REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Mihai Fifor: Dan Nica nu a fost evaluat; el va fi comisar european

Mihai Fifor: Dan Nica nu a fost evaluat; el va fi comisar european

Replica API 10 octombrie 2019 | 01:15 565

Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, consideră că Dan Nica va trece evaluarea din Parlamentul European şi va deveni comisar pentru Transporturi, precizând că varianta vehiculată în spaţiul public potrivit căreia şi această nominalizare, după cea a Rovanei Plumb, ar fi fost respinsă reprezintă "o încercare de dezinformare".

"Aşteptăm şi noi să vedem poziţia preşedintelui Comisiei Europene. Văzusem aseară o încercare de dezinformare cum că propunerea noastră, domnul Dan Nica, ar fi fost respins. Nu există un asemenea lucru. Eu cred că domnul Dan Nica va trece de momentul acesta şi va fi comisar european", a declarat Fifor, miercuri, la Senat.

Întrebat despre varianta potrivit căreia Dan Nica ar fost deja respins încă de la sfârşitul lunii august când a fost intervievat într-o primă fază, Mihai Fifor a răspuns: "A fost o exprimare în limba engleză. Nici poveste de aşa ceva. Noi am trimis două propuneri. Dan Nica nu a fost evaluat. Evaluată a fost Rovana Plumb. Ce s-a întâmplat cu Plumb este un lucru pe care noi l-am comentat, l-am condamnat, pentru că nu ni se pare în regulă ca Rovana Plumb să fie victima unor jocuri politice în Parlamentul European, nu ni se pare în regulă ca pentru România să fie folosit dublul standard în evaluare. În opinia noastră, Rovana Plumb merita cu prisosinţă să fie comisar european. (...) Revenind la Dan Nica, el va fi comisar european".

Fifor a respins posibilitatea ca România să piardă portofoliul de comisar european pentru Transporturi.

"Nu văd de ce am pierde portofoliul de la Transporturi. Avem nominalizarea, aşteptăm", a adăugat Fifor. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine mai crede kkturile pesediste?
3
0
Daca v-a fi numit comisar DAN NICA de catre U.E.ramane de vazut poate ai dreptate, pentru ca toata lumea stie ca voi procedati la fel cum au facut F.S.Nisti cu directori care au fost goniti de muncitori dupa revolutie:i-au schimbat FSNisti intre ei dupa care s-au pus pe furat pentru ca a venit democratia si s-a dat liber la furtul cu pixul,care era si inainte dar la alt nivel caci atunci era legea 18 si subminarea economiei nationale adica nu erau alti oameni dar era frica de lege.
2
1
Numai cand ii vezi mu1a lui nica asta iti dai seama ce kokalar prost si hot trimite PSD-ul in UE. Normal ca-l ejecteaza, ce sa faca cu el acolo! Sa si-l ia pzd-deii acasa si sa-l indoape ca pe pork si pasta care nici doi bani nu face pe piata libera a muncii.
3
1
ce vorbeste retardatul asta ,habar nu are pe ce lume traieste nu vede ca in psd sunt numai puscariasi .Pe cine sa propuna ca acolo nu-i apara parlamentul ca la Bucuresti
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108