REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mihai Fifor este indignat: "Nu am semnat scrisoarea pentru demiterea lui Dragnea"

Mihai Fifor este indignat: "Nu am semnat scrisoarea pentru demiterea lui Dragnea"

Replica API 1 octombrie 2018 | 00:49 372

Ministrul Apărării este de-a dreptul revoltat de faptul că, numele său apare pe lista celor care au semnat pentru demiterea lui Liviu Dragnea, suținând că niciodată nu a avut răbdare să o citească până la capăt chiar și înainte de a fi făcută publică.

”Și povestea pare să nu se mai termine....Aflu astăzi că am semnat nu știu ce scrisoare împotriva președintelui Dragnea, că am participat la ședinte secrete, unde s-a redactat celebra scrisoare.

Ei bine, trebuie sa îi dezamăgesc pe cei care au chef de astfel de manipulări ieftine...Nu am vazut niciodată această scrisoare, asumată de trei colegi de partid, înainte de a fi făcută publică și, nici măcar atunci, nu am avut răbdare să o citesc până la capăt.

Nu mai vorbesc de faptul că nimeni, niciodată nu m-a consultat cu privire la textul cu pricina sau la orice alt potențial manifest.

Cât privește întâlnirile secrete, tare aș vrea să indice cineva care sunt întâlnirile acestea secrete cu grupuri de complotiști din partid la care am participat.

Am încercat, cu orice risc, să am în toată această perioadă o atitudine echilibrată, ponderată, îndemnând la dialog în cadrul partidului și la găsirea celor mai bune soluții pentru ca guvernarea și majoritatea parlamentară, decise de romani, să nu aibă de suferit.

Îmi respect toți colegii de partid în egală măsură, dar nu am fost și nu sunt adeptul spălatului rufelor în public, considerând câ astfel de lucruri nu fac decât să dea apă la moară celor care, de luni de zile, se străduiesc să creeze o bresă în partidul de guvernare, pentru a dărâma Guvernul Dancilă.

În continuare cred cu tarie în nevoia imperioasă de a continua să guvernăm pentru dezvoltarea și bunăstarea acestei țări pentru stabilitatea și unitatea României în an Centenar.”, spune Fifor pe pagina sa de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sugi cacatul ma-tii bai asta de sub mine. Si iei si muie ca dragnea si toti pesedeii !!!
2
0
da-i nevestei tale la muie , din aceasta cauza vine la noi ! ....ce e drept ma-ta se duce la usr , dar e batrana si usr-istii sunt nemultumiti . Vino mai javra , ca oricum te stim , iti vom pune poza la panou , muistule .
2
2
Carpele lu dracnea merg mai departe cu ordinul sefului penal de teleorman. Sa-i faca curatenie in justitie si sa gaseasca slugi obediente care sa-l scape de puscarie
4
2
...esti spalat pe creier mai baiatule ...v-a facut flausatul ca la nufarul...omizilor ! V-a lovit amnezia pe toti...nici unul nu a semnat ...oare scrisoarea era doar o holograma...Nu mai scapam de voi...analfabtii natiunii...ce va vreti la conducerea acestei tari pana la distrugerea ei...dupa care sa plecati in paradisurile fiscale unde v-ati pitit averea !
10
0
Eu nu am semnat ! Eu vreau sa cumpar cateva submarine grecesti dar balistice sa fie ! Sa le dau cu elevrusilor in cap ! Muie fifor, muie dragnea, muie pesede !!!
10
1
Alt pupincurist!
8
0
Pai daca nu a cazut Dragnea,ce vreti sa recunoasca vreunul ca a semnat ceva?
12
0
Nu a avut rabdare sa o citeasca pana la capat. Tipic pesedist, opiniile personale si care nu concorda cu ale sefului nu trebuie nici macar bagate in seama. Lumina vine de far nu de la licurici.
10
0
A semnat-o dragnea ptr toti de pe lista. Ca sa creada prostavanii rezist ca pesedicii se cotonogesc intre ei. Daca mai organizeaza cateva ravase gabitza firea uite asa trece mandatul si ia pensia speciala
11
2
la fel nici usturoi-pardon kkat-nu a mancat,''nici gura nu-i miroase''cata ipocrizie bai fratilor.da,dar daca iesea mazilirea sultanului,nu mai aveai loc''de revolutionari''.porcul st.roi.e guitza primul ca din cocina in flacari.Fiti barbati si asumati-va esecul,care-i problema,locuri in madagascar sunt pentru toti p$deii.
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272