REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mihai Fifor: Obiectivul nostru este acela să arătăm că PSD este un partid ce nu va fi îngenucheat

Mihai Fifor: Obiectivul nostru este acela să arătăm că PSD este un partid ce nu va fi îngenucheat

Replica API 31 august 2019 | 03:24 492

La conferința județeană a PSD Constanța, vineri, 30 august a.c., a luat cuvântul și secretarul general PSD, vicepremierul Mihai Fifor:

„Obiectivul este acela să arătăm că PSD este un partid ce nu poate fi îngenucheat, este un partid care vine dintre oameni, mergem mai deparate pentru că noi avem soluțiile, și pentru acest lucru poporul român ne va vota în continuare. Cu o condiție, să vorbim mai mult cu toți cetățenii. În perioada următoare prin măsurile pe care le vom lua, românii își vor recăpăta încredrea în noi și vor spune «Da, votul din 26 mai, rezultatul, a fost o greșeală». Eu sunt convins că dincolo de orice, dincolo de această conferință de alegeri, trebuie să-i arătăm doamnei Viorica Dăncilă că o vom susține la prezidențiale“, a spus Mihai Fifor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
decupati poza tractoristului cu freza de ginere mort si explicati copiilor ce inseamna cuvantul creti , aratand aceasta foto... vor intelege mult mai bine atunci cand atasezi poza langa cuvinte... sau poate nici nu mai trebuie spus ceva...!
1
0
corect se spune muiepesdeu nu are cap in rest are de toate dar cap si minte nu,cat despre problema cu genunchii e semn de batranete politica
3
0
cine esti tu sa spui asa ceva ?
0
1
In sfirsit ca sa TERMINAT cu acest partid de CACAT care a distrus toata tara PSD, la alegeri veti lua 14 LA suta, si veti dispare ca partid PENTRU TODEAUNA
5
0
Pentru asta trebuie cautati oameni de cu totul alt tip care sa constituie partidul. Cinstiti si care sa nu fie rupti de populatie. Si sa ia decizii logice simple corecte nu spre folosul coruptilor. De multe ori PSD a avut intentii bune dar oameni ca ciordake sau Dragnea sau valcov si prietenii lor, incompetenti sau rau intentionati au deturnat totul spre prostie inbarligaturi si coruptie. Departe de ce credea poporul ca vor face. Cresteri exagerate de salarii, pomeni cu vouchere, prime, pensii boieresti, gratuitati, sunt inutile si nu vor aduce voturi cum credeau ei incompetentii PSD.
2
0
Sunteti in genunche deja,doar sa deschideti gura!
3
0
Nu domnule Fifor, n-avem nicio sansa, de-asta va las si eu si multi altii . Ipocrizia nu are margini. Ce ma determinat sa plec nu este avaria barcii psd-iste dupa plecarea ALDE, ci deciziile ridicole lipsite de sens si profesionalism facute la interventii de partid in numirile pe care le-ati facut in MAI. Barca se scufunda, colace de salvare nu mai gasiti...ca pe Titanic ati ajuns.
3
0
Nu, nu ingenucheati, puteti doar sa va aplecati. Este ok si asa....si garantam, noi romanii, ca va veti apleca.
4
0
psd ul e un partid mort doar trebuie ingropat
7
0
NU, nu este ingenuncheat, este in cur, alunecand ireversibil in haznaua istoriei! Ii multumim vacii totale ptr ca a tinut sa fie groparul acestor nenorociti! Rugati-l pe dracnea sa va primeasca ca "turisti" in resortul lui din Brazilia. Sunteti atat de prosti incat nu realizati sunteti morti, mirositi a mort dar nu sunteti inca ingropati. Va cantam prohodul dupa alegeri.Papagalilor!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212