REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mihai LUPU: Managerul Spitalului Județean Constanța va fi schimbat!

Mihai LUPU: Managerul Spitalului Județean Constanța va fi schimbat!

Replica API 28 octombrie 2020 | 00:10 8061

Președintele ales al Consiliului Județean Constanța va depune jurământul joi, 29 octombrie, și tot atunci va fi constituit și Consiliul Judeţean. De săptămâna viitoare, Mihai Lupu se va apuca de treabă, iar prioritatea sa este sănătatea. Astfel, va fi schimbat din funcție managerul Spitalului Județean Constanța, Cătălin Grasa, mai ales că mandatul acestuia ajunge la final, dar și întreaga echipă managerială.

Președintele CJ, Mihai Lupu, a declarat, pentru Replica, că va face o evaluare a tuturor membrilor din conducerea Spitalului Județean Constanța. Nu s-a decis pe cine va numi în locul lui Cătălin Grasa însă, spune el, sunt mai multe nume pe care le ia în calcul. Se vehiculează că unul dintre acestea ar fi Marius Prazaru, medic în cadrul Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI). ”Voi face o evaluare, prioritatea mea este sănătatea. Vreau un plan managerial, o echipă managerială. Vreau să văd ce s-a întâmplat pentru că, așa cum se știe, sunt spitale din subordinea celui județean aflate în ruină. Trebuie un concept nou. Am luat referințe de la toată lumea, le-am cerut tuturor să prezinte un concept. Mai mulți medici sunt în evaluare, directorul medical, directorul economic. Domnul Grasa sigur va fi schimbat. Mă voi ocupa de acest aspect de luni”,a declarat, pentru Replica, președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu.

Orban vine la Constanţa pentru învestirea lui Lupu şi a lui Chiţac

Precizăm că tot joi, 29 octombrie, va depune jurământul şi Vergil Chiţac. La ambele evenimente va participa premierul Ludovic Orban.

Şi Nelu Tătaru vine la Constanţa

Săptămâna aceasta va ajunge la Constanța, într-o vizită de lucru la Spitalul Județean Constanța, și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule presedinte. Acest figurant si ignorant director de altfel vicepresedintele psd trebuie sa dispara urgent. El este calaul sistemului medical constantean. Rusinee!
0
0
Salvator la oi, ca sunteti multi.
0
0
Toata conducerea spitalului afara zic
1
1
Grasa orinarul, sechestreaza bolnavii
1
2
Tara asta e distrusa, ne trateaza guvernul si toti parlitii din parlament ca pe niste gunoaie. Si voi tot mai credeti ca vre un neorocit de om din sistemul asta va va salava??? Tara asta e condamnata si pa
7
0
radacina raului, PSD! SUNT INFILTRATI PESTE TOT. Nu va culcati pe lauri. Veti avea muult de luptat cu aceasta hidra!
4
5
D na directoare de la personal care angajeaza in spital cu 5- 6 mii euro postul cit o mai tineti?
11
1
Domnule Presedinte va rugam sa va aplecati si asupra eventualelor inadvertente de la RAEDPP. Sunt semnalate abuzuri in ceea ce privesc chiriile calculate retroactiv, majorate exagerat doar sa nu poata fi platite pentru a fi evacuati chiriasii, cu termen de plata scurt.
1
3
speram, toti constantenii ,sa inceapa curatenia in primarie si prefectura! sa dispara macar 50% din functionarii angajati pe pile, caci strctura este muult supradimensionata! uitati ce exemplu aveti , din Bihor, unde Ilie Bolojan ,da afara jumatate din angajatii C jud.
7
2
Bai PNListilor daca doar schimbati directorul S.J.C.si nu faceti o predare-primire a gestiuni care sa arate cati bani a avut spitalul si pentru ce au foat cheltuiti in mandatul actualului director nu ati facut nimic,are statul institutii specialiazate in controale iar voi cei alesi de popor trebuie doar sa le cereti sprijinul pentru ca asa este normal,nu iei in primire functia de director cu ochi inchisi dupa care dai vina pe proasta mostenire asa cum s-a facut de nemumarate ori.Adica treaba merge prost dar de vina nu este nimeni doar prosti care ne-au dat puterea prin vot.
5
1
Cu Prazar Sunteti buni la glume. Ce management sa faca?
5
2
schimbati si la sanatoriul balnear Techirghiol punetiva omul PNL ajunge deja e prea mult
5
0
Grasa are covid?
1
4
Pe malai mare ala de Daniel Georgescu de la canale navigabile cand il scuipati afara? Sau e prieten cu Ionut Rusu?
10
1
corect ar fi sa dispara din functii, de la cele mai mici pana la cele mai mari, toti cei ce au condamanari , chiar daca unele sunt cu suspendare
6
2
pE LA DRUMURI CAND FACI CURAENIR...
6
3
se vede cu ochiul liber ca Lupul e un bou facut gramada.Lupica e cu ochii pe cotrolul banilor,nicidecum pe sanatatea oamenilor,se deduce logic din ce spune,se foloseste de disperarea oamenilor,sanatatea,sa-si umple conturile,el si ai lor...demonstratia o va simti constantenii pe pielea lor
11
2
Pe BADESCU LAURENTIU managerul schizofrenic de la ambulanta camd il dati afara. Ciuma psdi ista puss aici cu spagi date lui Stroe si Bumbac finasa. Dati afara si sluga psd ista DORCEA ALEXANDRU lingaul de cururi acest analfabet care ne a distrus tot parcul de ambulante ocupat sa l linga in cur pe Badescu Dati afara aceste slugi psd iste mancatori de kkt care au distrus colectivul cu prostia lor. Ciumele astea doua se lauda ca vor gasi ei la pnl cui sa i dea spaga ca sa ramana pe functi de aia tot ling clantele pe la pnl PNL scapane de aceste ciume psd iste
8
2
Carozza, tot agramata, tot delatoare
3
1
Noi PNL suntem cindtiti nu ca PSD
2
5
Cum pula mea sa nu ii schimbati? Doar si de la spital se pot mulge bani pt firmele PNL. O sa vina noul director PNL care o sa zica ca nu poate face nimic ca a furat PSD. Alte javrebo sa fie la conducere
17
4
grasa zice bogdaproste ca a scapat de covizi, de presa, raspundere etc.Mai ramane problema cuibusorului a se citi cabinet baban elegant.
10
1
Lupta fatricida?
8
0
JOS CU POLITRUCII ROSII DE LA CONDUCEREA SCJU C TA! CE AU FACUT SOBOLANII ROSII IN CONSTANTA? NIMIC! AU SCHILODIT ORASUL NOSTRU!IN SPITAL INTRI ,DAR NU MAI STII DACA MAI IESI!JEGUL TE INTIMPINA DE LA LIFTURI, DE PE SCARILE INTERIOARE JEGOASE, DIN SALOANE DE PESTE TOT!INFECTIILE INTRASPITALICESTI LOVESC FARA MILA PACIENTII! INTRASPITALICESTI
9
10
Sal puna pe pis pis manager. Tovarasu lui de la oil.
8
0
Sau inceput lucrarile in zona lupoaica ....pai dl beneficiar este consilier judetean acum ....chiar credeti ca l mai opreste cineva ???
14
1
Daca la nivel de tara Guvernul a facut praf si pulbere economia tarii, PIB-ul, datoria publica, indatorarea tarii pe generatii, sanatatea la pamant, promovarea in functii publice a unor ospatari, balerini, etc, furatul voturilor cu sacii noaptea ca hotii, acum va urma urgia si la nivel de judet. Iar dupa alegeri va urma urgia pe romani. Daca si pe Lupu il pui paznic la oi, e de rasu-plansu. Tare jos am ajuns, un agramat in fruntea judetului.
20
5
Sa l puna. Pe. Nicusor. Constantinescu
9
0
Sper sa nu puna mana grasa pe bisturiu ca vor fii mai multi morti ca dupa covid. Banu afara, ca prea-i plac banii. Sa vina cineva care stie sa organizeze si sa zboare toati cei care nu fac nimic. In privat cu ei ca acolo o sa arate competenta
9
8
Pnl egal psd !!! Aceeasi ipocriti
30
5
Sa-l puna pa Comanescu
18
7
...doar de dragul de a schimba?..sunt curios cine o sa fie pus..specialist..medic..profesionist. Tare curios sunt pentru ca acolo e o vaca de muls..numai sa aveti grija..sa nu fie bou...ati prins-o?
26
4
Sa puna pe unul care sa asculte si sa execute combinatiile. Ca doar au fost cheltuieli care trebuiesc astupate. Cine-l cunoaste pe acest Lupu...stie de ce e in stare...
31
3
Am inteles, sunt functii politice. Da, puneti un PNL-ist... Sa fie fidel partidului, nu conteaza pregatirea profesionala.!...
31
8
trebuie schimbat totul, asa da
15
18
Si crezi ca-i ei bisturiul din mana lui dr.Grasa. Mai rau este de tine ca daca dispari din politica ce sti sa faci. Politica te-a lansat in viata cotidiana a judetului.
27
7
Vezi ca la centrul teodor burada au ramas in concurs 2 persoane. Amandoua psd. Serban Gheorghiu socrusu primar psd-ist. Si Catalin Toropoc psd-ist de al lui Felix Stroe. Mai degraba a nevestissii lu Stroe. Ei l-au intretinut cu bani si pe Florenta Marinescu. Asa ca,ai grija pe cine bagi director la Centrul Teodor Burada. Sa nu te trezesti ca pui fara sa sti vreun pui de psd-ist.
13
6
Vrajeli electorale. Pleaca ai nostrii, vin ai nostrii ... nimic nou. Tipic politicului romanesc. Esti cu partidul ai pozitie buna. Esti muncitor si serios, te tinem jos !
36
4
Mihaita Lupulica.... sa facem treaba...ca pe Str Suceava stalpisorii nu stau se infiltreaza...
5
8
Prioritatea pnl va fi sa inroleze toate petardele PSD. Despre treaba.....mai vorbim.
12
4
Si pz madame Banu urgent.!jos Banu doamna Banu spagara spagarilor
10
4
Aoleu, Prazaru. Cade spitalul. Clar.
33
8
incep sa si puna oamenii apropo vezi ca au inceput sa sape pnl istii la lupoaica,numai va intereseaza acum ,sclavilor??
34
5
Jos cu babele de la muzee, ca au peste saptezeci
22
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367