REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mihai Lupu: Microrezervația nu se mută la Medgidia!

Mihai Lupu: Microrezervația nu se mută la Medgidia!

Replica API 15 iulie 2022 | 00:00 1584

Au apărut zvonuri, conform cărora Microrezervația ce face parte din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii se va muta la Medgidia. Însă, Mihai Lupu, șeful Consiliului Județean, în subordinea căruia se află Complexul Muzeal, a declarat că sunt informații false.

„Microrezervația ce face parte din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, instituție subordonată CJ Constanța NU se mută la Medgidia. Aceasta este realitatea. Orice altă interpretare a declarațiilor apărute în spațiul public este neadevărată și induce în eroare opinia publică. Fac apel la reprezentanții mass-media să nu promoveze declarațiile potrivit cărora animalele de la Microrezervație vor fi mutate în alt oraș. Aceste informații sunt false. Investițiile pe care Consiliul Județean Constanța le va derula la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, respectiv construirea unui teatru pentru copii și tineret, NU vor afecta activitatea Microrezervației și nici patrimoniul viu din acest spațiu. Consiliul Județean caută soluții doar pentru relocarea celor 17 cai salvați, care sunt acum îngrijiți la Microrezervație, dar niciun alt animal nu va fi mutat de acolo. În plan avem amenajarea unei grădini zoologice într-o altă locație, proiect pentru care voi reveni cu amănunte”, a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrea chicanul terenulo pt imobiliare ?
0
0
pt 19:05 nu de la animale pute ci de la statia de prelucrat kkt-ul din mamaia din vecinatate
0
0
Ai deja langa tine strans lipit o menajerie intreaga, Gelil. Intreb pentru un prieten, cine conduce pe bune CJC tu sau Gelul?
1
0
totusi lacatusul mecanic de la Petromidia , lupu , ar trebui sa se gandeasca sa fie mutate animalele la marginea orasului din cauza mirosului , mai ales vara...
2
0
un oras precum Constanta nu are gradina zoologica si nici gradina botanica, exista doar rezervatia asta, si asta amarata, si vor sa o mute la Medgidia? in loc sa o mariti ca sa putem vedea si noi aici elefanti, lei, tigri, etc
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272