REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mihai LUPU, președintele CJ, are CORONAVIRUS

Mihai LUPU, președintele CJ, are CORONAVIRUS

Replica API 30 noiembrie 2020 | 14:03 3211

Mihai Lupu, președinte CJ Constanța, are coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe pagina sa de facebook.

”Mă adresez tuturor cu rugămintea și îndemnul de a fi atenți și responsabili. Mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă de noi și de cei din jurul nostru. Ne luptăm cu o rată mare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în județul nostru. Și iată, deși mi-am luat toate măsurile de protecție, am aflat cu tristețe că am fost testat pozitiv.

Din fericire, am simptome specifice ușoare și nu am probleme respiratorii, sunt în izolare la domiciliu, urmez toate regulile impuse această situație. Am luat legătura cu toți cei cu care am fost în contact în ultimele zile. E necesar să punem binele celor de langă noi pe primul loc.

Vreau să îi asigur pe toți constănțenii că activitatea Consiliului Județean nu este afectată de această situație. În toată această perioadă sunt și voi fi în contact telefonic permanent cu colegii mei, iar conform Planului de Continuitate aprobat prin Dispoziția nr. 434/16.11.2020, atribuțiille Președintelui vor fi preluate de către Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima.

Am încredere că voi reveni curând alături de colegii mei din C.J.C. și reiterez rugămintea de a respecta cu strictețe măsurile impuse de autorități cu privire la prevenirea răspândirii infectării cu acest virus. Vă urez sănătate!”, a transmis Lupu.

Atribuţiile acestuia au fost preluate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Stelian Gima.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lupu cu covid
1
0
minciuni ordinare ca sa dea judetul si orasul pe mana liftelor pagane
2
0
Pe 6 dec. Lucovid si Maimutannis va "implora" sa luati sau sa dati MUIE PNL-EPRELOR,Totul depinde de "pozitia" alegatorului de: Capra PNL-EPRE sau de OM Inteligent.
4
5
Ce ziceti de niste hainute frumoase de sezon? www.furto.ro
3
1
Virusu nu stie in ce s-a bagat.
14
2
multa sanatate !
3
2
Ti ai luat o fraiere
11
4
canda va spuneam ca asa fenteaza ei vaccinul imi dadeati manute rosii stati sa vedeti ca daca e nevoie si plavanul declara ca are covid!!
4
1
Litoral tv a devenit postul PSD-ului. Are emisiuni de tot rasul iar vedeta e unul VC care se prosteste de zici ca e dus cu capul. Oare ii plateste cineva? Murad e bucuros?
8
4
Toate ca toate...dar sa pui un machidon la conducere......nasol....
9
2
O fi promis P.N.Leu ceva inainte sa castige alegerile pt.Consiliul Judetean Constanta si a uitat,asa ca il zdruncina virusul putin pentru ca sa ii aduca aminte.
12
1
SA PUNA PE ALTU , ASTA ESTE PISAT . UNU MAI DESTEPT , NU AVETI ? SI PREFECTU AR TREBUI SCHIMBAT . CUM PULA NOASTRA , POPI AU VOIE SA SE ADUNE DAR NOI DACA VREM SA NE ADUNAM PRIMIM AMENZI . LEGILE SUNT VALABILE DOAR PENTRU OAMENI DE RAND NU SI PENTRU POPI . POPI TRAIESC IN LATA SFERA . NE MAI MIRAM DE CE UNII SE DUC PULI DE SUFLET . PAI DE ASTA . PENTRU CA NU SE RESPECTA DE CATRE TOATA LUMEA REGULILE .
13
6
Asta ii mai trebuia prostului asta. Un escroc imbogatit din politica. Asa de idioti sant astia de la PENELE, ca multi ministri si alti politruci fac COVID. Pai ori santeti precauti, ori santeti prosti.
17
3
Facem alegeri din nou? Ca la ce fata are s-a cam dus pulii
10
6
ciuma rosie sa-l manance cu acolitii lui
8
2
Urmeaza D nu prefect Cosa!
5
3
Blestemul lui Teodosie!Si asta este doar inceputul.
11
7
Nu ai fost precaut, galbejitule.
19
2
E grav? Sa fie linistit ca se vindaca cu pamant galben!
9
4
Nu e poibil asa ceva..Omul are masca
14
1
functiile publice sa declare ca au covid19 ca sa nu mai aiba nevoie de vaccin. Gata miercuri mananc creta.
10
3
Sa va iau pandemia pe mosor. Cine imi da mie timpul asta inapoi? Ca mor bosorogii.
8
8
Si asa incep unul cate unul pana ii fac pe toti politicieni asa scapam siguri de generatia asta de turnatori si de odrasle ale fostilor activisti comunisti
12
3
Va urez sanatate, dl Presedinte!
11
20
Am crezut ca virusul asta are si el o oarecare prestanta.
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614