REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.1° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Mihai Lupu și-a depus candidatura pentru Consiliul Județean Constanța

Mihai Lupu și-a depus candidatura pentru Consiliul Județean Constanța

A.V. V.S. V.R. 29 aprilie 2024 | 12:00 972

Mihai Lupu, și-a depus, luni, 29 aprilie a.c., candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Alături de acesta au fost prezenți Gihan Eserghep, candidatul PUSL pentru Primăria Constanța dar și fostul senator, Gigi Chiru.

Mihai Lupu si-a depus candidatura pentru Consiliul Judetean Constanta

Potrivit președintelui Consiliului Județean, pentru a-și valida candidatura, acesta a strâns peste 20 de mii de semnături.

Mihai Lupu si-a depus candidatura pentru Consiliul Judetean ConstantaMihai Lupu

Pe 6 aprilie, la Sala Palatului din București, a avut loc lansarea candidaților Partidului Umanist Social Liberal, eveniment la care a participat și președintele Consiliului Județean: „Cu siguranță, un element esențial care te determină de a candida pentru o funcție este cât de atașat este de oameni. Înainte de doctrine, de interese personale, elementul esențial este omul. Am pornit de jos în activitatea administrativă și politică, de la consilier orășenesc, consilier județean, parlamentar două mandate, Președintele Comisiei de Transport în Parlamentul României. În 2020 constănțenii și-au pus speranța într-un om, au dat votul unui om, nu unor partide să-i reprezinte. Am câștigat cu peste 137 de mii de voturi Consiliul Județean Constanța. Dragi mei, esențial în toată această muncă este cât de corect, cât de onest și cât de cinstit ești față de acești oameni. Nu uitați, de jur împrejurul dumneavoastră, toți am îndurat cele mai ordinare bătălii împotriva noastră... de la calomnii, dosare penale, și vorbim despre supliciul pe care l-a îndurat Piedone. A intrat în iad, s-a ridicat, și oamenii i-au dat încrederea.

Mihai Lupu si-a depus candidatura pentru Consiliul Judetean ConstantaMihai Lupu prezent la lansarea candidaților PUSL

Copii mei, nepoții mei trăiesc aici în București. Copiii mi-au spus că trebuie să vin alături de acest om dedicat. S-au fabricat tot felul de dosare penale, toate acestea s-au curățat, pentru că adevărul iese la suprafață. Mi-ar fi fost foarte ușor azi să-mi negociez un post călduț, de-o parte, pentru interesul unora sau altora. Oamenii mi-au spus că trebuie să-mi continui munca. În 2020 am preluat un județ măcinat de corupție, un județ în care speranța investitorilor era 0, infrastructura județului erau praf, spitalele nu existau. Azi avem proiecte pentru infrastructură, pentru un spital, începem Teatrul de Copii și Tineret. Trebuie să mergem mai departe pentru că suntem onești, cinstiți, suntem umani. Umanismul este esențial. Nu facem parte din nici o categorie a blaturilor, a aranjamentelor, a intereselor. Interesul meu azi, ca Președinte de Consiliu Județean, al viitorului primar al Bucureștiului, sunteți dumneavoastră.”, a transmis la acel moment Mihai Lupu.

Mihai Lupu si-a depus candidatura pentru Consiliul Judetean ConstantaGihan Eserghep, Mihai Lupu și Gigi Chiru

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il sprijin pe Dl Mihai Lupu in tot ceea ce face inclusiv bautul la orele 8 dimineata si fuga la Lacul Racilor la pranz. Un om extraordinar care a stat 4 ani degeaba in fruntea CJ. Un betiv notoriu.
0
0
Așa se întâmplă tataie, atunci când vrei să smulgi bagheta dirijorului, ajungi să cânți izolat și frustrat la o chitară dezacordată, înconjurat numai de afoni. Aviz amatorii!
1
0
Fecala de cacacalciu nu este in poze cu stapana-su de Gazon lingad pantofiorii luciosi de mort a lui Lupulicuta Mihaita...
0
0
Ce fata de tractorist are Gihan ,mai e si imbracat cu geaca de piele de acum 50 ani.Cum dracu sa fie taranul asta primar la Cta?
1
0
Ami pare rău ka nu am apărut în poze da io leam fakut.Si la mine în regie nu face nimeni politica.
3
0
Am încredere ca veți câștiga un nou mandat. Oamenii ar trebui sa voteze omul Mihai Lupu.
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407