REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mihai LUPU și-a DESEMNAT consilierii personali

Mihai LUPU și-a DESEMNAT consilierii personali

Replica API 7 noiembrie 2020 | 23:07 4812

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, și-a ales consilierii personali. Acesta a dispus numirea în funcția de consilier personal al președintelui a lui Victor Manea și a lui Cornel Ionuț Ionescu, Totodată, a decis și transferul in interesul serviciului și numirea lui George Drăgan în funcția publica de conducere vacantă - Sef Serviciu al Serviciului Control.

Președintele CJ a constituit și comisia de control a aparatului administrativ. Șeful Serviciului de Control este George Drăgan, consilierul primarului din Ovidiu, Ovidiu Scupra. Alături de el vor face echipă: Mihăiță Pitu și Beinor Baubec-consilieri superiori la Serviciul Control ; Aurelia Ludoșianu și Anișoara Nemeș, Nicoleta Gavril -auditori superiori Compartimentul Audit și Alina Ionela Enache-consilier juridic superior.

De altfel, Lupu a dispus ca echipa nou format să meargă în control la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a controla gestionarea aplicării normelor prevăzute în actele normative cu privire la prevenirea și răspândirea coronavirusului și modalitatea de încheiere a contractelor. O altă instituție aflată în subordinea CJ care va fi supusă controlului este Regia Județeană de Drumuri și Poduri pentru a controla legalitatea exploatării carierelor de piatră și modalitatea de încheiere a contractelor și derularea acestora în perioada 2019-2020.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu-l stiu decat pe manea care a fost TAMPLAR si confectiona ladite pentru fructe... o f buna alegere...!?!
4
8
Ai grija Lupule! La delfinariu se fura mult. Dr.Balba si Hristu de la proiecte sunt in cardasie cu constructoru.
5
0
Tu iti lingi ranile cu familia ta de hoti. Gata cu era voastra de talhari.
5
0
Muie lupule. Esti prostalau mare
11
4
Halal viziune Lupule! Sa continui la control cu PSDistii Pitu si Baubec, doi incompetenti spagari aste cel putin dubios. Activitatea lor in ultimii ani a fost aproape zero. Doua interfete intre spagile tatare si cipane.
12
2
Hai si la delfinariu ca s-a furat cam mult!!! Bilba incepe sa taie porcii de teama ca nu apuca Craciunul !! Ahahahha
15
1
Alooooo cei cu Manea si Ionut ...astia sunt consilieri ? Rusine
20
5
Ca a fost BABI vreo somnitate sau alti machidoni parliti care umblau numai dupa spaga.
11
0
Ce ma, va ofticati pe mine ca ma descurc?! Invidiosilor
2
13
Ba serios, Dragan? Asta umbla prin ovidiu ca un descreierat pe la toti agentii comerciali sa ia spaga, plus ca are firme bagate la inaintare tot in ovidiu, si acum mai apare in carti la judet....Ce a facut asta Dl. Lupu de are intrare peste tot? Rusineeeee
28
0
La ales bine pe jegosul de George Dragan, asta n-are mama, n-are tata, pentru bani calca pe cadavre, n-are nimic uman in el, e mai rau ca nazistii din al doilea razboi mondial.
35
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212