REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Mihai Stoica îl atacă pe Pablo Cortacero pentru ce salarii a oferit la Dinamo

Mihai Stoica îl atacă pe Pablo Cortacero pentru ce salarii a oferit la Dinamo

Replica API 5 iunie 2022 | 23:56 977

Mihai Stoica a crititcat deciziile luate de Pablo Cortacero la Dinamo, spaniolul oferind salarii astronomice unor fotbaliști care „nu erau nimic”.

Dinamo a dispărut din Liga 1 după barajul cu U Cluj, iar una dintre principalele cauze ale dezastrului din Șos. Ștefan cel Mare se cheamă Pablo Cortacero. Spaniolul a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță în 2020, apoi a adus un număr impresionant de jucători remunerați cu sume mult peste media Ligii 1.

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre acel moment și spune că toată afacerea i-a părut dubioasă încă de la început.

Mihai Stoica îl atacă pe Pablo Cortacero pentru ce salarii a oferit la Dinamo

Pablo Cortacero a fost atacat de Mihai Stoica pentru modul în care a condus clubul Dinamo. Managerul de la FCSB spune că nu înțelege nici acum „cine și cum a gândit-o” și menționează că mulți dintre jucătorii care au venit în „Groapă” în 2020 ar fi acceptat propunerea și pentru mai puțin de jumătate din suma care le-a fost oferită.

„Acolo a fost o chestie ascunsă, nici acum nu-mi dau seama ce a fost. Chestia asta cu Cortacero, cu contracte imense pentru nişte jucători care nu erau nimic. Când am auzit contractele, am căutat şi eu să văd jucătorii. Nu înţelegeam. Un jucător care juca pe 5-6 mii şi ţi-ar fi venit pe 8-10 mii, tu îi dai 18.000. Altuia 30 de mii. Ce se înseamnă asta? A fost ceva dubios, nu ştiu cine a gândit-o şi cum a gândit-o”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Managerul de la FCSB a spus și de ce a preferat să nu comenteze retrogradarea lui Dinamo în Liga 2.

„Sentimente amestecate, de aia nici nu am comentat după. Podul era plin de ironii, dar nu e momentul. Au ajuns prea jos şi nu e niciun semn de bărbărţie să ironizezi pe cineva care a ajuns atât de jos. Nu-ţi poate răspunde în niciun fel şi atunci ce ai făcut?

E cumplit ce s-a întâmplat, dar cred că ar fi trebuie să retrogradeze mai demult, nimeni nu ar fi asistat la agonia asta. Exact agonie a fost, a durat prea mult”, a mai spus Mihai Stoica, conform prosport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272