REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mihai Trăistariu, gest extrem ca să facă rost de bani: „Sunt panicat. Mi-am vândut deja un apartament“

Mihai Trăistariu, gest extrem ca să facă rost de bani: „Sunt panicat. Mi-am vândut deja un apartament“

Replica API 4 decembrie 2020 | 00:00 2492

Mihai Trăistariu, care va împlini 41 de ani în 12 decembrie, a intrat în panică de cand cu pandemia de coronavirus şi a făcut un gest extrem ca să facă rost de bani. După ce în primăvară a investit toţi banii strânşi şi a făcut şi credit pentru a lua 6 garsoniere pe Litoral, iată că acum s-a văzut nevoit să vândă o locuinţă pentru că nu mai poate plăti ratele la bancă.

Mihai Trăistariu

“Eu deja am făcut un gest extrem, mi-am vândut una dintre locuinţe şi tot panicat sunt, pentru că aveam 20.000 de lei rată pe lună la bancă. Şi dacă mergeam în ritmul în care mergeam înainte era ok, mă descurcam, dar cu pandemia asta s-a blocat toată viaţa mea şi atunci am fost nevoit să-mi vând un apartament şi aşa am redus rata la 6.000 de lei pe lună. Măcar atât am putut, din ianuarie o să încerc să îmi amân ratele pentru că iarăşi mă sperie restricţiile astea, sunt blocat”, a declarat panicat artistul, scrie click.ro.

Mihai Trăistariu, fostul solist al trupei Valahia, care a fost pe val după ce a participat la Eurovision cu piesa Tornero, a intrat în afaceri pe timp de criză cu închirierea a şase apartamente pe care le are la Constanţa. Pentru că încă nu mai avea concerte şi nunţi, Mihai s-a ocupat personal de închirierea acestora toată vara. “Momentan mă ocup eu, puteam să le dau unei firme, însă am vrut să văd cum este”, a mărturisit solistul.

”Sunt şase garsoniere de tip studio, apartamente mari, cu tot cu balcon au 43 de metri pătraţi. Sunt nişte garsoniere uriaşe”, ne-a povestit Mihai Trăistariu, care le-a închiriat pe vară de la 150 de lei pe zi, la început de sezon, până la 100 de euro pe zi, în vârf de sezon. Dar se pare că banii strânşi nu l-au ajutat prea mult să achite ratele. “Eu am o şcoală de muzică în Constanţa, am o carieră de muzică şi mai am nişte garsoniere la Constanţa, pe care printr-un miracol am reuşit să le închiriez şi să produc nişte bani de care ţin cu dinţii să îmi ajungă până vara viitoare. Eu sunt unul dintre puţinii artişti care spune lucrurilor pe nume”, a precizat el la o emisiune tv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sami bag pula in tine de MORT! BAGATE LA VIDEOCHAT
0
0
Poti sa faci bani pe site-urile de bulangii cu filmuletele tale. Sau o faci deja?
2
0
Vezi ca Glovo angajeaza artisti. Ai masina pune si baga, nu sta la mana intinsa. Sau daca e intinsa spune si o poveste daca vrei sa primesti pomana. Fii profesionist, ce dracu Buahahahaahaha
5
0
Cand iti faceai poze de curist obosit nu te gandeai ca ramai fara bani . Multa muie iti doresc
10
0
Toti cintaretii sinteti putrezi de bogati prin imobilele pe care le-ati cumparat cind aveati bani -----normal ca acum trebuie sa vindeti pte bani ----daca nu apucati-va demunca adevarata nu de lalait prin pietele oraselor pebanii primariilor
10
0
Mihai solutii sunt intotdeauna ..stiu ca ai pe you tube un site ptr. adulti te poti vine pe bani ..si uite asa scapi de saracie deci la treaba tinerel esti clienti vei avea cu siguranta etc.
10
0
se canta odata cu ... drag si spor !IS a incerce cat mai are timp, recalificarea !
9
0
Plange ca a ajuns la fundul sacului. Esti si tu pe lista aia care cer pomana de la guvern ? Urmeaza manelistii. Deocamdata haristii populari asteapta la cotitura. Toti vor bani din munca prostilor care platesc taxe si impozite.
12
0
La munca campului. Poti sa te produci si acolo. Nu te-ai nascut pe scena.
12
1
Inca unul care se plinge .Bine ca sunteti voi vedete .
11
2
un ratat ce muzica face asta, parca e pacalici din carti
13
2
bai tornero,parca ziceai ca ai primit garsonierele de la dezvoltatorul caruia i ai dat pamantul din MAMAIA.ati facut o intelegere .tu le dai terenul si ei iti dau acele garsoniere..acum zici ca ai luat bani de la banca ...care i adevarul?
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369