REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubită din cauza lui Dorian Popa? În ce relații sunt acum cei doi artiști

Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubită din cauza lui Dorian Popa? În ce relații sunt acum cei doi artiști

Replica API 10 august 2021 | 00:16 2272

Se anunță oare un scandal de proporții în lumea showbiz-ului românesc?! Mihai Trăistariu a recunoscut de nenumărate ori că nu prea are noroc în dragoste și că parcă ghinionul îl urmărește la orice pas, dar de data aceasta s-ar fi despărțit de iubită din cauza celebrului Dorian Popa. Iată ce s-a întâmplat între Mihai Trăistariu și stăpânul lui Cheluțu!

Mihai Trăistariu și-a ales cu grijă fiecare iubită pe care a avut-o, mărturisind că de multe ori a fost îndrăgostit nebunește și că a vrut să ducă femeia de lângă el la altar, dar de fiecare dată planurile lui au fost spulberate pe ultima sută de metri, scrie spynews.ro.

Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubită din cauza lui Dorian Popa?!

De câteva luni bune, Mihai Trăistariu era îndrăgostit peste măsură de o bucureșteancă, așa că a decis să o ia la el acasă, în Constanța. Toate bune și frumoase până aici, însă Mihai Trăistariu a avut ocazia de o cunoaște mai bine pe cea cu care voia să întemeieze o familie odată ce s-au mutat sub același acoperiș.

De dimineață până seara, celebrul artist era plecat de acasă la diferite spectacole, făcând tot posibilul pentru a aduce bani acasă și pentru sta fără grija zilei de mâine, alături de iubita lui tinerică.

Ei bine, după o perioadă în care Mihai Trăistariu a tot crezut că iubita lui își va găsi un job, a decis să lase totul baltă și să meargă mai departe. Care este, de fapt, motivul?! Se pare că fosta iubită a artistului era atrasă cam mult de... Dorian Popa.

Ce legătură avea fosta lui iubită cu Dorian Popa

Mihai Trăistariu a mărturisit în exclusivitate, la Antena Stars, că dis-de-dimineață pleca la muncă și o lăsa pe iubita lui stând pe telefon, iar când se întorcea acasă, seara, o găsea tot pe rețelele de socializare.

După ore întregi de muncă, iubita artistului îl aștepta acasă povestindu-i despre ce a mai făcut Dorian Popa în ziua respectivă. Așadar, tânăra era o fană înfocată a stăpânului lui Cheluțu și îi urmărea zilnic toate videoclipurile de pe contul lui de Youtube.

”Să stai toată ziua să te uiți la vloguri pe Youtube, nu cred că e, nu știu, cel puțin generația nouă mi se pare praf din punctul de vedere al unei relații. Am avut o discuție de final care după o oră s-a finalizat cu plecarea ei definitivă la București, că atunci stătea deja cu mine, în ultimele trei luni o luasem la mine. Bineînțeles că vina e a mea, pentru că alegerile sunt ale mele și sunt alegeri greșite”, a povestit Mihai Trăistariu.

Artistul a mai mărturisit că nu îi place să întrețină pe nimeni și că dorește să crească și să se dezvolte alături de persoana iubită, așa că acum este din nou liber și disponibil și rămâne de văzut ce îi va rezerva viitorul în ceea ce privește viața amoroasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca fata era blonda cu ochi albastri nu se mai uita la gingiile dorianului.
3
0
si-a lasat prietena ca el e in limba dupa dorian popa
11
1
In ce relatii sant ? Va spun eu se ard in bostan unu pe altu si chiar se simpt bine impreuna caci si Dorian sa despartit de fufa respectiva cica era prea larga !
6
1
Chelutu si Dorian Popa l-au ajutat pe Infietbantatul Trestariu sa scape de pupa din tei si Trestariu este foarte fericit si trebuie sa-i ofere lui Dorisn un bughet de trsndafiri in scop de multimire
3
0
E praf, fata!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272