REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihai Trăistariu și-a recuperat bunurile furate de turiști, din apartamentul din Mamaia

Mihai Trăistariu și-a recuperat bunurile furate de turiști, din apartamentul din Mamaia

Replica API 30 aprilie 2022 | 00:00 6761

Artistul constănțean, Mihai Trăistariu, a trecut prin clipe de groază. Apartamentele pe care le deține în Mamaia Nord (Ementi Rezidence), și care se află la închiriere, au fost prădate de... hoți. Mai exact, se pare că turiștii cazați au plecat cu mai multe bunuri. A făcut reclamație la Poliție și și-a recuperat obiectele sustrase.

”Știți de ce am fața asta? Tocmai am prins 20 de infractori! Ei bine... lenjeriile pe care le vedeți în brațele mele au fost recuperate de la turiștii care au plecat acasă cu ele, azi dimineață. Of, Doamne! Ce țară avem!!! Și câtă sărăcie să fie în România încât să pleci cu lenjeria de la hotel după tine?!”, a spus Mihai Trăistariu.

Se pare că 20 de persoane din Suceava s-au cazat acum câteva zile la apartamentele lui Mihai Trăistariu de la malul mării. Au închiriat 5 apartamente din 6. Câte 4 în fiecare apartament.

(Ementi Rezidence)

”Azi dimineață (joi, 28 aprilie - n.r.), când au eliberat apartamentele, au fugit aproape cu noaptea în cap. Și au lăsat ușile deschise. Au luat cu ei așa: 6 seturi de lenjerii, 11 prosoape, un feon, o telecomandă. În plus, au lăsat o mizerie soră cu moartea. Și au distrus cu foc capacul de la wc. Probabil cu o brichetă sau cu țigara. Am făcut imediat reclamație la Poliție, le-am dat imagini cu chipurile hoților și, între timp, le-am trimis și bandiților mesaj pe whatsapp că-i bag în pușcărie pentru furt. După 5 minute, am primit mesaj de la hoți că s-au răzgândit, că se reîntorc din drum și că vin înapoi cu lucrurile furate la Constanța. Mi-au adus toate lucrurile dispărute, mai puțin telecomanda. De nervi, am urcat prețul pe Booking de la 150 ron pe noapte ... la 230 ron pe noapte. Am gândit că nu mai vreau să primesc oameni de genul ăsta. Un om cu bani nu s-ar preta la un prosop de la hotel. Selecția turiștilor se face din preț! Am vrut să fiu de treabă dar nu se poate așa! Un om fără educație nu poate fi schimbat oricât ți-ai dori! În fine... Încă sunt necăjit! E prima dată când mi s-a întâmplat de când am apartamentele la malul mării. Vara trecută a dispărut doar o linguriță (era mai deosebită), un prosop, un cearceaf și niște turiști beți au spart cu pumnul unul din pereții de rigips. Am crezut că nu se poate mai rău de atât. Dar timpul îmi dovedește mereu că ... orice este posibil. O vară faină vă doresc! Și înconjurați-vă de oameni de calitate”, a mai spus Mihai Trăistariu.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
impozit plateste asta pe chirii sau e doar dat la ziar pentru reclama .oricum astia sunt turistii de mamaia niste ghertzoi
2
0
deci papagalul a facut plaja,si.a recuperat,acum ce mai face?se duce la wc?apoi pune pe clanta..
1
0
... I l-au furat ?
2
0
Bine nea RELU!! Belea comment belea pa kanapea cu koadan ea
2
0
Ce bine ca nu iau furat bilele ptr ca le avea in fund
1
0
Pai, ba, laba trista....acum trei luni te imbracai de la SH si acum o arzi pe 6 apartamente la inchiriat?
2
0
Ba Traistarule pune ba bayatule 200 koko paray pa nospte si se cazeaza nu BYANKA Dragusanka la tine BOSS Karaboss
1
1
moldoveni de-ai lui, nu stiu de ce se supara
2
1
pe carnatul asta toata lumea il fura, Enelu, Engie, Raja, Radetu, iubitii...mai ziceti si voi
4
1
... poponautului ?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218