REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Mihai Trăistariu vrea să își facă o fabrică de roboți. „Mă fascinează foarte mult“

Mihai Trăistariu vrea să își facă o fabrică de roboți. „Mă fascinează foarte mult“

Replica API 23 iulie 2022 | 08:56 591

Mihai Trăistariu face și face și atrage atenția tuturor! Artistul a venit de data aceasta în fața tuturor cu o idee la care nimeni nu se aștepta și cu care a șocat pe toată lumea, mai concret că vrea să își facă o fabrică de roboți. Iată care este motivul:

Mihai Trăistariu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Trăistariu are o afacere de succes în domeniul imobiliarelor, chiar pe litoralul românesc. Ei bine, totul merge ca la carte, însă artistul nu reușește să facă tot ceea ce și-a propus.

Mihai Trăistariu vrea să aibă o fabrică de roboți

Indignat că nu poate face numeroase lucruri în același timp, dar și că nu poate fi și la hotelul pe care îl închiriază și la concerte în același timp, Mihai Trăistariu a venit cu o soluție la care nimeni nu se aștepta și anume să facă o fabrică de roboți.

Nu, nu roboți de jucărie, ci unii care pot fi în locul lui acolo unde el nu poate ajunge, fiind ca niște angajați și nu numai. Artistul a explicat la Antena Stars că este pasionat de roboți din copilărie și consideră că acesta este, de fapt, viitorul.

Mihai Trăistariu vrea ca robotul să-i țină locul pe scenă

Bineînțeles, întrebat de unde i-a venit o astfel de idee, Mihai Trăistariu nu a ezitat și a explicat că a văzut un robot care mergea printre mese ca și ospătar în afară, astfel că de aici s-a gândit că ar vrea și el să fie înlocuit în numeroase locuri unde nu poate ajunge.

De asemenea, a explicat și că aceștia pot fi periculoși, însă totuși se gândește că unul dintre roboții pe care o să-i aibă în viitor, să îi țină locul pe scenă și la evenimente.

"Mi-am deschis o pagină. Eu sunt fascinat de roboți. (...) O să îmi fac o fabrică de roboți pe viitor. O să produc pe bandă rulantă. Chiar vrea să fac asta. Mă fascinează foarte mult. Vreau să-i angajăm, să ne facă treburile, tot. (..) Poate fi și periculos, pentru că roboții pot fi ei cei care domină. (...) Vreau să trăiesc acest viitor că altfel înnebunesc la propriu. Am rămas masca, erau un robot care mergea printre mese că un ospătar. O să fac și eu și o să-l pun la concerte în locul meu.", a dezvăluit Mihai Trăistariu la Antena Stars, citează spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In iarna te plangeai pe aici ca nu ai bani sa platesti factura la gaze , acum vrei fabrica de roboti ?
1
0
de la foame i se trage
0
0
sa faca roboti masculi cu mataranga groasa cum ii plac lui .Mergi ba baiete la doctor si te cauta .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212