REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mihai Tudose: Un membru Pro România care ar accepta să intre în Guvernul Dăncilă ar trebui să-și facă un consult la cap

Mihai Tudose: Un membru Pro România care ar accepta să intre în Guvernul Dăncilă ar trebui să-și facă un consult la cap

Replica API 25 iulie 2019 | 01:48 361

Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose spune că membrii Pro România care vor intrarea la guvernare cu actualul premier ar trebui să-și facă un „consult la cap” și zice că-i este milă de PSD că a ajuns să aibă un candidat la prezidențiale ca Viorica Dăncilă. Tudose le transmite celor de la PSD să-i scrie lui Moș Crăciun mai bine, pentru că este exclus ca Pro România să o susțină pe Dăncilă la Guvern și la Cotroceni.

Întrebat cum comentează oferta PSD de intrare la guvernare și susținere a candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidențiale, Mihai Tudose a răspuns:

„Cine discută chestiile asta? Nu a fost nicio discuție la partid. Ponta s-a văzut cu Dăncilă și s-a văzut și cu Tăriceanu. Le-a propus să găsim împreună un candidat al stângii. De aici Dăncilă a înțeles că susținem PSD-ul. E problema lui Dăncilă. Eu vă spun în nume personal că nu se poate așa ceva. Dăncilă e tot Dăncilă, nu s-a schimbat peste noapte. Chiar dacă se vopsește, nu se schimbă. PSD a considerat ieri că cel mai bun produs al lor este Viorica Dăncilă. Le urez succes și mi-e milă. Dacă după 27 de ani de PSD, cel mai bun produs al lor este o persoană cu Dăncilă, nu avem ce discuta.

Intrarea la guvernare cu un premier dat de Pro România, atunci am o părere. Intrarea la guvernare cu Dăncilă premier e o glumă, e un subiect despre care nu se poate discuta, că nu există. E hilar, absolut hilar. Eu nu cred că odată cu plecarea lui Dragnea, Dăncilă a învățat să conjuge. E tot cu orice om îi este frică, e aceeași. Ei pot să propună, în regulă, foarte bine. Poate îi scriu și lui Moș Crăciun, ei încă cred că există. Nu se poate, nu există așa ceva. Sunt convins că lor le-ar plăcea să intrăm la guvernare, au în cap chestia asta să-l scoată pe Tăriceanu de la guvernare și să ne bage pe noi.

Iertați-mă, eu nu văd un membru Pro România să accepte să fie ministru într-un Guvern al lui Dăncilă. Plecăm acasă toți. Dacă ar fi un membru Pro România care ar accepta chestia asta cred că ar trebui să îi facem un bine să îl ducem la un consult la cap.

Nu poate nimeni să mă forțeze să fiu pro-Dăncilă și Guvernul PSD. Dacă doream să susțin PSD nu mai plecam din PSD, stăteam acolo.

Cât e premier Dăncilă, nu poate fi așa ceva. Că face Dăncilă restructurare, că face remaniere...Păi tocmai a făcut remaniere și a rămas Cuc ministru, Anton Anton la Energie care este un tip foarte bun, tocmai importam la greu energie electrică și gaze, poate îl întreabă cineva cât curent bagă el într-o butelie, că înțeleg că era principala lui preocupare când era ministru. Înțeleg că azi s-a vorbit în ședința de Guvern despre marele coridor de cale ferată de mare viteză de 160 de km/oră de la Constanța la Nădlac. Poate le spune cineva la băieții ăia că o cale ferată de mare viteză înseamnă să nu aibă trecere la nivel și trebuie să aibă gard. Niște mici amănunte.

Exxon-ul pleacă, importul de gaze crește de 500 de ori. Cum e cu trădarea, că nu am înțeles?

Probabil că, odată și odată, vor pleca de acolo. Și odată și odată va veni cineva care va face curat și va spune ce au făcut băieții ăștia cât au stat ei acolo. Dăncilă - dacă ea crede că nu răspunde, că toate s-au întâmplat fără ca ea să știe, că nu știe ce a făcut Cuc, nu știe ce a făcut Anton, nu știe ce a făcut ANRM, nu știe ce e la sănătate, nu știe ce e peste tot, îi dau o veste proastă: ar trebui să știe.“

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe asta ce il recomanda sa-si dea pareri? Doar tupeul.Expirat ca si seful lui.Sint innebunuti ca nu pot executa ordinul primit pe unitate.
2
4
PENSIILE SPECIALE SI TOATE SPECIALITATILE, TOATE ANULATE, TAIATE, STOP! AJUNGE ATATA HOTIE DIN BANII ADUNATI DIN IMPOZITELE SI TAXELE TUTUROR ROMANILOR. OPRITI FURTUL DIN BANUL PUBLIC CU LEGI HOTESTI FACUTE DE HOTI PENTRU ALTI HOTI!!!
4
1
asta de sub mine ...si lui fiica-ta ca nevasta a ajuns ca baba cloanta , in loc sa ne bucure cand suge pula ....ne sperie .....ce vrei , la cati km a inghitit ....
1
2
si cand zic asta ma refer si la pro care e copilul oligofren al pesedeilor !!! Muie stroe cu mult cacat !!!
4
2
Securistule, cine mai crede in tine e prost de-a binelea...
4
5
Pai voi securanii daca le stiti pe toate ca ascultati si filmati tot de ce nu preluati cda tarii sa fie bine sa nu fie rau?
5
4
Nu-mi plac securistii dar in cazul asta ii dau dreptate! Surprinzator PSD CT merge tot pe mana celor care au reusit sa duca partidul la 16!!!!! la suta cu prognoza de scadere!!!! Probabil au ei o strategie atat de originala ca este imposibil de inteles de oamenii normali!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272