REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MIHAI VÎLCU, viitorul SUBPREFECT al CONSTANȚEI

MIHAI VÎLCU, viitorul SUBPREFECT al CONSTANȚEI

Replica API 25 februarie 2021 | 00:00 4274

Mihai Vîlcu a fost validat de către Biroul Național al USR pentru funcția de subprefect al Constanței. Acesta va lua locul Aurei Bozdoacă.

„Mihai Vîlcu este nominalizarea pentru subprefect din partea USR Constanța. Validarea ar trebui să fie săptămâna viitoare”, a declarat pentru Replica, Remus Negoi.

Vă reamintim faptul că bătălia pentru scaunul de subprefect s-a dat între Dumitru Paris, Anca Mănăilă și Mihai Vîlcu.

Cine este Mihai Vîlcu

Mihai Vîlcu a candidat din partea USR pentru funcția de primar al comunei Ghindărești.

Acesta a copilărit în Ghindărești și s-a întors în comună după ce a terminat studiile universitare. Mihai Vîlcu are 35 de ani și a terminat Facultatea de Informatică Managerială la Universitatea Româno-Americană. După ce a absolvit facultatea a deschis o afacere și a decis să își investească banii strânși într-o plantație de mure, la Ghindărești. Plantația a înființat-o în urmă cu 5 ani și are 4,5 hectare.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo, Mihai!
2
0
Remus Gunoi este un ordinar un animal corupt cu conceptie comunista isi pune apropiatii in fel si fel de functii RUSINE REMUS NEGOI GUNOI
2
0
Daca ceea ce vedem in zilele noastre reprezinta noua generatie, atunci nu mai e nimic de spus. Vechii erau cu multe clase peste cei de acum. In toate si la toate.Cei de acum mai intai sa invete carte, la timp nu facuta pe bani la 50 ani. Macar daca tot au luat o diploma sa stie cat e tva-ul. Daca bineinteles intai au cei sapte ani de acasa. Dupa, sa munceasca dar nu doar pentru ei.
7
0
Un alt neica nineni marca USR. De la cules mure la managementul juridic al unei prefecturi este distanta mare...acum incompetenta si coruptia nu mai este nociva??? Intreb pt golanii tefelisti si tupeisti din Romania....
10
1
Valcu, fostul prim secretar al regiunii Dobrogea, si om de baza al PCR,era la origiNni, bulgar sadea...
3
0
din sponsorii lui ion stelian. I-a dat, cu imprumut 15.000 euro, in Campania pentru locale.
7
0
Bozdoaca e jurista, nenea a facut o facultate de 2 bani si cu ea culege mure. Oare cum o sa conduca partea juridica din prefectura?
11
0
Caragheorghe trage toate atele in filiala locala. De ce l o fi ales pe asta nu stiu, probabil are legatura cu imprumutul catre partid, cum a foacut si Negoi cu machedoanca aia a lor. la cat de disperati pt ciolan sunt, au ajuns sa se si bata intre ei la algerile interne pt functii, 2017 si 2018. Bataie generala, voturi aranjate. Ce a fost PSD e nimic pe langa ce vine.
10
1
Doar asa putea scapa primarul de Vilcu din consiliu local ca prea vroia transparenta ,i-au dat cascavalul de elvetia si dupa o luna nu mai este nici subprefect nici consilier , si il trimit iar la taiat iarba la caini in Ghindaresti ca asta a facut in ultimii ani stergea bancutele din centru in fiecare dimineata .Va dati seama cine este Vilcu nu a lucrat un minut in administratie publica.Daca il lasi singur in Constanta se pierde prin oras ca nu a locuit o ora in acest oras.
16
0
Ne doare la banana cine e.Sa ne suga pwla el si toti USR istii
11
0
a imprumutat partidul in campania electorala si pe urma o sa trageti voi concluzie. Meritocratia?unde e Stelian Ion acum sa il intrebam de meritocratie?..... daca aveati sperante..... inca odata v ati lamurit. Si asta e doar inceputul.o sa vedeti toti pripasii in administratia publica
19
0
Pai una este Comuna Ghindaresti si plantatia de mure si alta e sa administrezi un oras atat de complex precum este Constanta.
25
1
Disperat dupa ciolan ,primaria din Ghindaresti nu ai castigat-o .Dar totusi la cat de lingau esti era imposibil sa nu te lipesti de ceva.
22
1
sunt buni aia care jura pe Biblie si va fura ca-n codru.Mare prostie...
7
9
Are curaj sa jure cu mana pe biblie ? Jigodiile astea in frunte cu Barna distrug Romania !
17
3
hahahahahahahahahahaah
4
1
Valcu , fostul secretar al judetului era neos roman!A facut multe lucruri bune pentru Constanta, Dobrogea, tara!Portul era port, santiertele navale construiau nave, fabrici si uzine, agricultura, comert, turism dezvoltat , scoli de toate gradele si felurile, spitale, dispensare ,omul muncitor era prioritatea, familia , copii , mancarea era rationala , dar nu se cauta la tomberoane si nici munca injositoare peste hotare!
3
0
vilcu a fost prim secretar al judetului c-ta,el a plantat nucii si lizierele care mai sunt pe marginea drumurilor din judet,dupa cum ranjeste astia doi olteni nu sunt neamuri
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108