REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

”Milan, ținută în viață de magnificul Tătărușanu!” Reacția presei internaționale după Inter - Milan

”Milan, ținută în viață de magnificul Tătărușanu!” Reacția presei internaționale după Inter - Milan

Replica API 28 ianuarie 2021 | 00:37 2500

Inter s-a impus în fața Milanului în Derby della Madonnina din Cupa Italiei cu 2-1, grație golurilor marcate de Romelu Lukaku (din penalty) și Christian Eriksen. Golul danezului a venit abia în minutul 97 printr-o execuție sublimă din lovitură liberă la care Tătărușanu nu a avut ce face.

Cu toate că echipa sa a pierdut, evoluția foarte bună a portarului român nu a rămas neobservată.

Ciprian Tătărușanu, omul meciului în Inter - Milan

”Practic, meciul s-a încheiat pentru Milan în momentul eliminăarii lui Zlatan Ibrahimovic. Diavolul milanez, cu un om în minus și fără punctul de focus din atac, a avut o misiune mult prea dificilă ulterior. Totuși, Milan a fost ținută în viață de un Tătărușanu magnific, care a scos tot ce se putea (cel puțin patru intervenții decisive doar în repriza a doua”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Meciul foarte bun făcut de Tătărușanu a fost consemnat și de Eurosport UK. Britanicii l-au numit pe român omul meciului.

”Cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul de rezervă al lui AC Milan. A avut mai multe intervenții, mai ales împotriva lui Lukaku iar parada sa din prelungiri a fost incredibilă. Singur cu Tătărușanu, Lukaku a trimis mingea puternic spre colțul porții, dar portarul român și-a întins mâna stângă și a menținut scorul egal. Nu a avut nicio șansă la golul câștigător al lui Eriksen, dar nu merita să fie în echipa înfrântă”, scriu cei de la Eurosport UK.

Momentele cheie ale lui Tătărușanu

Min 90. Apără din nou Tătărușanu! Goalkeeper-ul român plonjează salvator în fața lui Lukaku, scăpat singur în careul Milanului.

Min 86. Ciprian Tătărușanu salvează din nou poarta Milanului, pus la încercare de lovitura de cap a lui Lukaku.

Min 82. Tătărușanu intervine la șutul expediat de Hakimi!

Min 50. Tătărușanu a intervenit excelent în fața lui Alexis Sanchez! Atacantul lui Inter a fost găsit cu o centrare în careu și a reluat din prima către poartă, dar goalkeeper-ul român s-a aflat la post și a respins salvator în corner.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Milan tinuta in viata,dar a decedat!!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920