REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Miley Cyrus, topless în fața a milioane de oameni, după o defecțiune a garderobei. VIDEO

Miley Cyrus, topless în fața a milioane de oameni, după o defecțiune a garderobei. VIDEO

Replica API 5 ianuarie 2022 | 00:00 1633

Actrița Hannah Montana, Miley Cyrus, a experimentat cea mai jenantă defecțiune a garderobei în timp ce se afla pe scenă, în ajunul Anului Nou, în fața a milioane de oameni.

Miley Cyrus

Miley Cyrus a suferit o defecțiune a garderobei în noaptea de Revelion, care a lăsat-o accidental topless pe scenă.

Plină de strălucire, glamour și cea mai incomodă defecțiune a garderobei din întregul an, petrecerea de Anul Nou a fost transmisă în direct de la Miami, în Florida, America, vineri seară.

Miley, în vârstă de 29 de ani, care a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul lui Hannah Montana pe Disney Channel, cânta hit-ul ei Party In The USA când lucrurile au luat o turnură neașteptată.

La câteva momente după ce ceasul a bătut miezul nopții și întreaga Florida a întâmpinat anul 2022, bluza lui Miley s-a desfăcut și a experimentat cea mai mare defecțiune a garderobei – în direct pe scenă și transmisă în întreaga lume.

Îmbrăcând un top argintiu dintr-un material de zale, Miley a combinat topul revelator cu o fustă mini asortată, care a lăsat puțin imaginației.

Arătându-și fizicul tonifiat, Miley a dansat în timp ce a cântat în fața unei mase de oameni, neștiind ce era pe cale să se întâmple. În timp ce cânta melodia ei de succes, și-a dat seama că bluza i-a căzut când curelele s-au desfășurat și a fost forțată să o prindă rapid.

După ce și-a prins topul, ea a ieșit de pe scenă, în timp ce cântăreții ei au continuat cântecul. La scurt timp, ea a revenit cu o ținută nouă și gata să continue specatcolul, în aplauzele fanilor.

Fanii s-au grăbit să apeleze la rețelele de socializare pentru a detalia momentul în care incidentul s-a întâmplat, unul dintre ei spunând: „Bluza lui Miley Cyrus tocmai a căzut și ea cântă. 2022 va fi un an bun pentru toți”.

Miley Cyrus s-a despărțit de soț în 2020 după un mariaj-fulger

Miley Cyrus s-a despărțit de Liam Hemsworth, vara trecută, la numai 7 luni după ce s-au căsătorit. Cei doi s-au cunoscut în timp ce au jucat ca îndrăgostiţi în filmul “Ultimul cântec”, în 2010. De atunci a început povestea lor de iubire cu multe despărţiri şi împăcări.

Când s-au căsătorit, la 23 decembrie 2019, au luat prin surprindere pe toată lumea. La fel de mult au şocat publicul când au anunţat că se despart.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272