REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MILITAR găsit MORT în Canalul Dunăre Marea Neagră, la Murfatlar!

MILITAR găsit MORT în Canalul Dunăre Marea Neagră, la Murfatlar!

Replica API 3 mai 2019 | 00:02 1941

Tragedie la Murfatlar! Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină în localitatea Murfatlar, pentru a recupera un cadavru din Canalul Dunăre Marea Neagră.

Este vorba despre un tânăr de 24 de ani. Potrivit medicilor, cadavrul era în putrefacţie.

Bărbatul, militar la Unitatea din Murfatlar, a dispărut în Săptămâna Mare de acasă şi nimeni nu a mai ştiut nimic de el.

Potrivit unui apropiat al tânărului, acesta nu era cunoscut cu probleme. Doar ce revenise acasă dintr-o misiune. "Nu îl ştiam cu probleme. Ştiam că s-a întors acasă din misiune şi era bine. Nu ştim ce s-a întâmplat cu el", a spus, pentru Replica, o apropiată a militarului.

Militar s-a întors luna trecută din misiune din Polonia, unde a stat şase luni. La revenirea în ţară, acesta a intrat în concediu. "Colegii au fost informaţi despre decesul militarului. Avea 24 de ani, s-a întors din misiune luna trecută, a fost în Polonia, unde a stat 6 luni", a declarat, pentru Replica, colonel Oliver Anghel, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Naţionale.

Mesajele de condoleanţe au început să curgă pe facebook. "Dumnezeu să-l odihnească", "Dumnezeu să-l ierte! Prea tânăr!", "Dumnezeu să te odihnească, camarade!", sunt câteva dintre mesajele celor care l-au cunoscut.

Ce spun politiştii:

Polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că în apa canalului Dunăre - Marea Neagră, pe malul stâng, în zona km 23 plutește trupul neînsuflețit al unei persoane. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana în cauză că fiind un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din orașul Murfatlar.

Acesta nu prezenta urme de violență. Din primele informații, se pare că acesta ar fi fost dat dispărut din data de 24.04.2019.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate putorile si incompetentii fara pic de economie se fac cadre militare si in politie ei se bazeaza ca o sa vina ziua de salariu si ia banii statului ,ei Nu sunt ca un om de afaceri care-si bate capul zi si noapte cum sa faca profit si sa-si plateasca angajatii si impozitele la stat ,usor usor o sa se faca diferenta mare intre un angajat al statului si un patron nu se mai poate ,dragnea a intrat in deficit bugetar ptr salarii ,sa vina boc sa faca curatenie ca nu se mai poate cu prostul asta
6
0
Nae,neconfirmatul asta cum ii spui tu era cel mai bun prieten al meu, era un baiat foarte serios si cuminte, nu stii motivul ptr care a facut asta si vii tu, un mare martalog sa ti dai cu parerea, vezi ti de treaba ta
9
0
dumnezeu sa l odihneasca
5
0
am avut calificativul 0 pe unu mai bun ca al cumnatului care este colonel activ,nu inteleg de ce sunt admisi in misiuni in afganistan aceste neconformitati,doar asa ca sa fie la numar,si sa dea bine in fata lui big brother
1
4
Adica tu???
4
0
si un bou care-si da cu parerea...
1
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108