REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
23.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

MILITAR în vârstă de doar 24 de ani, ÎNECAT ÎN MARE, în zona Trei Papuci!

MILITAR în vârstă de doar 24 de ani, ÎNECAT ÎN MARE, în zona Trei Papuci!

Replica API 15 mai 2018 | 14:06 905

A debutat sezonul înecurilor pe litoral! O persoană a fost scoasă de cadrele medicale și salvatori din Marea Neagră, în cursul zilei de marți, 15 mai, în zona 3 Papuci din municipiul Constanța. Bărbatul a fost scos inconștient. Este primul caz de înec din acest sezon. Primele cercetări au scos la suprafață faptul că bărbatul este cadru militar.

Pacientul a fost scos de către un alt tânăr care făcea kite în zonă, după ce l-a văzut plutind în mare. Acesta a sunat la 112, iar polițiștii s-au deplasat la fața locului. Victima are 24 de ani, fiind din Pitești, județul Argeș, cadrele medicale sosite pe plajă continuând procedurile de resuscitare. Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție se află la fața locului.

Din nefericire, a fost declarat decedat.

Potrivit martorilor, acesta ar fi strigat după ajutor din larg, prietenii de la mal auzind țipetele.

UPDATE:

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale a reacţionat după tragedia din zona Trei Papuci:

Sublocotenentul Cătălin-Gabriel Pohace, în vârstă de 24 de ani, de la Batalionul 307 Infanterie Marină, a decedat în garnizoana Constanța, în timp ce se afla în afara programului orar al unității. Aflat pe o plajă din municipiul Constanța, în timpul liber, militarului i s-a făcut rău după ce a intrat în apa mării. Un echipaj SMURD, solicitat prin serviciul 112, i-a acordat ajutorul medical de urgență la fața locului și a efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o oră însă, cu tote eforturile depuse, ofițerul a decedat. În cauză a fost sesizat Parchetul militar, iar o comisie de cercetare, numită de comandantul unității, verifică împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. Militarul era absolvent al Academiei Forțelor Terestre, promoția 2017 și era necăsătorit. Conducerea Ministerului Apărării Naționale transmite condoleanțe familiei îndoliate.

C.C., R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@20:09 speranta e sa crapi tu si ceilalti cu basini in cap bagate de partenerul strategic pans sa votati sau macar pans sa va inmultiti,cretinilor!
1
4
Dumnezeu sal erte,,,,,A vrut sa se dea ghertoi ca inoata bine. broscoi sau gascan.
0
6
esti tu pizda proasta
1
5
Apa este prea rece pentru baie. Trebuie sa te nasti in Siberia sa-ti reziste organismul in mare la teperatura de 12 grade. Curentii, vartejurile fac apa sa para si mai rece.
6
2
Si care e uimirea? Ce? Cadrele militare nu se ineaca? Ar fi trebuit sa pluteasca asemeni amfibiei?
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510