REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mincă a luat act cu stupoare de prostia lui

Mincă a luat act cu stupoare de prostia lui

Replica API 30 iunie 2011 | 00:00 237

Romulus Mincă a remis redacţiei următorul drept la replică, urmare a declaraţiilor făcute de Doina Dervis:

"Referitor la campania de denigrare derulata la adresa mea intr-un cotidian local, fac urmatoarele precizari:

Am luat act cu stupoare de cele relatate in cotidianul amintit si am sa ma adresez instatantelor de judecata competente, deoarece tot ceea ce se spune despre mine sunt calomnii, minciuni si injurii, aspect care imi aduce un grav prejudiciu de imagine. Totul este scos din contextul unei inregistrari al unei discutii private, inregistrare realizata fara acceptul meu si publicata intr-un mod tendentios, cu scopul de a ma denigra. Fac precizarea ca mi se aduc acuze grave care nu au niciun fundament si care sunt facute publice pe fondul retragerii sprijinului politic de catre organizatia judeteana a PDL, Astfel, orice incercare a mea de a ma apara in cotidianul respectiv, a fost interpretata si relatata in dezavantajul meu, astfel incat comentariile la articolele respective sa contribuie si acestea la prejudiciu de imagine care mi s-a adus. Totodata, aceste articole fac referire atat la activitatea mea profesionala si la functia pe care am detinut-o la AJOFM Constanta, cat si la conduita mea din punct de vedere moral, aducandu-mi-se acuze grave in acest sens , care insa nu au absolut nicio acoperire, desprinse de cele mai multe ori din titlul articolelor, nejustificate si in continutul articolelor respective. Tot acest episod negativ din viata mea are loc inaintea sustinerii unui examen pentru postul pe care l-am detinut pana in prezent cu care am avut rezultate bune si foarte bune, deoarece se doreste indepartarea mea din aceasta functie. Din acest motiv il consider un atac politic, un atac mizerabil la viata mea privata, care imi prejudiciaza imaginea, pozitia mea in societate si care, nu in ultimul rand, imi afecteaza familia. Se observa ca acest atac la adresa mea se desfasoara doar in aceasta publicatie, de unde se pot trage concluziile, ca este unul premeditat, pus la cale cu mult timp inainte si folosit acum, inaintea sustinerii examenului de ocupare a functiei pe care am detinut-o pana in prezent.

Din acest motiv, imi rezerv dreptul de a ma adresa justitiei si de a ma indrepta impotriva tuturor celor care au contribuit la aceasta campanie de denigrare.

Acest comunicat il transmit inclusiv cotidianului la care am facut referire si sper sa apara ca un drept la replica, de care uzez.

Cu stima,

Romulus Florin Minca".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272