REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ministerul condus de Carmen Dan, prima reacție după capturarea criminalului Marcel Lepa

Ministerul condus de Carmen Dan, prima reacție după capturarea criminalului Marcel Lepa

Replica API 5 iunie 2019 | 03:53 406

Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, a fost capturat de către poliţişti, marţi dimineaţa, în localitatea timişeană Remetea Mare, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate, anunţă surse judiciare. Ministerul de Interne, condus de Carmen Dan, a oferit prima reacție pe Facebook.

„Prinderea lui nu poate șterge durerea imensă provocată de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!”, scrie MAI, pe Facebook.

Vezi foto: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hotii, criminalii,nu se vor reabilita niciodata in romania,vor face alte si alte nenorociri, legile sunt permisibile , aplicate preferential si fara suport concret si de durata!
3
0
Carmen dan si livache trebuie sa raspunda si sa plateasca pentru tot ce-au facut pe 10 August. Aceasta operatiune de incetinire a anchetei prin blocarea procurorilor de a folosi informatiile care au ajuns la ei pe cale legala reprezinta cea mai buna dovada ca 10 august a reprezentat o incercare a PSD de a anihila orice forma de opozitie din Romania. Ministrul de Interne Carmen Dan se afla intr-o situatie dificila pentru ca nu are niciun control asupra anchetei, iar posibilitatea de a fi pusa sub acuzare de catre procurori are mari sanse sa se concretizeze.
9
0
Acum culegem ''roadele'' muncii lui Rudotel si companiei!!! Sper sa crapati in chinuri toti psd-istii!!
3
1
Eu zic sa fie cercetat politistul care a tras in el si l-a ranit, , trebuia sa-i ceara frumos sa se predea. Nu m-ar mira la legile noastre.....
3
1
Este voinicul lui Dragnea si protejatul lui Toderica.Toderica,vino si fa ceva acum !.Asate este crima voastra,nemernicilor.Si mai aveti tupeul sa vorbiti despre "durere imensa" Ti-ai dracu cu PSD-ul vostru !
5
1
Parazitii platiti de PSD. Votul lor valoreaza mai mult decat viata noastra si a copiilor nostri. La puscarie cu toti nesimtitii si mafiotii.
8
1
daca tot vrei sa o lalai la munca sa iei pensie anticipata si speciala de ce nu te inrolezi in armata ,la SRI, sau la politie ? Esti prea prost sa faci toate astea sau doar mananci cacat pe aici ?
2
4
Sa stiti ca IANIS are dreptate ! Cei care muncesc de rup au la final pensii de mizerie si mor intr-un timp foarte scurt iar asa zisii politisti si militari o lalaie toata viata pe la locul de munca, ies anticipat la pensie iar pensia este speciala, pentru ce ?!....
6
2
Draknia este vinovat. La puscarie!
2
3
SALARII BABANE, PENSII URIASE PT.GENERALI BURTOSI. scosi la pensie la 45 de ani .Cand se va mari pensia in septembrie eu o sa primesc cu 250 lei in plus iar ei cu 2000 lei in plus. Guvern social. SUA are cativ a generali in armata ,noi cu miile .UNsfert din pensii sunt papate de acesti paraziti.
14
3
Rusine Carmen Dan!
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212