REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ministrul de Interne a înaintat Guvernului şi preşedintelui un raport pe cazul de la Caracal; după şedinţa CSAT va fi făcut public

Ministrul de Interne a înaintat Guvernului şi preşedintelui un raport pe cazul de la Caracal; după şedinţa CSAT va fi făcut public

Replica API 30 iulie 2019 | 01:53 384

Nicolae Moga

Ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a înaintat luni Guvernului şi preşedintelui Klaus Iohannis un raport referitor la acţiunile desfăşurate în cazul de la Caracal anterior datei de 26 iulie, urmând ca, după analizarea acestuia în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, să fie făcut public.

Potrivit MAI, raportul va fi prezentat după şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

"În urma consultării cu prim-ministrul Viorica Dăncilă, ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga, s-a deplasat la Caracal încă de vineri, dată la care a dispus şi un control la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Olt. De asemenea, ministrul Afacerilor Interne şi premierul au decis eliberarea din funcţie a inspectorului general al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda. Totodată, ministrul va înainta Guvernului propunerile de schimbare din funcţii a prefectului şi subprefectului judeţului Olt", se arată într-un comunicat al MAI.

În ceea ce priveşte acţiunile desfăşurate în cauză, ulterior datei de 26 iulie, activităţile tuturor structurilor de poliţie au fost coordonate, începând de vineri seara până duminică noaptea, de către adjunctul inspectorului general, comisar-şef de poliţie Florian Dragnea, precizează MAI.

''Totodată, ministrul Nicolae Moga s-a aflat în permanenţă la faţa locului, asigurând o capacitate operaţională (resurse) şi un nivel de decizie în conformitate cu complexitatea cazului'', mai menţionează MAI. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bagati-ai pula in cavoul ma-tii , doi saraci cu doua curve la usa care sug pula sa intretina doi betivi . Animalelor , primiti ce ati semanat , ati decredibilizat politia , si-au facut si ei treaba in dorul lelii . De ce muistilor ati contestat legile ce dadeau puteri politistilor ?ala cu muie cu cacat , l-ai luat din gura nevestei , i l-am dat eu aseara . Prostilor , psd va vota dan barna , voi cu klaus veti plange !
1
2
Nicule, ai citit ma pana la capat ce t-au scris consilierii aia in raport! Ai inteles ceva din el s-au sa si semnezi ti-a fost greu!
2
1
Nea Nicu ... doar tromboane in rest interes personal ...
5
1
Spuneau oamenii din zona ca simt un iz ciudat de alcool combinat cu mujdei in aer si aud injuraturi vulgare venite de nicaieri. Explicatia e clara, este "ministrul Nicolae Moga , aflat in permanenta la fata locului".
8
3
fosta ministreasa plantata de deretinutul draknea trebuie sa-si asume aceste doua decese impreuna cu haita de hoti ce alcatuiesc guvernul- 63% DINTRE SEFII MAI plantati de curva dan sunt analfabeti, special ptr a-i seervii interesele meschine. Sa raspunda cu viata iar ceastalalta bucatareasa ce tine cu dintii de scaun si se viseaza presedintele tarii sa-si dea demisia.
6
5
norocu nostru e ca a fost nea Nicu de fata si a luat decizii. Adica s-a consultat cu veorica. Muie cu cacat !!!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272