REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ministrul de Interne, de urgență la Caracal - Nicolae Moga vrea ca cei vinovați să fie sancționați drastic

Ministrul de Interne, de urgență la Caracal - Nicolae Moga vrea ca cei vinovați să fie sancționați drastic

Replica API 27 iulie 2019 | 05:05 648

Nicolae Moga

Ministrul de interne Nicolae Moga se deplasează la Caracal, împreună cu secretarul de stat Nucu Marin.

"Având în vedere gravitatea situației de la Caracal, în urma discuțiilor cu prim-ministrul Viorica Dăncilă, ministrul afacerilor interne, Nicolae Moga, împreună cu secretarul de stat Gheorghe Nucu Marin, se deplasează la Caracal pentru a se asigura că verificările privind modul în care au acționat polițiștii vor fi efectuate cu celeritate astfel încât eventualele nereguli să fie identificate și să fie dispuse cele mai drastice măsuri împotriva celor vinovați.

De asemenea, la ordinul ministrului Nicolae Moga, la Caracal se deplasează și șeful Poliției Române, chestor general de poliție Buda Ioan, și șeful Corpului de Control al ministrului, comisar-șef de poliție Ionică Iulian-Vincențiu.

Ministrul Nicolae Moga a atras atenția că nu va tolera niciun fel de ezitare sau încercare de ascundere a adevărului cu privire la condițiile în care a fost posibilă o astfel de tragedie.

Dacă se va dovedi că polițiștii au greșit în modul în care au acționat, pedeapsa față de ei va trebui să fie drastică.

Încă de la preluarea mandatului, ministrul Nicolae Moga a avertizat că va manifesta toleranță zero față de persoanele care dau dovadă de lipsă de profesionalism, neglijență sau superficialitate în tot ceea ce înseamnă atribuțiile pentru protejarea cetățenilor. Asemenea angajați nu au ce căuta în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne și ar trebui imediat încheiate raporturile de serviciu cu aceștia", se arată în comunicatul MAI.

De asemenea, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, împuternicirea adjunctului inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, comisar-șef de poliție Alexe Nicolae Eugen, aflat la comanda unității, a încetat.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Nicule, ti-au stricat astia tot confortul! Dimineata, asa pe 11, o ciorba de burta sau de potroace sa-ti ia greata, mai o lalaiei cu o cafeluta, coniac pana pe la 14, si dupa aia mai vezi mata!!! ce te faci acum ca te-au bagat astia la inaintare si mata tot mahmur..Naspa nea Nicu...Naspa rau!
2
0
Domnule ministru luati legatura cu Dan Diaconescu si Marius Tuca poate stiu si Caracaleni astia ceva.
2
0
Un agramat ,nu stia regulamentul senatului si radeau toti de el cand era pus sa conduca o sedinta la senat.Vocabularul lui contine maximum 300 de cuvunte .
2
1
La primul interviu s-a bilbiit habar n-are cu ce se maninca functia asta !
1
1
Tactica PSD - puneti prosti la conduce ca desteptii va baga la puscarie fara sa faca legi care sa va scoata de acolo.
1
1
Asta nu e om, e o damigeana cu picioare.
5
1
Nene, nu era mai bine sa iti vezi de paharutul tau si sa repeti neofitilor care te mai asculta repertoriul tau de bancuri rasuflate? Te-a mancat undeva, acum musai sa te scarpini, ba mai dai si cu alifie.
6
0
demisia ciobane
6
0
Moga ai festelit-o , ai cazut ca musca la cacat , acum sa te scoata Felix !
6
0
BA nea Nicule vino la aeroport si aresteaza pe Boldea ca mia furat 2000 de lei. Parol ! LA VAZUT SI BETIVUL ALA CONDAMNAT PENAL - DIRECTORUL ECONOMIC
3
1
Moga - mai gramat ca Vanghelie si mult mai rezistent la bautura. Un fel de Dancila in varianta masculina, dar mai cu pretentii.
9
0
Sunteti malitiosi, Nea Nicu e calit in focuri de arma....ma rog, imitate de sunetul sticlelor destupate. Ca orice om prost pus intr-o functie inalta, ce face el, ameninta pe toata lumea. Cine il cunoaste stie ca are un vocabular mai limitat decat al unui prescolar si compus in mare parte din injuraturi grobiene.Uitati-va la mine, vor ajunge cei din MI sa o pretuiasca pe Carmen Dan, cand vor realiza cu ce toparlan s-au trezit pe cap.
12
0
prietenul si imbogatitul mascariciului si al betivanului cu drena de NY pus sa apere legea in tara asta de rahat... O tzara care va dispare cat de curand...
5
0
Deja inginerasul constructor de betoane si-a in trat in mina. A demis mai multi ofiteri de politgie de parca ei eau de vina de toate cele intimplate si nu cei care trebuiau sa actioneze urgent.Daca judeca normal el ar fi fost primul care trebuia sa-si dea demisia. Ei nu au inteles niciodata ca politistii sunt slugile procurorilor "magistrati". Se pricepe inginerasul la munca de politie ca baba cu mitraliera.
8
0
ministrul isi dadea demisia primul
5
0
Sa plateasca procurorii si STS. Internele si au facut treaba. Nu mai cauta vinovati in politie ca dupa cate se vede sunt singurii care au facut tot ce putea face.
5
4
Ministrelule, baga-l la puscarie pe mecanicul de la Caracal care a omorat fetele si pune-l sa recunoasca urgent ca tot el a retrocedat fraudulos toate terenurile din C-ta si Mamaia - nicidecum Mazare. Ca sa fie treaba buna. Hai noroc, nea Nicule !
4
0
Suntem niste prosti. Avem.politicieni care apara jigodiile. In piata Chiliei Griviteti Palas etc tiganii turci deschid sesiunea de infractiuni sechestrari rapiri violuri dupa ora 20 si teemina la 6 cand isi fac cafeau pentru ca gaborii prosti nu pot intra peste ei. Aduca gen e la liber. Asa o sa patim toti . Or sa ne sechestreze copii animalele astea si politia ii va pazi de noi pana la 6 ca sa nu i linsam. Stat de cacat
10
0
Dupa doua sticle de vin uita tot ce vrea batranul, deci nu il luati in serios. I-a placut lui in discursul de la investire, scris de catre o fata isteata, chestia aia ca nu suporta minciuna, iar acum o tot repeta precum un papagal senil. Bre Nea Nicu, schimba si mata scutecelul la timp ca deja ti se urca basinile la cap. Lucrezi cu niste oameni in uniforma, nu cu chelnerii cu care esti mata obisnuit.
16
0
Am urit comunismul , dar atunci era liniste, ordine ,discplina , bun simt respect ,azi haos ,putregai debandada ,prostie , hotie si multa incultura .
17
1
curva de dan- astea sunt rezultatele mandatului tau dat de amantul detinut draknea. Daca o pateai tu- nu ewra paguba , asa ca ptr nesimtirea ta platesc suflete nevinovate. Aceste doua fetite plecate prea devreme din cauza ta vor avea grija sa-ti bantuie viitorul
13
0
Au aia un vin la Caracal....cred ca o sa-ti prelungesti sederea vreo doua saptamani,cu tot cu reveneala...
14
0
Acesti agramati si grobieni, cu studii la Ciorogarla si Doctorate la Chisinau au ajuns sa conduca o tara , ...va puteati asta imagina in '90? Nea Nici din acestia care au escaladat puterea ca-n branza.. de ce , cine le-a permis , cine trebuie sa vegheze la binele acestei tari???? Oare mai este cineva ... Nea Felix de ce nu are comentarii?? Aberantilor !
13
0
Offff, l-ati deranjat pe Nea Nicu, un om nascut obosit care acum traieste exclusiv pentru a se odihni. Luati-l usor, vorbiti-i ca unui copil mic, eventual dechizati-va in ospatari, curve sau lautari, pentru a nu-i crea vreun disconfort.
18
0
Ce cauta la Caracal...? Are mandat?
14
1
O tara plina de comunisti la Conducere si de bosorogi cu gandire comunista. Nu o sa avansam Pana nu mor toti iliestii astia.
17
5
Multumiti usr-istilor si pnl-istilor pt aceasta situatie. Sper sa vi se intample vou nemernicilor
7
16
Cum a zis dp.Moga,trebuie sa se reintroduca bataia
12
1
moga ai luat plasa cu functia asta
22
1
repede cei vinovati sa plateasca. Poate ministerul de interne e vinovat ca nu doteaza. nu instruieste.nu asigura conditii de lucru e.t.c. de unde rezultate cu ce?
13
5
curatenie totala . sunt cadre noi cu scoli adevarate care trebuie promovate . baronii din mai , la pensie sau la arhive
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272