REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ministrul de Interne, explicații privind violențele din 10 august

Ministrul de Interne, explicații privind violențele din 10 august

Replica API 26 septembrie 2018 | 00:43 423

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marți, că în spațiul public se insistă cu lămuriri asupra orei la care a fost dat ordinul de intervenție, precizând însă că, după părerea sa, acest aspect e mai puțin relevant, având în vedere că intervenția în forță e acoperită juridic.

"Se insistă mult cu aspectele orare, dar cred că au mai puțină relevanță. Intervenția în forță a fost acoperită juridic, din punct de vedere al articolului 19, alineatul 1 și alineatul 2", a declarat Carmen Dan, în cadrul Comisiei de Apărare din Senat, conform Mediafax.

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a declarat, marți, în cadrul Comisiei de Apărare din Senat, că nu confirmă cele două ore făcute publice cu referire la ordinul de intervenție în Piața Victoria, respectiv ora 20.00 transmisă de Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenției jandarmilor la mitingul din 10 august, și ora 23 transmisă de Marius Militaru, şef Serviciu Comunicare Jandarmeria Română.

"Cu privire la ora aprobării, este informație publică, vă citez din declarația lui Laurențiu Cazan Ordinul de restabilire a ordinii publice - ora 20.00. Vă citez din declarația purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, ordinul - la ora 23.11. Întrucât este vorba de o informație publică și nu clasificată, care însă cuantifică în timp momentul aprobării dumneavoastră, vă cer public cu privire la o informație publică să ne spuneți când ați aprobat ordinul", i-a cerut un membru al Comisiei de Apărare prefectului Capitalei.

"Deci eu nu pot decât să nu confirm cele două ore și atât. Nu pot să vă spun mai mult", a răspuns Speranța Cliseru, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui DRACnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe DRACnea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui DRACnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
2
0
europene,ma-ta a fost violata de speranta cliseru si asa ai ajuns sa ne blagoslovesti cu prostiile tale. Ia mai ia niste muie cu cacat si du-te-n pizda ma-tii aia curva. Muie dragnea, muie pesede !!!
2
2
pensionare , daca o violau pe ma-ta , era placere sau tipai dupa ajutor ? poate te ataca cineva si o sa ai nevoie de ajutorul jandarmilor , bagati-ai pula in doamna ma-ta ! deocamdata doar ma-ta a facut puscarie pt prostitutie !
2
3
Nazistii gazau decat in lagare , ai nostri gazeaza direct din strada .
4
1
dar poti sa confirmi ceea ce toti stiu si anume tu personal sub directa indrumare a puscariasului draknea sunteti raspunzatori de gazarea coordonata de voi?, nu va este rusine, aveti impresia ca toti suntem asistati sociali si asteptam mila voastra? Cu toate eforturile puscariasului de a stopa justitia, a pune calus presei si unei televiziuni ce a relatat pas cu pas evenimentele urmarite cu sufletul la gura- veti sfarsi in puscarie- ptr inalta tradare
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108