REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ministrul de Interne Nicolae Moga și-a dat DEMISIA!

Ministrul de Interne Nicolae Moga și-a dat DEMISIA!

Replica API 31 iulie 2019 | 00:52 500

Politicianul constănțean PSD Nicolae Moga a anunțat, marți, 30 iulie a.c., că își dă demisia din funcția de ministrul al Afacerilor Interne.

Demisia survine în contextul evenimentelor nefericite de la Caracal și la doar câteva zile de la numirea în funcție.

"În urma unei discuţii pe care am avut-o în această dimineaţă cu primul ministru al Guvernului României, doamna Viorica Dăncilă, am decis să mă retrag din funcţia de ministru al Afacerilor Interne. Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituţii", a declarat Moga.

”În cele şase zile în care am condus Ministerul Afacerilor Interne, am dispus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaţilor în cazul tragediei de la Caracal. Toate aceste cercetări vor continua. Am încredere în oameni oneşti şi profesionişti din minister că vor reuşi să ducă la bun sfârşit munca pe care am început-o împreună şi le mulţumesc pentru colaborare. Îi mulţumesc doamnei prim-ministru pentru încredere şi trebuie ca astfel de evenimente să nu mai fie posibile în viitor”, a mai afirmat Nicolae Moga.

Constănțeanul Moga a depus jurământul ca ministru al Afacerilor Interne pe data de 24 iulie a.c..

Acesta și-a anunțat demisia înainte de începerea ședinței CSAT, în care urmează să se discute raportul Ministerului Afacerilor Interne, cu privire la modul de acţiune în cazul celor două adolescente ucise la Caracal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gugule ce nume de psd-ist tampit ai
0
0
Tinand cont de cele intamplate cu Alexandra,de cele prezentate de RTV, cum pare ca se deruleaza ancheta spre zero barat de siguranta oamenilor care muncesc ,sunt cinstiti si curati cine se ocupa ? Ar trebui sa fie legi si pentru procurori si politisti daca nu-si fac datoria corect.
1
0
Nu i se potrivea postul probabil, politistii fiind oameni mai seci, care nu gusta glumele de santier si mirosul permanent de bautura. Plus ca si programul era ucigas, nefiind un secret ca Nea Nicu are si el o varsta, la care lucrurile se iau mai catinel, mai cu o pastilutz, mai cu ceva acru....
1
2
bine ca ne-a scapat bunul Dumnezeu de el
2
2
blatuite de securitate...Vreau sa va multumesc pe aceasta cale ca l-ati comentat pe Moga Nicolae negativ iar pe mine "turistul sef" m-ati lasat in pace.Eu o ard ca de obicei vara la Neptun mi-am luat si parasutista cu mine dna de engleza intelegeti.Eu imbin utilul cu placutul tenis,golf,drumetii,ciclism si frecat piticu.Vreau sa ma votati inca o data presedinte sa o frec pe relatia Bucuresti-Sibiu-Cotroceni.
6
4
Felicitari incompetenta si-a spus cuvantul ! Decat marioneta lui Dancila mai bine politician .
6
3
Ar trebuii batuti totii care protesteaza ilegal!!! Uitati-va la francezii dau in protestatari fara sa se uite!!! Si voi amintiti de 10 august?? Daca eram in Franta nu se uitau la copii sau batranii si inceapea ciomageala!!! Asa meritatii!!! Bataieee la greu!!!
9
11
Cu Stroie cu tot!Javre Piata Chiliei trebuie destructurata
12
2
Ne am saturat de voi, lichelelor! Comunisti imputiti! PSD trebuie dizolvat, impreuna cu porcii astia care fac parte din el! Ati depasit orice limite! Oameni buni, la vot! Sa votam pentru viitorul copiilor nostri! Cloaca asta infecta din Constanta trebuie starpita! A venit momentul sa facem ceva! Orice! Numai sa scapam de porcii astia!
19
4
Pensionarea coane Moga. Ajunge
19
2
Rusine psd!!! Rusine CCR!!! Rusine Sts!!! Sunteti doar o increngatura de gasti cu diverse interese si va doare in cot de tara, de iameni, de viitorul copiilor nostri! Aveti averi mari cu care va asigurati copii si de restul nu va intereseaza!!! PSD trebuie sa dispara din tara asta! Nu va mai lasati pacaliti de frimiturile pe care le arunca la pensii sau salarii si vitati anihilarea acestei gasti PSD!!!!!
15
3
a realizat ce mafie e in MAI si a plecat de buna voie interlopii sunt acoperiti de generalii MAI, securitii au vandut tara de 30 ani si nu se mai poate face nimic.
21
3
Cand lupii TAC se aud doar JAVRELE! D.l Moga un om de onoare, ceea ce multi nu stiu!
6
18
L am lucrat eu , ahahahhahahahaha. O sa ii distrug pe toti, sunt str0e cel mai tare..... va lucrez ca la santier, sunt mai bun ca orice fer....
11
1
unde sunt comentariile despre stroe ,dancila,psd ? replica ziar de oscar
17
2
Nea Nicule, te asteptam maine seara la locul stiut din Mamaia Nord, pregatim un berbecut la jar si udatura de la conu Albu. Adu-o cu matale si pe Elena-Voinicel.
19
2
bre, la MAI nu este vorba de a gestiona protocoale, paranghelii, sforarii pentru un alt mandat. Ai facut bine ca ai demisionat. Lasa pe altul mai tanar si dornic de afirmare. Matale retrage-te ca s-a saturat si internetul de figura matale. Pensie lunga.
20
2
Pentru cine nu stie, si vad ca sunt multi, Mazare era sluga lu' Nea Moga. NU invers. Si e un tip extrem de inteligent, cred ca si-a dat demisia cand si-a dat seama ca iese iures daca se afla ca fetele astea rapite erau fortate sa se prostitueze cu americanii care au venit sa salveze Romania la Deveselu... Pana nu apar cadavrele considerati ca fetele nu-s moarte ci rapite, violate si torturate ca sa se prostitueze... Asa-zisul criminal ii minte pe procurori si politisti ca pe prosti. Mafia e foarte mare, iar Dinca asta e doar la primul nivel - transportator si rapitor. Si are multe victime.
20
8
sluga fara stapan nu rezista, nu stie ce sa faca. ce gust ai pe limba cand slugaresti pe altii? Isi cauta stapan argatul...
14
3
destept baiat
7
17
E ziarul meu. E interzis la mine sa comentati. M-ati face porc toata ziua. De-abia incap in poze. Imi pasa de constanteni, dar nu vreau sa-i aud. Mi-e sila de ei. Ii urasc
20
1
Cind a vazut ca ministerul asta e greu a fugit !--putea sa-l puna pe la min de cultura ca statea mult si bine
20
1
Multumim Replica pentru ca ne dati ocazia sa ne spunem parerea in legatura cu Moga. La articolul cu Stroe nu se poate? De ce?
28
1
Cine stie ce este in spatele demisiei,poate ca MOGA nou fiind venit in minister nu s-a integrat in mafia din M.A.I.si chiar a incercat sa faca ordine pe bune,cand s-a dus la Caracal a si declarat ca nu iarta pe nimeni indiferent de cine ar fi vorba in cazul asta, asa ca daca s-a luat de cineva fara sa tina cont cine e a sunato vreun general pe Dancila si asta i-a zis "Ma Nicule iti dai demisia sau te dau eu afara"?.
12
14
rplik o suge alaturi de pocul felix
20
2
Politician cu caracter care si a dat seama de ca nu este locul lui intre criminali
13
17
Cu respect pt dm Moga!
10
21
ce facusi bre nea nicu iti dadusi demisia?si curva aia ce o chemasi la bucale in minister cui ramane?bre te stiam mai smecher.
28
2
Cineva nu a vrut sa-si asume radpunderea demiterii sefului politiei si l-au pus pe moga care, si-a luat angajamentul ca o face. Caz inchis!
23
2
Si cu prietena lui Raducu pe care o angajase ca si consiliera, cum ramane ?????
35
1
omul nepotrivit la locul potrivit . MAI nu este o terasa la mamaia cu fete vesele si ospatari smecheri . greu cu generalii care o miroseau pe madam dan in fiecare zi ......curatenie totala la MAI , mai putini generali de birou si mai multi comisari operativi . atmosfera idilica trebuie sa inceteze pentru totdeauna in principalul minister al guvernului .
36
1
ce fata de obosit avea, bine ca a demisionat, era caraghios.
32
1
Smecher de Constanta, ca si Saideh, Dobre, Brailoiu, Stroe, ....ministrii ptr 1-2 luni!!!! I-a luat Moga, 6 zile.....
39
0
Altul care si- dat seama ca nu e rost de furat ci este rost de munca. Ori singura munca pt ei este sa fure.
41
1
Hai la bere Nea Nicule,da-i in mortii lor,bagam si un stavrid si o pastrama!
37
2
Cat m-am bucurat ca am un sprijin de nadejde ca sa-l imping din caruta pe nea Felix! Nea Nicu mi-ai facut fenta
20
0
veorica cand pleaca?
29
2
Nea Nicu,nu mai bine stai la circiuma cu hotii din Constanta ?
39
2
Clar nu venise sa faca treaba. Il interesa doar pozitia si avantajele. Impostori corupti, lasi, lenesi si impotenti! Chiar nu se mai gaseste un om adevarat in tara asta?
34
3
A mai tras si de timp tinandu l de mana pe Domn'Presedinte la depunerea juramantului si la inmanarea actului tot zicea ceva,nu mai termina cu stransul mainii!E grea tare pe Caracal,cine se risca sa dea in Mafie ?Cine n are antecedente,o poza,o filmare,de la soare cu nimic intre picioare?Poate 2 domnisoare?Lasa ca rezolva copiii PSD ului adica USR numai copii de fosti securisti si masoni,sanchi o rezolva ei ca n au inregistrari decat cu tata si un unchi
17
7
Din aceasta situatie rezulta faptul:sa fugim cat mai departe,nu mai exista Romania,doar tara faradelegilor .
19
3
stati linistiti ca pt alea 6 zile o sa ia pensie speciala ca doar a fost ministru nu ?
30
1
Uitati ce calitate si ce vocabular are un psd-ist adevarat, nu va nai suporta lumea dar voi nu pricepeti ,tineti cu dintii de guvernare. Aveti pretentia ca sunteti cel mai mare partid dar nu aveti 10 membri sa-i puneti in guvern,numai panarame ati numit
22
3
In cele cateva zile petrecute in m.a.i eu Moga Nicolae mi -am dat seama ca in aceasta tara numita Romania sunt mai multi proxeneti si interlopi decat tot ministerul de interne si ca o parte din oamenii m.a.i sunt si ei interlopi si ii apara pe acestia.
31
0
Politia este platita din banii vostri, daca ei nu-si fac treaba de ce continuati sa-i mai platiti? daca nu va protejeaza si continua sa-si faca doar propriile interese si ciubucuri, refuzati ss mai platiti taxe si impozite
25
4
Demisia a fost solutia ca sa nu afle lumea cat e de prost.
39
2
Zi de zi ma uimeste guvernul asta cu numirile in functii importante de conducere a institutiilor statului. Inlocuieste un incompetent cu unul si mai incompetent, cazul Moga, un analfabet care dupa 6 zile si-a dat seama ca la MAI e de lucru si cum munca adevarata nu-i este cunoscuta si-a dat demisia. Unde ar fi norocul nostru sa dispara de tot de pe scena politica fiind un ratat. E o vorba, PSDul ar vrea sa faca bine dar intotdeauna face ce nu trebuie.
30
0
Moga a inteles ca este prea ferbinte cartofu si a profitat de situatie pentru a demisiona . In ministerul de interne sunt prea mari si prea periculosi rechini a se intelege SECRETARI DE STAT . Secretari de stat taie si spanzura . Un ministru azi este maine altu , secretari sunt de neclintit .
37
0
Stiam ca ministrul damigeana are probleme cu finalizarea, dar nici chiar asa...doar 6 zile. In speta asta nici cei de la Pfizer nu-l pot ajuta. Nu stiu cei din minister ce pierd, o enciclopedie de bancuri mitocanesti, in simbioza perfecta cu o permanenta halena de butoi.
40
1
Cred ca Felix Stroe ar putea face ordine in MAI, e curajos si luptator.
3
44
agramatule , ma - ta se futea cu rabii in loc sa faca lectii cu tine . Dragnea va iesi in curand , deci ii vei putea suge pula , ca sa te refaci psihic .Animalule , in 10 august trebuiau arestati cel putin 100 de infractori , au destabilizat romania . Jandarmii nu si-au facut datoria pe deplin , s-au purtat frumos . Sugi pula romane !
9
47
Doamna Dan nu are remuscari si nu are nimic pe constiinta pentru halul in care a adus structurile MAI?
26
2
Este urmatorul ministru de interne. Face ea ordine in tara!
18
3
In numele tuturor ospatarilor dobrogeni, salutam gestul lui Nea Nicu. Incepuse sa ne lipseasca, fiind deja de notorietate faptul ca anumite carciumi se deschideau si inchideau cu domnia sa prezent. Imi permit sa vorbesc si in numele oragnizatorilor de free bar-uri inaugurale, care deasemenea se obisnuisera cu prezenta sa si cu pemanentul iz barbatesc de boasca pe care il emana imprejur. Un adevarat Iron Liver local.
41
0
E adevarat ca ai angajat o pe fosta lui Mazare sefa de cabinet???eu vreau sa nu cred,dar intreb ptr un prieten
36
0
bucatareasa dan, te consideri de neinlocuit?, gresesti- dezastrul pe care l-ai lasat duce la astfel de atitudini- normale. Nimeni nusi va asuma sa preia haosul lasat in urma ta. Impreuna cu detinutul draknea, vti raspunde ptr 10 august, sa nu uiti asta
26
5
Numiri politice .. Incompetenti numiti sa conduca...
36
1
E NORMAL CA SI-A DAT DEMISIA , DEOARECE A REALIZAT GRAVITATE PROBLEMELOR DIN MINISTER , CLAR FOSTUL MINISTRU TREBUIE SA VINA SA CLARIFICE CE S-A-NTAMPLAT IN MINISTERUL PE CARE L-A CONDUS !!
37
0
Nea Nae ai ramas un om de onoare! Respect! Te-ai sacrificat ca sa o salvezi pe Vasilica Viorica, sper sa n-o fi facut-o degeaba.
15
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108