REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ministrul Energiei 'taie' primele capete după tragedia de la Jilț

Ministrul Energiei 'taie' primele capete după tragedia de la Jilț

Cristina BĂRBUCEANU 24 ianuarie 2023 | 00:00 633

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat primele măsuri luate după verificările efectuate la Jilț. El a cerut demisia mai multor șefi din CE Oltenia.

Ministrul Energiei 'taie' primele capete dupa tragedia de la Jilt

„Responsabilitățile sunt în curs de cercetare. Noi nu facem cercetare penală, ci administrativă. (...) Vreau să subliniez această diferență, noi nu stabilim vinovați”, a spus Virgil Popescu, într-o conferiță de presă.

„Solicit consiliului de supravegheer eliberarea din funcție a președintelui și a membrilor directoratului de la Complexul energetic Oltenia. Punerea în pericol a unor angajați este incceptabilă. Este inadminsibil. Vrem să știm exact de ce drumurile nu au fost în regulă. Am cerut și schinbarea directorului care se ocupă cu achiziții”, a mai transmis Popescu.

Ministrul Energiei Virgil Popescu a declarat, vineri, 20 ianuarie, după întâlnirea pe care a avut-o cu şefii Complexului Energetic Oltenia, că va avea vizite inopinate şi în alte locuri pentru a vedea cum se desfăşoară treaba în teren, relatează News.ro. El a mai spus că rezultatul preliminar al corpului de control pe care l-a trimis în urma accidentului de la Jilţ Sud va fi prezentat mai întâi premierului şi ulterior în prima şedinţă de Guvern, însă verificările nu se vor încheia, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E mai tare decat Iohannis. Individul asta este protejat de cineva,de ceva,a spus Papa de la Vatican sa fie lasat sa-si faca de cap ca sa testeze cat il tine Dumnezeu,ce naiba e cu el? E ca o groapa in mijlocul drumului in care cad camioane si nimeni nici macar nu semnalizeaza gauroiul. Ciudat guvern,oribil si ciudat.
1
0
Sa te piș in ureche POPESCULE. Pe vremuri i ti plăcea.
2
0
Ce față de reptilian fără scrupule are nea popescu Asta se pișă si calcă pe cadavre vi pe 80 la suta din populația r*mâniei
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218