REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ministrul Justiției, STELIAN ION, LOVEȘTE în INTERLOPI

Ministrul Justiției, STELIAN ION, LOVEȘTE în INTERLOPI

Replica API 27 februarie 2021 | 22:38 8629

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a declarat, la prezentarea bilanţului DIICOT, că trebuie lucrat la blocarea fluxurilor de bani și apoi la recuperarea prejudiciilor și produsului din infracțiuni. Mai mult, Stelian Ion spune că acestea trebuie lovite unde le doare mai tare, la bani.

”Trebuie să lucrăm la blocarea fluxurilor de bani și apoi la recuperarea prejudiciilor și produsului din infracțiuni, deoarece grupurile infracționale trebuie lovite acolo unde le doare cel mai tare, adică la bani”, a spus ministrul Justiției, Stelian ION, la bilanțul activității pe 2020 a DIICOT.

De asemenea, o foarte bună măsură o reprezintă constituirea structurii de combatere a traficului de persoane, un flagel care s-a extins în ultimii ani și care trebuie combătut cu toate mijloacele disponibile. De asemenea, a mai spus ministrul, abordarea cauzelor de trafic de persoane, dar și de trafic de droguri și criminalitate informatică trebuie să aibă în vedere și componenta de spălare a banilor, fiind o continuare firească a activității unor grupări criminale care obțin venituri din aceste infracțiuni. ”Recomand ca spălarea banilor să fie prevăzută ca prioritate operațională, întrucât infractorii români și grupările din care fac parte, care acționează în spațiul european și nu numai, trimit bani în țară pentru a fi „spălați”. Toți acești bani și bunurile care sunt achiziționate trebuie să facă obiectul unor măsuri de indisponibilizare și, ulterior, de confiscare”, a conchis oficialul.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi se pare corect sa ii inlature de la putere pe oameni ai fostei puteri aflata la conducere,acum au intrat ei,pai gura lor sa nu mananca ceva? Tot ce vedeti e un teatru de 2 lei,profita ca 95%din populatia Romaniei sunt inculti si manipulabili,adevaratii interlopi,ei sunt
1
0
Cristian Gheorghe Barhalescu are si o panarama de nevasta care i prof la UMC. Vai de ea tzaranca vai pwola ei de pitica picioare scurte cur mare.
3
0
Radeam de postacul pisdist platit de fugari care da zece comentarii si zeci de like uri.vrea sa para mai multi
4
5
Cel mai prost ministru al justitiei si asta pentru ca este un jegos de usr ist
5
6
Nea Stelian , poate faci ceva si cu meritocratia din ministerul pe care il pastoresti . Un exemplu este George Gima, omul adus de tine pe usa din dos si platit regeste , organizeaza urgent un concurs pt acest post , altfel nu esti decat un alt politruc ipocrit
9
1
Un om care nu a facut nimic doar gura-i de el. Cand trebuie sa si faca... se inmoaie. E avocat la baza, constantean. Intrebati ce a schimbat sau a facut bine macar pentru profesia din care a plecat? NIMIC! Si va asteptati sa faca ceva pentru popor?
12
2
Un bulangiu frustrat acest ministru . el mai bine confisca banii si bunurile fostilor ministri senatori parlamentari etc pt ca aia au saracit tara asta si de asta suntem ultimile gunoaie ale europei. Romanii au plecat afara sa si gaseasca drumul sa traiasca mai bine si acum bulangiul asta din toata tara asta sa gasit sa confiste banii si bunurile la lume. Pai bagamias pula toata in tine domnule ministru si in familia matii de cacat avortat care faceti banii din pix gunoaielor nu va este rusine scursuri ale societatii. Multa muie la tot parlamentul roman in frunte cu papagalul ala deIohanis
10
4
Robin Hood al tarii.mai du te ma n plm de ratat.faci tu dregi tu.am vazut ca sunteti doar o gasca de impostori care ati prostit o tara intreaga cu vrajelile voastre.ati ajuns la putere si de 3 luni faceti nimic.tu kkt cu ochi zbierai de la tribuna parlamentului FARA OUG PE JUSTITIE,care a fost primul lucru facut de tine kkt pansat?exact,OUG.toti ministrii usr plus si au delegat atributiile secretarilor de stat.adica daca cade ceva nasol dai vina pe secretar.ma pis pe voi de kkti ambulanti ca sunteti mai periculosi decat bolsevicii rosii si liberalii.
19
2
Nu doar recuperarea prejudiciului ,,ci recupetarea prejudiciului de trei ori,,! Lasati faliti ,,,asta trebuie sa faca legea!
12
0
Sa le canda garsoniera, garsoniera aia luata dupa ce a stat ca toti la coada si a integistrat o. Saracu om, necajit, aud ca are si ceva probleme cu sanatatea, ceva cu dizabilitati. O somitate in materie de drept, performant si foarte pregatit. Astia din CSM l au cam suparat, saracutu de el. Deeee...asa i cand neispravitii ajung in functii de conducere, dar, se pare, ca l au vazut aia care trebui ca este neicanimeni!
11
5
Cel mai prost ministru ever
15
5
Vezi sa nu-ti lovesti sponsorii! Cand ai candidat la functia de primar,spuneai ca ai informatii ca in primarie se practica parandaratul! Acum,ca ministru,ai ocazia sa faci ceva impotriva acestui lucru!
15
2
Ia-le tot la interlopi,proxeneti,camatari,bombarderi sa ajunca sa traiasca cu carte de munca.Pe ei si pe mamitica lor!
21
2
Da bravo stelika. Ai rezolvat cu garsoniera?
16
4
A descoperit apa calda. Bravo nene! E calda? Hahhhah
12
2
Asa DA! Da fie luati la intrebari de unde isi cumpara atatea?Si daca nu justifica confiscate.
11
4
Muye mokanes tzigoina atarnatori. Muye psd. Draq de zdrente si secaturi
10
14
incepe cu sponsorul tau!Nicolae si Vasile Dusu!Cum a fost posibil ca acestia sa puna mana pe companii de stat?cum a fost posibil ca acestia si nu numai, sa se imbogateasca in 30 ani dupa revolutie. asteptam raspunsuri, ca salvai romania. Si care e treaba cu ambasadele?ne ai spart cu pozele tale cu ambasadori. Machidonii poate sunt lingai, dar romanii au coloana vertebrala. Aici a fost Stefan, nu ne umilim in fata nimanui, americani sau rusi, germani sau chinezi.
26
5
Vezi ca ai niste interlopi care vor sa jupoaie constantenii la plata parcarii in oras!
30
4
Pai incepe cu Cristian Gheorghe Barhalescu care ani buni a spalat banii lui Strutinsky. Vrei si nume de firme ?DNA, politie economica ce faceti?
30
0
Acest individ bate campii cand Romania a ajuns raiul hotiilor,interlopilor,si proxenetilor
29
7
Ministrul pulii, machidon analfabet, loveste interlopii cu gura in pula
31
12
hahahaha! mache asta chiar crede ca poate minti cu tupeu la infinit!!! simuleaza ca are habar de munca DIICOT
28
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218