REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunță o posibilă ordonanță de urgență pe legile justiției

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunță o posibilă ordonanță de urgență pe legile justiției

Replica API 4 octombrie 2018 | 01:34 379

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, că va discuta cu reprezentanții Comisiei de la Veneția și că are câteva soluții pentru o posibilă ordonanță de urgență ca să coreleze legile justiției cu recomandările acestora, scrie Mediafax.

"Voi vorbi cu reprezentanti ai Comisiei de la Venetia să vedem în ce măsură sunt posibile anumite preluări din recomandările comisiei, racordări ale normaleor la standarde europene. Eu am cateva solicitări în vedere pentru o posibila OUG. Sunt câteva modificari printr-o OUG", a declarat Tudorel Toader la Digi 24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cine sa apere tara asta daca nu institutiile cele mai specializate in coruptie si spalare de bani, SRI si DICOT! Jandarmeria?? In america cine-i aduce pe criminali si hoti in fata LEGII, nu CIA, ASI si FBI?
0
0
Un proiect de lege privind revizuirea deciziilor din dosarele in care s-a lucrat in baza protocoalelor este si la Parlament, fiind depus de presedintii celor doua camere, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea.
5
0
Este un om foarte bine pregatit si foarte destept ! Mare pacat ca a ales sa fie de partea raului ! un geniu al raului ...
4
3
o ordonanta care sa aplice ce spune Comisia de la Venetia, dar e greu de inteles pt unii
5
1
Mafia in actiune ! Se vor scapati ! Sa fure liberi !
6
2
SA VINA GRATIEREA SA VEDEM O SA MURITI JIGODIILOR...NUMAI DUMNEZEU POATE JUDECA DREPT IN LUMEA ASTA.ESTE PTR FIECARE LOC IN IAD SCARBELOR !
5
8
Dragnea animal salbatic vrea el sa scape de puscarie si tudorel un gunoi
7
6
Nu are idei,are cateva solicitari ,sau cel putin asa scrie mai sus in articol. Deci daca e solicitare, e UPU.Poate se muta de la justitie la sanatate ca da curs solicitarilor.
8
4
Nea Tudorica , ai idei putine si fixe !
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212