REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ministrul Muncii, despre impozitul zero pentru familii cu salariu minim: Facem o analiză la acest moment

Ministrul Muncii, despre impozitul zero pentru familii cu salariu minim: Facem o analiză la acest moment

Victor ROTARU 13 februarie 2024 | 00:00 393

Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a declarat, întrebată despre impozitul zero pentru familiile cu salarii minime, că la nivelul ministerului se face o analiză în prezent cu privire la acest subiect.

Ministrul Muncii, despre impozitul zero pentru familii cu salariu minim: Facem o analiza la acest momentSimona Bucura Oprescu

"Sigur, solidaritatea pentru noi, ca întotdeauna, este foarte importantă, iar familiile cu venituri mici, cu atât mai mult. În acest moment, aşa cum domnul premier ne-a trasat la Ministerul Muncii, facem o analiză în sensul acesta, iar în momentul când vom avea soluţia gata, vă vom anunţa", a răspuns ministrul Simona Bucura Oprescu.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat miercuri, la Mioveni, că unei familii cu un copil, având ca venit două salarii minime pe economie, îi este greu să se descurce cu costurile vieţii de zi cu zi, de aceea trebuie lucrat la scăderea impozitării la veniturile minime.

"Este evident că dacă sunt două salarii minime pe economie e foarte greu să te descurci cu un copil. De aceea, trebuie lucrat, în primul şi în primul rând, prin scăderea impozitării la veniturile minime. Dacă se întâmplă acest lucru: să ai într-o familie două venituri minime, acela e pragul, să considerăm pragul cel mai jos de venituri. Şi ca să nu se întâmple acest lucru (...) trebuie să echilibrăm cumva. Dacă dezechilibrăm tot timpul, vom ajunge la un deficit imens şi la disfuncţii în sistemul macroeconomic", a spus Ciolacu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa alerge ''beneficiarii'' cat nu face.nemaivorbind de hartii.
1
0
DOAMNA MINISTRU...DE CE NU FACI DTA UN PROIECT DE LEGE.....CA SA NE LASI IN PACE...ADICA SA TE DUCI...DUCEATE-AI... NUMAI MINCIUNI NE ADUCI LA CUNOSTINTA..CA SE INDEXEAZA...CA SE CUMULEAZA...CA SE DAU ...CA SE IAU...PUNCTE DE STABILITATE...PUNCTE DE STAT DEGEABA...LASA-NE...LASA-NE... NE-AM SATURAT DE MINCIUNI..
3
0
Asta ii crede pe toți idioți. (Din păcate câteodată are dreptate. Noi că popor uitam repede minciunile electorale). Nu a zis el, premierul că după doi ani de muncă nimeni nu mai are voie sa aibă salariu minim pe economie? In aplicația de contabilitate, nu dau nume, a fost făcută la 1 ianuarie modificare obligatorie de mărire a salariului. Conform prevederilor legale în vigoare.
0
0
Marș bă Ciolacule la k*t. Astea sunt promisiuni electorale făra finalitate. Când fetița mea avea doi ani se vorbea despre scutirea de la întreținere a copiilor sub trei ani. Ghici ce? Fetița mea are deja zece ani și legea nu sa mai adoptat. De ce te-aș crede acum pe tine? Faci cumva parte din altă specie? Ești tot parte din aceiași ticălosi de la guvernare. Te provoc să faci un mic exercițiu: Întreabă tu oricare cetățean r*mân ce ar face cu voi politicienii dacă ar fi să nu răspundă nimeni în fața legii. Sunteți acolo doar să vă creați vouă pensii, avantaje și oportunități. Nu va doare pe voi de noi. Blestemați să fiți până la al șaptelea neam toți care ne îngenuncheați cu bună știință.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436