REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ministrul Muncii face publică LISTA angajaţilor din minister care fac parte din Consilii de Administraţie

Ministrul Muncii face publică LISTA angajaţilor din minister care fac parte din Consilii de Administraţie

Replica API 13 noiembrie 2019 | 00:00 356

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat marţi seara o listă cu angajaţi ai instituţiei despre care a precizat că fac parte din Consilii de Administraţie (CA) ale institutelor de cercetare.

"Transparenţă totală în cheltuirea banilor publici. Despre angajaţii Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale în Consilii de Administraţie. Public lista lor, aşa cum m-am angajat că fac încă de la audierea din Comisiile de specialitate ale Parlamentului. Demisia sau demiterea, după caz, a unor oameni din Minister (o bună parte consilieri, numiţi politic) văd că nu a reuşit să îi facă să se simtă obligaţi să se retragă şi din Consiliile de Administraţie ale institutelor de cercetare. De exemplu, Cristian Vasilcoiu, fost consilier al fostului Ministru al Muncii, O. Vasilescu, la Institutul Naţional Pentru Textile şi Pielărie şi în trecut, la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării. Ion Gibescu, director de cabinet al fostului Ministru, la Institutul Naţional de Cercetare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare. Am rezolvat eu lucrurile", scrie Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Iată şi lista făcută publică de ministru (click pe imagini!):

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Giosan! Plus salariile doctorilor reduse la jumtate, interzicerea ca ei sa aiba 2 joburi, supravegherea pe bune a performantelor acestora si a orelor de munca. Unii muncesc 2 ore adunate pe saptamana, in rest sunt la cabinetele personale!
0
0
Cate institute de cercetare avem in tara noastra. Oare ce fac ele?
0
0
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
4
0
Platiti degeaba,niste hoti,niste tradatori,niste "miserupisti" de prima mana...AFARAAAAA!!! sa nu zicem si AFARRAAA DIN TARRAAAAA!Momentan scosi din sistem si analizata activitatea pe perioada mandatului ,ANI sa se sesizeze de la sine si sa verifice averile daca corespund salariilor
6
0
Despre ce vorbim? Sa ne uitam si in orgrada noastra, Constanta, persoane cu functii in vRAJA, si in acelasi timp membri in consiilele de administrare ale aeroportului M Kogalniceanu, Radet sau in Port. Pe salarii babane. Doar cei cu pedigree sau cotizanti. Nu zic ca psd-ul e rau, dar parca prea o fac de oaie. Nu poti sa desfasori nicio activitate fara obladuirea psd. Cam asta e povestea si din pacate nici cu onl-ul nu imi e rusine. Aceleasi poame. Trebuie o clasa politica noua. Dar fara suportul nostru nu se poate infaptui.
7
0
Va dati seama citi bani incaseaza aceste persoane. Si ca ei mai sunt destui.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614