REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, MULȚUMITĂ de ce a găsit la Constanța

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, MULȚUMITĂ de ce a găsit la Constanța

Replica API 18 februarie 2021 | 20:07 4180

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost joi, 18 februarie, în vizită de lucru la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială. Ministrul a discutat cu reprezentanții Casei Județene de Pensii despre recalcularea celor 5 milioane de pensii, dar și cu cei ai Agenției Județene de Inspecții și Plăți, unde a verificat stadiul campaniei pentru o potențială reîncadrare a persoanelor vulnerabile, beneficiare de ajutor social. Totodată, Turcan a mai spus că i-a făcut mare plăcere de ce a văzut la AJPIS și Casa de Pensii Constanța.

Turcan a declarat că în curând se va lansa un soft pentru care va include datele necesare pentru milioanele de pensii din România. „La Casa Județeană de Pensii Constanța am analizat procesul de evaluare a pensiilor pe care l-am calculat și astăzi am aflat și câteva informații încurajatoare că softul în baza căruia vom colecta aceste date pentru evaluarea dosarelor de pensii este gata, și chiar am făcut o simulare. Vom lansa acest soft care va include toate datele necesare pentru cele 5 milioane de pensii din România", a declarat Ministrul Muncii.

Mai multe puteţi urmări aici:

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a declarat multumita ca este o vorba :cine se aseamana,se aduna. Acelasi tipar infect de prostie si minciuna, chiar daca nu sunt pe aceeasi linie politica.
3
0
La toate tarfele,koardele si cotetarele komentatoare de pe aici sa le trag la ciok si albeala la dantura cu slobozu.Asa sa-mi ajute AUR SI SOSOACA.Am zis.
2
1
Nu am mai vazut o marire de pensie de cativa ani! Sunt persoane care au iesit la pensie avand varsta si vechimea necesare si nu primesc nici macar echivalentul salariului minim!Turcan e multumita?Ma doare-n cot cata vreme eu si multi altii suntem nemultumiti!
6
3
Dezastru si angajari pe pile este in toata tara
6
1
Ai spurcat judetul. Piei piaza rea. Trebuie sa vorbim cu teodosie da dea cu agheazma pe unde ai trecut tu.
11
6
Papagalita de ce nu ai fost putin in arhiva ITM Constanta sa vezi cum zburda sobolani ?.
14
2
Dar pe samoila cristina o mai tine sefa? E mare panarama. Sa o vezi cum se comporta cu noi si cum ne vorbeste.Mai miroase si a alcool
15
2
usr plus si pnl nu au oameni competenti sunt o adunatura
15
9
Dati afara panarama sefa , hoasca nenorocita psd -ista, comunista de la pensiii constanta altfel nu face ti nimic , va fi o frina permanenta
20
16
Unu si unu, a tunat si i-a adunat. PNL-ul cuprinde si prosti dar si hoti si mincinosi. Individa asta minte cu televizorul, zice de spor de calculator, de sporuri de 85%, astea sant ultimele gogomanii. Mai fatuca , trezeste-te odata la viata, ca esti ministru, nu simplu politruc. Daca nu stii nici ce varsta ai , cum accepti tu sa fii ministru. Sa aduci haosul, prapadul in Casele de Pensii. Lasati ba penelistilor oamenii profesionisti sa-si faca treaba, nu angati in locul lor ospatarite care nu stie care-i malul stang sau drept sau n-a auzit de Enter.
24
16
ai scapat luat-e-ar dracu nu te-a huiduit nimeni ? jegoasa naibi
25
17
a fost la casa judeteana de pensii
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468