REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ministrul Muncii: 'Trebuie să găsim o soluţie de majorare a salariului minim'

Ministrul Muncii: 'Trebuie să găsim o soluţie de majorare a salariului minim'

Replica API 24 iulie 2022 | 00:00 579

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat duminică, la Antena3m când vor fi livrate vouchere sociale şi ce soluţii sunt analizate pentru majorarea salariului minim. Mai mult, ministrul a comunicat şi starea discuțiilor cu Uniunea Europeană privind reforma pensiilor.

"Săptămâna viitoare vom încheia activitatea de retribuire. Am avertizat de la început că va fi mai complicată prima tranşă pentru că include patru pași şi anume confecționare carduri, inscripționare date cu caracter personal după care distribuire şi virarea sumelor pe card", a spus Marius Budăi, ministrul Muncii, la Antena 3, subliniind că cei care vor avea probleme cu cardurile pot găsi rezolvări printr-o sesizare.

Referitor la salariul minim, ministrul a spus: "Trebuie să găsim o soluţie de majorare printr-o soluţie cu mediul de afaceri pentru că practic situaţia este extrem de complicată. Până la sfârșitul anului vrem să avem aceste discuții ca din ianuarie să se aplice o majorare a salariului minim", a spus Marius Budăi, ministrul Muncii în emisiunea News Magazine de la Antena 3.

Referitor la pensii, Marius Budai a spus că procentul de "9,4% este un procent antiromânesc care practic contribuie la sărăcirea seniorilor României. Într-o analiză pe care am făcut-o la nivel de PNRR-ul ale statelor membre din Uniunea Europeană, dar și a legislațiilor naționale, nu am găsit absolut nicăieri, dar absolut nicăieri, o asemenea plafonare cu cheltuielile sociale. Suntem în dinamică cu discuțiile cu Uniunea Europeană", a mai spus Marius Budăi, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie sa gasesti o solutie,ca sa pleci..UIRGENT..ne-ai imbolnavit cu minciunile tale...te rugam..LASA-NEEEEEEEEEE
1
0
Budigai, cauta,scotoceste bine prin toate cotloanele ca trebuie sa gasesti niscaiva gologani. Vezi ca la biroul tau in sertarul 2 gasesti pensiile speciale, ia de acolo cat iti trebuie sa maresti salariul minim.
1
0
Poporul asa e prostit pe fata de asa zisi politicieni din 1990 pina in prezent
0
0
Gata, Budai! Nu te mai baga nimeni in seama.
1
0
..vom face...vom drege..sa vedem...sa luam masuri si greutati...vrajeli...vraleli...minciuni...si multa gargara...nu veti face nimic pentru noi...totul este destinat pentru papica is traiul vostru.. nu ne mai amagiti..dati bomboane copiilor de gradinita...
3
0
Reduceti numarul parlahotilor la cel mult 300, asa cum a votat norodul.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212