REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ministrul Muncii vrea să-l dea afară pe şeful Inspecţiei Muncii, după problemele cu plata salariilor

Ministrul Muncii vrea să-l dea afară pe şeful Inspecţiei Muncii, după problemele cu plata salariilor

Replica API 14 decembrie 2019 | 01:45 548

Violeta Alexandru

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anunţat în deschiderea şedinţei de guvern de vineri seara că îi va propune premierului luarea unei măsuri în ceea ce-l priveşte pe şeful Inspecţiei Judiciare, după ce instituţia a plătit salariile pe noiembrie parţial, fără să informeze ministrul.

"Dorinţa mea e ca angajaţii să nu sufere. Şi să vă propun câteva soluţii administrative către şefii ITM care au luat asemenea măsuri fără să mă consulte. Vă voi propune o măsură cu privire la şeful Inspecţiei Muncii care avea primul datoria să mă informeze", a afirmat Violeta Alexandru.

"Putem aloca din fondul de rezervă. Să fie o situaţie clară, bine documentată", a răspuns Ludovic Orban.

Precizările ministrului vin după ce angajații Inspecției Muncii au primit astăzi salariile diminuate cu procente cuprinse între 15% - 30%, în funcție de județ.

Şeful Inspecţiei Muncii este Danteş Nicolae Bratu.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu am ovina .
0
0
Cucoana asta se pare ca nu are nici catacter! Nu isi asuma nimic din prostiile pe care le face! Toti sunt vinovati numai ea este alba ca zapada! Propagandista educata la scoala lui Soros!
3
1
Pe centura bucurestiului , nu stiu ce facea .
4
0
Alta specialista de speriat pnl-ista !----unde o fi gasit-o ?
4
0
Fa ministereaso ... tu te auzi ce spui ? Sunt anti PSD-ist convins , dar la cate prostii debitati Tu , Orban si mai ales Turcan imi pare rau ca v-am votat ! Sunteti penibili si faceti numai rau oamenilor ! Pacat !
8
0
Ce fata de capo are. Auzi, nu stie ce se intimpla in minister. Retrage-te cit mai ai timp si ,ca sorosista, bate strazile la manifestatii, ca la asta te pricepi.Lasa profesionistii sa-si vada de treaba. De unde i-o fi adunat pe astia din guvern?Nici ailalti nu dadeau pe afara dar, astia, sint de groaza si culmea, au si tupeu.
8
0
Doamna Ministru, este informata gresit!!! Salariatii ITM-urilor NU AU LUAT DELOC SALARIILE PT LUNA NOIEMBRIE!! Diminuate au fost cele pe octombrie, dar diminuarea s-a platit dupa 2 saptamani de la data la care s-a platit salariul pe luna 10.2019!!!
4
0
Alta inteligenta !! Auzi la asta - pt ce trebuiesc salarii pe functii cand putem lua toti la fel - ? Pe bune ? Distrus.oooo , ala care matura si tunde , nu face acelasi lucru cu ala care opereaza pe cord , cu ala care conduce un vapor , cu ala care zboara , cu ala care lucreaza in fabrica si produce diferite obiecte din care.ti face Audi cu care te plimbi tu in siguranta , cu ala care ti.a predate tie la facultate , desi ma indoiesc ca ai prins ceva , etc , etc . Urgent demisia distrusei !! Mars draqu in tomberonul din care ai evadat !!
7
0
...dar are tupeu . Oameni buni cu varsta de peste 50 de ani , sa iesim sa blocam tot pana ce aceasta sluga orbanista se va duce dracului . Romani , haideti sa ne aparam drepturile .
8
0
D-NA MINISTRU ! MAI INTI DE ORISICE MAJORARE LA PENSII, VA RUGAM SA ELIMINATI INECHITATILE CELOR CE SUNTEM DISCRIMINATI. AM IESIT LA PENSIE IN 2015 ,35 ANI CONTRIBUTIVITATE, VECHIME 48,8ANI.NI S-A FACUT IMPARTIREA TOTALULUI DE PUNCTE LA 35. VA RUGAM SA ELIMINATI ACEST NEAJUNS.PRIN RECALCULARE.
2
2
Merg un pic pe teren si o rezolv ! Intelegeti voi cum ! Acum ca este vremea COLINDELOR merge un pic mai bine!
1
2
Cam la rupere PNL sprijinit de USR. Multe masuri mai degraba proaste. Mai au putin si dezastrul PSD nu mai e dezastru pe langa "reparatiile" noii coalitii.
6
0
Si-a TOCIT cumva dl. ORBAN coatele pe bancile facultatii la STAT ca sa inghete salariul minim al celor cu studii superioare pana in 2028?
7
0
da-i pe toti afara, foarte bine mama lor .Ramai singura si fa tu tot , ca esti cea mai mare ministresa dupa oaia turcana !
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468