REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ministrul Sănătății: Nu luăm în calcul o relaxare a măsurilor mai devreme de o lună jumătate sau două

Ministrul Sănătății: Nu luăm în calcul o relaxare a măsurilor mai devreme de o lună jumătate sau două

Replica API 13 aprilie 2020 | 00:00 1333

Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, anunță că măsurile restrictive impuse în România vor dura încă cel puțin șase săptămâni.

"Nu putem vorbi de o relaxare decât peste o lună jumătate sau două. Fiecare relaxare va avea și măsuri restrictive. Trebuie să credem în aceste măsuri, ele se vor lua în funcție de oraș și de focar", a spus Nelu Tătaru, la Antena 3, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba PNL sclav al germaniei nu mai are mult pana iese omul in strada de foame vai de curul vostru nu va ajunge cate va bateti joc de oamneni o tineti in masuri sa faceti achiziti publice fara sa dati explicati doar e urgenta sa vedem noi unde sunt cei de la DNA ziceati de PSD ca au furat da se pare ca sunt mici copii
0
0
Ba,esti prost!
0
0
Oare va mai rezista economia Romaniei atat timp? Mira m as!
3
0
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
6
0
In doua luni vom vorbi la trecut de Romania. PNL istul asta ori este idiot ori se preface.
7
0
Mi se pare corect.economia poate sa mearga dar cu respectarea restrictiilor.Eu muncesc si respect restrictiile.Stau la distanta, port masca,la piata ma duc odata pe saptamana.Nu-mi vizitez parintii,fratii prietenii.Vorbim pe net.Doar asa ne vom proteja.Am deja un prieten care a murit pentru ca nu a crezut si nu a respectat.
5
4
tataru asta afara ca este prost mai este si idiot ca si sful lui kkt cel mare
8
2
din singurul oras cu ghetou in centru.e un efort financiar si trebuie sa renunti la prieteni,familie dar pe termen lung se merita.primul judet izolat constanta va fi si atunci sa te tii cu cohortele de gipsani zeci de mii la numar.niculescu ne-a adus plocon toti gipsanii din europa pe capete.
7
0
Luati si masura de anulare a pensiilor speciale.
11
2
Va trebui sa incetati cu ordonantele militare fiindca alfel riscati sa fiti linsati de oameni! Nu se poate sta in casa o vesnicie bai imbecililor! Banii se termina iar economia tarii devine o ruina!
11
0
amenzi la greu,si vesnica pomenire la ce a fost economia romanesca
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272