REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ministrul Tanczos Barna le recomandă românilor să renunțe la 'plăcerea' dușurilor lungi

Ministrul Tanczos Barna le recomandă românilor să renunțe la 'plăcerea' dușurilor lungi

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 1584

Ministrul Mediului, Tanczos Barna (UDMR), a declarat miercuri, la Antena 3, că le recomandă românilor, în actualul context legat de secetă, să nu mai facă dușuri lungi și să nu lase apa deschisă când se spală pe dinți.

Tanczos Barna

Ministrul a spus că ar fi recomandat, pentru o perioadă, ca românii să renunțe la „plăcerea de a petrece mult timp sub duș” și „să nu lăsăm robinetul deschis când ne spălăm pe dinți”.

Legat de recomandarea Comisiei Europene ca statele membre să reducă cu 15% consumul de gaze, el a spus:

„Reducerea cu 15% a consumului cred ca s-ar putea realiza aproape in integralitate daca am fi mai atenti, daca am fi mai chibzuiti si daca nu am avea risipa, indiferent daca vorbim de electricitate, gaz, lemn de foc. Cu un pic de atentie, cu un pic de constientizare, putem ajunge la 5-10% fara niciun fel de probleme. In birou si in case e greu de crezut ca poate fi implementat, deci momentan se face apel la reducere voluntara. Dar exista riscul ca aceste reduceri sa fie fortate prin lipsa de resurse, se poate ajunge in situatia sa fie lipsa de resurse. Romania nu o sa aiba probleme, are o situatie foarte stabila in ce priveste rezervele de gaz”, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar trebui sa faca un dus rece sa-si revina!
0
0
Cata apa consumati voi, guvernanti, parlamentari, alesii poporului care ati adus tara in ruina ,s-ar iriga sute de hectare! Daca tot spuneti sa facem dusuri scurte, la cati pipi trebuie sa tragem apa? Poate faceti latrine in fata blocurilor, guvernului , parlamentului, ca la sat si asa veti economisi apa iar cu rezidurile ingrasati pamantul ! Rusine sa va fie !
0
0
are bazinul hidrografic cel mai bine dezvoltat in Europa. Avem cele mai multe ape minerale si plate. Dar avem si cei mai multi conducatori tampiti din Europa! Macar decolnatati lacurile de acumulare ale hidrocentralelor, ca macar aveam rezerve marite si kilovati mai multi...
0
0
le recomanda invers. Ca maine 20lei pe mc, ca maine!
0
0
ORALA, spalati-va la pwla de doua ori pe zi, sa nu-i dati sculament dentar
2
0
Pai suntem inconjurati de 70% de ape%. Offff cata minciuna.Gazele sunt inepuizabile! Marii ,Oceane,Rauri,Fluvii,lacuri.Pamantul este in continua miscare se produc gaze naturale si petrol continu!
0
0
Nenea Barna eu oricum fac baie in lighean !!!
0
0
dupa ce l-ai dat afara pe padurarul care prindea hoti ! Erai mai curat, murdarule !
2
0
Dar in primul rind el trebuie sa renunte.
1
0
da de ce nu se ieftineste apa in solidaritate cu poporul so faca 1 leu.. sau numai are directorii de raja din ce fura ,javrelor
0
0
Prietenas nu ne mai vinde baliverne, ce-ar fi sa ne lasi cu mizeriile vestice. Tu nea caisa, mai bine te faci ministru in alta tara, acolo unde chiar nu au apa si sa ne lasi pe noi in pace....Noi avem toate resursele necesare, nu suntem in criza, voi generati criza, asa ca JET!
2
0
ia du-te tu la ma-ta si da-i ordine pana nu mai poti!
0
0
Romanurile este curate dorim primele oameni de la Roomania sa fim igenice, nevoie de apeeuri multe la noi si sapunele Durule
0
0
Sa imi dai pielea pwlli inapoi
0
0
la cat de scumpa e apa nu ne mai permitem nici dusuri scurte
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212