REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ministrul Turismului, invitatul de onoare al conferinţei JCI de la malul mării

Ministrul Turismului, invitatul de onoare al conferinţei JCI de la malul mării

Replica API 7 octombrie 2017 | 00:00 280

Ministrul turismului, Mircea Titus Dobre, a fost prezenta la conferința organizată de JCI, la Constanța, unde, desigur, tema discuției a fost legată de turismul din România. La discuție au participat, pe lângă membri JCI, operatori de turism, consultanți, dar și persoane interesate de problemele de natură turistică din România.

Conferinţa "Dezvoltarea durabilă a turismului în România" și-a propus să atingă următoarele obiective:

- Prezentare Strategia Naţională de Dezvoltare a Turismului în România

- Tendinţe în turismul românesc. Provocări şi soluţii

- Panel de discuţii cu autorităţi şi specialişti

- Rolul clusterelor în Turism

- Marketingul locurilor

- Turismul cultural

- Criza personalului calificat în servicii

„Este un eveniment important pentru Constanța și pentru România în general. Se vede clar că au venit foarte mult din întreaga țară. Este un eveniment care a adus foarte mulți români la Constanța, iar prezența ministrului atestă foarte mult importanța acestei organizații și importanța turismului ca și sector prioritar în România. În acest moment, comunicarea dintre minister și asociație este unul foarte bun. Faptul că ministerul cheamă la masă, poartă discuții, face legile împreună cu asociațiile este un lucru foarte bun. Până acum se făceau niște laboratoare ca nu țineau cont de realitate și care generau enormități de legi. Sper ca în continuare ministrul să țină asociațiile aproape și legile și hotărârile care vor ieși să fie în concordanță cu ce se întâmplă pe piață”, a declarat Cristian Bărhălescu.

Conferinţa "Dezvoltarea durabilă a turismului în România" s-a adresat agenţiilor de turism, antreprenorilor din domeniul hotelier, serviciilor comerciale de tip restaurant, instituţiilor de cultură, primăriilor de pe litoral, dezvoltatorilor de proiecte tursitice, clusterelor de turism şi tuturor persoanelor interesate de turism şi networking în acest domeniu.

Conferinţa a avut loc la Campusul universitar din Aleea Universităţii nr 1, vineri 6 octombrie între orele 10.00 - 18.00 cu pauze de cafea şi prânz. Evenimentul "Dezvoltarea durabilă a turismului în România" face parte din programul Conferinței Naționale JCI România 2017 care se desfășoară între 5-8 octombrie pentru prima dată la Constanța.

Printre speakerii confirmati au fost prezenți: Ministrul Turismului, Mircea Dobre, Călin Ile (Președinte FIHR), Corina Martin (Președinte FAPT), Cristian Bărhălescu (Președinte ANAT Sud-Est), Ion Danuț Jugănaru (Director CCINA), Adrian Bîlbă (Director Delfinariu Constanța), Stănică Enache (INOMAR), Alin Angheluță (Decan Bucharest Business School).

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212