REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Minivacanță scăldată în SCANDALURI, în Constanța: femei AMENINȚATE de soți și fii!

Minivacanță scăldată în SCANDALURI, în Constanța: femei AMENINȚATE de soți și fii!

Replica API 3 mai 2019 | 00:17 391

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 23.45, au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Constanța despre producerea unui conflict la locuința sa.

Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu, i-ar fi adresat concubinei cuvinte și expresii jignitoare și ar fi împins-o, creându-i astfel o stare de temere. De asemenea, la data de 1 mai a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 57 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la locuința sa. Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care, în urma unor discuții în contradictoriu, i-ar fi adresat mamei sale cuvinte și expresii jignitoare și ar fi amenințat-o cu acte de violență. La aceeași dată, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliu. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care, în urma unor discuții în contradictoriu, i-ar fi adresat soției cuvinte și expresii jignitoare și ar fi amenințat-o cu acte de violență. În cauze, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii conform procedurilor legale, întocmind dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-o crezi tu ca nu e recunoscut de lege concubinajul! Institutia concubinajului este reglementata in Romania de Dreptul civil. Mars si pune mana pe carte! Ce lume inculta!.....
0
0
se conoaste ca esti linge pizda
3
1
Daca nu este recunoscut legal concubinajul, cum poate sa produca efecte juridice? Legea in baza careia se instituie ordin de protectie ptr violente in relatie de concubinaj este nula intrucat in Romania NU EXISTA concubinaj, iar politistii care o aplica sunt sub incidenta legii penale pentru violare de domiciliu, talharie, fals in acte, loviri si alte violente, si sechestrare fara drept!
2
2
doar atat ? PFFF . unii mor pe militieni ii doare la banana dar daca se injura hatz doasar penal
1
2
Dosar penal ptr expresii jignitoare? Ba voi v-ati tampit? 11:39 ai avut de-a face cu vreo femeie in viata ta sau esti vreo pizda cordita care vrea sa puna mana pe avere? Concubina sa paraseasca locuinta daca are stare de temere si nu e proprietara! Ce-i bolsevismul asa feminist? Cum sa plicati asa lege tampita? Vreti sa muriti militienilor si nu stiti cum?
3
1
O muiere care cheama politia pentru o injuratura si o palma, e o lelita care merita bataie, daca tot cheama politia.
5
3
esti o jigodie. Cei ca tine, vad femeile ca pe niste obiecte de care se folosesc si isi permit sa le trateze in cel mai josnic mod. Daca tu esti impotent si nu esti in stare sa ai o relatie normala, nu inseamna ca femeile sunt cordaciuni. Boule.
5
9
Numai pt niste cuvinte ? Se cunoaste ca sunt cordaciuni
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272