REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Minor BĂTUT cu repetiţie de un şofer de pe GMS! SURPRIZĂ: Poliţia l-a depistat BĂUT!

Minor BĂTUT cu repetiţie de un şofer de pe GMS! SURPRIZĂ: Poliţia l-a depistat BĂUT!

Replica API 30 noiembrie 2017 | 10:05 434

Puştiul a avut „tupeul” să îl roage să nu mai fumeze în microbuz!

Puştiul a avut „tupeul” să îl roage să nu mai fumeze în microbuz!

Robert Iulian

La Constanța, șoferii de maxi-taxi își fac propriile legi, iar toți pasagerii din mașini, sunt obligați să le respecte și să le suporte. Un incident destul de grav s-a produs miercuri, 29 noiembrie, când un minor a fost snopit în bătaie, de 2 ori în aceeași zi, de un șofer de microbuz, aparținând firmei Grup Media-Sud (GMS), care face curse pe Linia 23, între Năvodari și Constanța. Motivul?

Băiatul i-a atras atenția să nu mai fumeze în mașină. Asta după ce și ceilalți pasageri i-au solicitat șoferului să stingă țigara.

Robert Iulian C. un tânăr în vârstă de 17 ani, din Năvodari, era pasager în microbuzul înmatriculat cu numărul CT 24 LAG, aparținând Grup Media Sud, miercuri dimineață, în jurul orei 08:30. Mașina era plină de oameni, iar șoferul fuma de zor. Din surse neoficiale am aflat că acesta se numește Iulian Fasolă. Nesimțirea lui a fost semnalată și de alte persoane, întrucât nu ținea cont că în mașină sunt și nefumători și, totodată, ignora legea care interzice fumatul în astfel de spații.

”În spatele șoferului era o doamnă cu 2 copii, chiar în fața mea, iar șoferul fuma fără nici o jenă. Trecusem de Casa de Cultură când femeia, dar și alți oameni, i-au cerut să stingă țigara sau să o arunce. Șoferul, care mi s-a părut că era și beat, s-a luat la ceartă cu ei, iar pe femeia cu cei doi copii a drăcuit-o. Când am văzut asta, am scos telefonul să filmez. L-am întrebat dacă are voie să fumeze în mașină. El atunci m-a luat la rost și m-a amenințat că îmi sparge telefonul dacăs-a luat la ceartă cu ei, iar pe femeia cu cei doi copii a drăcuit-o. Când am văzut asta, am scos telefonul să filmez. L-am întrebat dacă are voie să fumeze în mașină. El atunci m-a luat la rost și m-a amenințat că îmi sparge telefonul dacă mai filmez, ceea ce a și făcut. Mi-a dat peste telefon, așa cum reiese și din filmuleț, iar în acel moment mi-a căzut din mână și s-a spart”, ne-a declarat Robert Iulian C.

Bătut crunt, chiar în microbuz

Mai departe, la una dintre ultimele stații, au coborât toți pasagerii, iar în microbuz a rămas doar el și șoferul. În acel moment a început calvarul.

”A plecat din stație, dar nu a mers mai mult de 10-15 metri, eram pe la intersecția dintre bd-ul 1 Decembrie și b-dul Ferdinand. Șoferul a profitat că nu mai era nimeni în mașină, oprit microbuzul și a început să mă lovească. M-a lovit prima dată cu pumnul în față, norocul meu a fost că m-am ferit, dar tot mi-a făcut vânătaie, mai ales că avea inel pe mână și m-a zgâriat. Apoi mi-a dat un picior în genunchi și doi pumni în coaste, asta după ce am căzut pe spate. Am reușit să deschid ușa și să fug, dar am luat numărul mașinii”, ne-a mai declarat victima.

Neluat în seamă de conducerea GMS

În încercarea de a anunța conducerea firmei despre acest incident, tânărul nici nu a fost luat în seamă.

”Am sunat la directorul general al GMS ca să-i spun ce s-a întâmplat. Dar mi-a zis că nu îl interesează așa ceva. A zis că poate o să mă sune, dacă poate, dar după ce termină treburile de la birou. Aș fi vrut să-i spun și că același șofer mă dă jos mereu din mașină, pentru că eu circul cu abonament, iar el nu primește abonamente. Atunci când nu mă dă jos, mă înjură în toate felurile”, a mai precizat tânărul.

Bătut și a doua oară, de același șofer

În aceeași zi, în jurul orei 15:15, în timp ce se îndrepta spre gară pentru a se întâlni cu tatăl său, șoferul respectiv l-a prins din nou și l-a mai bătut o dată. Astfel, victima ne-a sunat și ne-a relatat ce anume i s-a întâmplat.

”M-a prins la gară și m-a lovit din nou. Mi-a rupt piciorul de tot și mi-a dat cu pumnul în gură. M-a amenințat că mă omoară, că dacă mă mai prinde, bagă cuțitul în mine”, ne-a relatat minorul.

În cursul după-amiezei, acesta s-a deplasat la Secția 3 Poliție pentru a depune plângere penală împotriva agresorului, urmând ca a doua zi să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală.

Prins băut la volan

Bănuielile băiatului s-au confirmat, în cele din urmă, cu privire la starea de ebrietate a șoferului. În cursul după-amiezei, polițiștii Serviciului Rutier Constanța l-au oprit în trafic, pe bulevardul Al. lăpușneanu, în zona Trocadero, iar în urma testării cu etilotestul, polițiștii au constatat că acesta se urcase băut la volan, având 0,53 mg/L alcool în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de către polițiștii constănțeni.

Vom reveni cu amănunte despre poziția firmei Grup Media Sud, vizavi de cele întâmplate.

Daniel ALBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Ady, esti chiar prost. Vrei sa spui ca pustiul asta a luat bataie la comanda Metropolitanului? nu vezi ca esti tampit?
0
0
Fix de asta am plecat din Constanta un oras jegos cu oameni la fel de jegosi si cocalari dar nu este nimic in 5 ani va fi mai rau ca vasluiul sau alte orase de care mai radem noi
0
0
alt articol comandat de metropolitan
0
0
Sper sa si-l gaseasca tac-su putoiului
0
0
Un sofer care transporta zilnic sute de persoane conduce sub influenta bauturilor alcoolice...direct puscarie parerea mea
13
2
in primul comentariu e vorba de Iulica Fasola, care se ascunde prin casa, ca-l cauta tac-su putoiului pe care l-a aranjat.
8
0
baga-mi-as pula in mortii mamilor voastre de tigani -soferi de gms- borati!!!! sa muriti toti, ciori borata, baga-mi-as pula in staborul voastre de nationalitate conlocuitoare nenorociota, nu recunaosteti rewgulile si statul de drept, ciorile voastre sa fie judecaye doar dupa cacatul numit stabor, altfel urlati din toti bojocii ca vreti drepturi si alte cele rezidate din legile statului si nu numai. Pastele pirandelor voastre de material de sapun! MOARTE tiganilor !
11
0
Trebuie dat in judecata soferul de catre calatori pentru ca le-a pus viata in pericol
12
1
De eram in locu lui il bubuiam pe cacatu ala pana ii sareau airbagurile in freza
4
0
DA DE CE SA SE TEME.CA UN NEMERNIC DE SOFER, ESTE BAUT LA VOLAN SI NE PUNE VEATA IN PERIOL
9
3
te temi sa iesi din casa si pe buna dreptate, iar de ce te temi, nu scapi. Ti-ai cautat-o cu lumanarea si ai gasit-o bine de tot prostane.
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367