REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Minoră beată și fără permis, prinsă în trafic de polițiști

Minoră beată și fără permis, prinsă în trafic de polițiști

Victor ROTARU 12 iunie 2023 | 00:00 2431

Preocupările copiilor se schimbă de la generație la generație, rar mai vezi azi prin spatele blocurilor copii care bat mingea, acum majoritatea își găsesc pasiunile prin intermediul internetului. Însă, oricât de mari ar fi diferențele dintre generații, copiii tot puși pe năzbâtii sunt. Astfel, Stoica I., o minoră în vârstă de 15 ani, a fost prinsă de către organele de poliție în timp ce conducea un autoturism, aflându-se și sub influența alcoolului. 

Minora beata si fara permis, prinsa in trafic de politistiFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 22 decembrie, atunci când Stoica I. a fost depistată de către organele de poliție în timp ce conducea un autoturism în localitatea Agighiol, județul Tulcea. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că Stoica I. avea vârsta de 15 ani și nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind și sub influența băuturilor alcoolice. În autoturism se mai afla și un prieten de-al minorei, în vârstă de 17 ani, care a declarat organelor de poliție faptul că autoturismul aparținea părinților săi, iar aceștia nu știau că autoturismul a fost luat din garaj. 

Fiind audiată în calitate de suspectă, Stoica I. a declarat faptul că în data de 28 decembrie  a fost chemată de un prieten la el acasă, unde se mai afla încă o minoră, întrucât părinții acestuia se aflau la un botez. Cei trei s-au apucat de băut, iar cealaltă minoră a început să se simtă rău, dorind să plece acasă. Prietenul minorelor a luat mașina părinților, deși Stoica I. i-a spus că nu se urcă în mașină cu el deoarece era băut. La insistențele băiatului aceasta a acceptat, ducând-o pe minora care se simțea rău acasă.

Minora beata si fara permis, prinsa in trafic de politistiMinută judecătorească 

După ce au pornit la drum, băiatul a văzut o mașină de poliție, moment în care i-a spus fetei să facă schimb de locuri întrucât acesta mai avea două dosare pentru conducere fără permis. Aceasta a fost de acord, urcându-se la volanul autoturismului, însă nu a apucat să pornească mașina întrucât a venit o mașină de poliție din care a coborât un polițist, care s-a legitimat și i-a cerut să sufle în etilotest.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatei Stoica I., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ii doare in c*r de dosare penale. trebuie batuti!
4
0
Romania educata ! Multumiti din inima partidului .Cred ca stiti voi care ...
5
0
bautura i temelie , munca o anomalie, de tare ...timpuriu, exerseaza pentru mai tarziu!
6
0
nu omoara pe cineva, justitia doarme.
7
0
Pe 22 in care an? Secolul asta? ...daca s-a prescris...
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468