REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
14.8° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Ea este tânăra de 18 ani ucisă de prietena ei în camera de hotel din Saturn!

Ea este tânăra de 18 ani ucisă de prietena ei în camera de hotel din Saturn!

Mirela PASCAL 7 august 2023 | 00:00 22006

A plecat pe litoral să muncească și și-a găsit sfârșitul în camera de hotel pe care o împărțea cu prietena ei. Prietenă care, sub un acces de furie, poate chiar gelozie ori invidie, a ucis-o pe tânără de 18 ani, apoi a ”aruncat-o” într-un geamantan și a dus-o în parcul din Mangalia, lăsând cadavrul, fără nicio remușcare, sub o bancă. Nenorocirea s-a petrecut sâmbătă noaptea, iar victima a fost găsită de câțiva pescari duminică dimineață, în zorii zilei, cărora nu le-a venit să creadă ceea ce aveau în fața ochilor. Alina Elena se numește victima, din Vaslui, care era de o frumusețe izbitoare.

Ea este tanara de 18 ani ucisa de prietena ei in camera de hotel din Saturn!

Duminică dimineață, un pescar din Mangalia a găsit trupul fără viaţă al unei fete sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Iniţial, se credea că victima este minoră, în jur de 12 ani însă, ulterior, oamenii legii au făcut lumină și au stabilit că fata avea 18 ani și este din Vaslui.

"La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul. ", au transmis reprezentanții IPJ.

Ea este tanara de 18 ani ucisa de prietena ei in camera de hotel din Saturn!

Starea în care a fost găsită tânăra era una îngrozitoare. Aceasta avea răni la nivelul gâtului și numeroase vânătăi. 

Mărturia cutremurătoare a bărbatului care a găsit-o pe tânăra  violată și omorâtă în Mangalia

Ulterior, unul din martori a oferit detalii despre descoperirea macabră. "Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo ghemuită. Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică. Nu mai respira, avea până în 15 ani. Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred", a spus pescarul care a găsit cadavrul tinerei duminică dimineaţa.

Ea este tanara de 18 ani ucisa de prietena ei in camera de hotel din Saturn!

Care este motivul crimei!

Ulterior, au apărut detalii impresionate în acest caz teribil.  Alina Elena venise pe litoral să muncească împreună cu o amică, de aceeași vârstă. S-au cazat în aceeași cameră de hotel, la Saturn și lucrau cameriste în aceeași stațiune.

Ea este tanara de 18 ani ucisa de prietena ei in camera de hotel din Saturn!criminala

Victima avea un iubit pe care-l înșela, a spus suspecta în fața anchetatorilor, iar criminala era nevoită să-i acopere infidelitățile. S-au certat iar, în cele din urmă, a omorât-o în camera de hotel unde erau cazate. A pus-o într-un geamantan, iar apoi a plecat în parc, unde a lăsat cadavrul sub o bancă, revenind la unitatea de cazare. Suspecta, care nu are 18 ani împliniți, și-a recunoscut fapta. 

În jurul orei 19,.00, suspecta a fost dusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, urmând ca procurorul să ia o măsură preventivă în acest caz. Având în vedere că încă e minoră, cel mai probabil, părinții criminalei vor fi chemați la Constanța.

Video:

Ce spune IPJ!

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.În cauză au fost efectuate cercetări și investigații de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui. Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Moartea Alinei, un șoc pentru cei care au cunoscut-o

Pe rețele de socializare au început să curgă mesajele de condoleanțe. Nu sunt cuvinte să exprim ce simt în aceste momente. Ai plecat prea devreme dintre noi,suflet curat și luminos. Ai fost și vei rămâne mereu în sufletul meu și al nostru, al tuturor!Drum lin spre cer,înger frumos! Dumnezeu sa te ierte!",a scris un prieten al Alinei. ”Drum lin îngerul nostru ! Te voi iubi toată viața. Ne-ai lăsat un mare gol în inimile noastre!”,a  scris o altă prietenă.

 

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu ce pedeapsa ar exista pentru individa asta numai pentru cât s a luptat săraca fata pana sa moara ,nici măcar atunci nu a făcut nimic sa o ajute ba din contra,nu exista explicație pt asa ceva cât sadism I a pus mana la gura și a lăsat o în agonie pana și a dat ultima suflare ,de a dreptul cutremurator ,cu ce drept a băgat o pe copila asta in pământ?s a luptat săraca 30 de min iar criminala asta mai spune ca nu a vrut sa o omoare ca a fost un moment de furie dacă era asa ar fi făcut ceva ar fi chemat ambulanta dar ea e o criminala notorie
2
0
Mai nea RELU KATELU PURCELU MYAUNELU ! Asa se vorbeste mai nene?? A murit un om TOTUSI!! Esti ca DUS BAS mai nea RELU PURCELLU
3
0
si tu esti tampit! Pai cine sa faca educatia acasa? Retardatii ca tine? pai educatia de acasa o face politicul, tampitule care esti! Si faptul ca nu a facut-o 30 de ani, se vede ce se intampla in ziua de azi! sa iti explic si cum political face educatia si in scoli si acasa, ca esti p***t si nu intelegi: prin ceea ce se transmite vertical de sus in jos, de la prim-ministru spre ministrul educatiei, mai departe spre inspectorii scolari, directori de scoli, si pana la elevi pe o axa si la fel pe o alta axa pentru parinti! asa se face educatia prostule! ca nu poti avea copii educati, daca parintii sunt niste p****i ca tine needucati! o societate nu poate fi educata fara decizii politice clare, drastice si fara investitii masive in educatie. nu doar de ochii lumii. Prostule! Dar cum tara e plina de alde de asta ca tine, nu mai e nici o sansa. O sa sugeti p**a aici ca sobolanii, ca nici afara nu va mai primeste nimeni! O sa va napadeasca tiganii, ca sunteti p****i de bubuiti, dar va dati de
6
1
Tu esti retardat! cred ca ti-a urcat cacatu la creier! o sa faci infectie de la c***t si o sa mori din cauza asta. retardatule!
3
0
Ai dreptate. Sunteti terminati ca natie. Daca nu se iau niste masuri ca pe vremea lui Vlad Tepes, o sa fie nasol!
7
1
Are legatura cu educatia de acasa,nu cu politica.
10
2
Mie și celorlalți 2 viitori candidați ne convine. Ne mai facem campanie electorală pe tema asta să dăm în primar. Urmăriți-ne pe facebook.
5
2
bullyngul in scoala din clasele fragede, poate si in gradinite se maturizeaza si se amplifica in adolescenta , dezvoltandu se in crime,hoti, drogatii talharii ei se dezvolta exersand de mici intr o societate cu conditii!
18
0
Scapa rapid chiar si cu crima asta atat de ingrozitoare ptr ca are sub 18, este la prima infractiune, crima a fost din impuls si nu premeditata si legea o favorizeaza puternic; erau recent articole cu crime prin germania, etc la fel de oribile si vinovatii, maturi, au luat 2 ani sau chiar cu suspendare intr-un caz; se pare ca e un trend pe care nu il inteleg in justitia europeana
18
2
Așa e, nu vom mai vota cu psd-pnl dar nici cu ust cum speri tu
9
9
Cristi bandar a omorât o
4
6
Daca pe larinti nu ii interesa ce face copilul noaptea pe afara ,si nu au raportat nimic inseamna ca era la munca fata .
5
6
Pedeapsa cu moartea pentru acești criminali? De ce ii ținem 10 in ani la pușcărie pe banii celor care muncesc? Vine un tâmpit că Dragnea, le da drumul și apoi vor omorî alți oameni. Pentru bolnavii din spitale nu sunt bani de mâncare, dar pentru acești criminali avem bani? Împușcați pe loc, imediat după judecata!! E singura metoda sa fie descurajați alți potențiali criminali!
54
0
Cu cât populația este mai inculta, mai lipsita de educație, cu atât mai înfiorătoare sunt actele comise de bestii. Acești criminali știu ca nu li se va întâmpla mai nimic si ca scapa ușor de pușcărie. E bine ca magistrații au pensii uriase și caiaca democrația romanesca!! bestialitate a pus stăpânire pe tara. Care justiție? Cea care se prescrie, va rog frumos!
54
3
Ca de obicei nu te desminti, ramai un bou sinistru,incult ,fara toleranta ,modelul scarbos de roman actual .Esti singurul care imi starneste porniri de care nu sunt mandru! Totusi daca ai o urma de caracter lasa o adresa,un loc unde sa te gasesc si sa dau frau liber la tot ce este inuman in mine !
33
3
Important este ca nimeni nu a fost ranit
8
21
golanismul s a accentuat dupa revolutie , dintro tara linistita au venit niste vremuri diferite care au transformat generatiile de copii in golani veritabili , nu au modele pozitive , drogurile fac ravagii printre tineri , nu le place munca si mai grav este ca parintii nu se implica deloc , copii au luat o razna , avem foarte multi criminali si drogati de mici , tatuati nu mai ia bacu , scoala e o gluma , la cum arata totul cred ca in 10 ani disparem ca natie daca nu cumva suntem deja disparuti .
40
1
Avem din ce in ce mai multi oameni de toate varstele cu probleme grave de educatie si psihiatrice, control al emotiilor, etc mai ales in ultimele 2 decenii iar in plus este foarte larg raspandit modelul infractional de a reactiona exagerat prin violenta la orice contrazicere, jignire reala sau presupusa, etc iar atat timp cat vor exista aceste probleme vor exista si din ce in ce mai multe violente extreme si uneori crime ca asta
46
0
In loc sa dati banii pe prostii, puneti camere, sunt violati si omorati copii!
42
1
Radu Cristian ce mai e pe la Constanța? E cald, e bine? Cică ai fi primar la Mangalia! Nimic, nimic? Nici o opinie, nici un cuvânt?Zamfir Laurențiu buzunarele sunt pline? Ești ocupat cu altele duminica? Pe la Mall?Mangalia nu are nevoie de voi fățarnicilor.
41
2
Analfabetii si analfabetii functionali ar trebui lasati fara drept de vot. Daca ar fi dupa mine, i-as lasa si fara cetatenie, dar asta este cu totul alta poveste. Esti tu in stare sa ne vorbesti despre politica, alienatule? "numai iesiti in piata??? coruptia numai ucide???..." Esti PR0STUL SATLUI, ba! Pune burta pe carte, AURolacule SOSocisto-fesenisto-PSD-ist. E clar pe cine ai vota. Din fericire pentru noi toti, tu esti alienat si cu siguranta NU AI DREPT DE VOT. AMIN! Poftim! "Nu mai iesiti in piata (Victoriei)? Coruptia nu mai ucide?" Asta ai vrut sa comentezi, analfabetule? Esti aplaudac AURolac/AURist, care nici macar nu realizeaza ca"PANA LA CAPAT"care este motto oficial al AUR, este in acelasi timp si "PANA LA CAPAT"-ul lui Dragnea, de dinainte de arestare. Adica, AUR este un "partid satelit" al PSD, adica este fondat de securistii PCR trecuti la FSN-USL-PSD(DRAGNEA)-PSD(Ciolacu) si cu proaspetii sateliti AUR-SOS. Cine le conduce pe toate? BOR(sec). AUR e"razbunarea lui Dragnea
37
8
numai iesiti in piata??? coruptia numai ucide???...
16
29
Stim ca in ultimile doua decenii,agresivitatea a crescut in general,sub toate formele de manifestare,in randul tuturor paturilor sociale,indiferent de nivelul de scolarizare. Din pacate,tinerii sunt de-a dreptul dusi cu capul,mai invaninati decat cei care ar trebui sa-i educe acasa. Avem si o justitie care nu e justa,adica nu aduce dreptatea si linistea in societate,ea fiind mai degraba un Bau-Bau pentru cei cinstiti si vulnerabili. Infractorii cu violenta primesc pedepse aproape simbolice in raport cu gravitatea reala a faptelor lor. Sa-ti fie frica sa te plimbi la orice ora,sa porti podoabe? Pai asta inseamna ca nu avem un stat cu institutii sanatoase,ci doar un simulacru si traim in salbaticie cu taxe obligatorii. E groaznic si ca multi condamna victimele pentru tinuta,ora la care au iesit la plimbare. Cum asa?
43
0
Este un fapt de huliganism.Asemenea oamenii nu ar trebui sa existe printre noi. El,sau ei nu sau gândit că au soră care ar putea avea aceeași soartă. RUȘINE LOR SAU LUI.
27
4
Pentru Sorin, încerc sa te găsesc. Nu va dura mult. Te găsesc. De la Ip pana la rețea , caut sa dau de tine. O sa te doară.
12
7
Dobitocule, victima putea fi fi-ta sau sora-ta, fmm!…
24
2
Sa ne aducem aminte cine a promovat si a sprijinit legea de scoatere din pușcării a violatorilor, infractorilor, doar să scape si ai lor colegi? VIP-uri și infractori de drept comun salvați de decizia a CCR - ICCJ privind prescripția care s-a aplicat retroactiv, pe principiul legii penale mai favorabile. Votați in continuare PSD/PNL!
47
8
nu e de vina nici fata si nici parintii. Trebuie impuscat faptuitorul. In cap. Pe stadion ! Cum adica mai papagalilor, a omorat-o ca s-a imbracat seexi ??? Mwie !!!
58
9
RELU, ce ai facut prostule?!?
14
8
pai nu vuia presa ca a platit jegul de primar o avere sa pazeasca institutii si obiective????La puscarie,demisia,streangul de gat!!!!!!Animalele de politie locala dau amenzi la comercianti si la artisti,acolo era problema mare nu nenorocirile care se intampla in marele nostru Municipiu.Ahhhhhh ce razbunare merita animalele astea.....
42
6
Tara asta a devenit tara lui,, scapa cine poate!” Il doare undeva pe primar de ce se-ntampla la el im urbe! Banii sa curga!
50
2
Părinții unde erau? Totuși nu are nici 16 și ce să mai zicem 18! La 12 ani cum de le lasă așa de capul lor? Singurii vinovați sunt părinții, acum degeaba plâng! Plus că mă uit la unele cum sunt îmbrăcate zici că se duc la ....! Asta e viitorul, acel parc trebuie păzit sunt tranzitate de multi copii, bine că pazim cimitire! Și primăria are vina ei!
46
34

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407