REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Minora din Mangalia dispărută, GĂSITĂ. Mama fetei spune că i s-a întâmplat ceva rău

Minora din Mangalia dispărută, GĂSITĂ. Mama fetei spune că i s-a întâmplat ceva rău

Replica API 5 octombrie 2019 | 09:12 465

O mulțime de oameni s-au angrenat în acțiunea de căutare a minorei din Mangalia, după ce a plecat de la școală marți și nu a mai revenit la domiciliu. Fetița a fost găsită, în cursul serii de joi, 3 octomrbie. Deși, surse din poliție spun că ar fi fost la iubit, după cum însăși fata le-a declarat, și că n-a fost victima vreunei infracțiuni, mama copilei a declarat, pentru Replica, că a fost găsită la o doamnă acasă, și nici decum la prietenul ei acasă. Mai mult, susține femeia, copila ei nici nu are iubit. ”M-a sunat doamna aceasta aseară și mi-a spus că fetița este la ea,a găsit-o aseară în parc într-o stare nu foarte bună. Urmează să mă întâlnesc cu ea să-mi spună mai multe, mi-a spus că s-ar fi întâmplat ceva cu ea”,a spus mama fetei.

Femeia spune că minora este un copil cuminte însă, anturajul în care a intrat în urmă cu un an, a schimbat-o. Din fetița veselă și plină de viață, a devenit un copil trist și abătut. ”Nu știu ce se întâmplă cu ea. Înainte vorbeam tot, îmi povestea lucruri, acum nu mai face asta. În urmă cu un an a intrat într-un anturaj, s-a împrietenit cu o colegă de-a ei, care este implicată în tot felul de lucruri cu bărbați, o tot influențează. I-am interzis să mai vorbească cu ea, însă o influențează foarte mult. O ascultă pe ea, nu pe mine. Se întâlneau când eu eram la serviciu”, a mai spus, pentru Replica, mama elevei. ”De obicei, mergeam eu cu ea la școală, și luam de la cursuri. În ziua aceea nu am fost și a dispărut. O doamnă m-a sunat aseară (n.red. 3 octombrie) și m-a anunțat că este la ea, că a găsit-o în parc și că i s-a întâmplat ceva rău. Nu știu mai multe, o să mă întâlnesc să vorbesc cu ea. Și cred că ceva i s-a întâmplat, nu știu ce. Este un copil cuminte”, a conchis mama copilei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt multi asa zisi lover boy care profita de inocenta si prostia acestor fete si de faptul ca legea din romanica facuta de hoti in folosul talharilor nu prevede nici o retorsiune asupra acestor infractori,cat despre interzisul de la prostul iohanus si de la porcul de stroe numai de bine
1
0
Adevarul e usor de intuit pentru posesorii de creier. Fata pleaca cu colega care este racolatoare pentru vreun peste. Mama face valuri si cum pestele este ocrotit de politie schimba scenariul si o da pe doamna binevoitoare care ar fi trebuit sa anunte politia din prima secunda de cand a vazut ca era cautata. De cand cu Dinca e mai greu cu musamalizatul. Dar nu tine imaginea fetei e oricum stricata. Mangalia e mica.
8
1
Ce comentarii de toata jena.....daca parintele are dreptate?...rusine bai jegurilor. Majoritatea sunteti fara copii si frustrati de inactivitate.....postaci amarati. Am citit de curiozitate.....imi e rusine de rusinea postacilor. La nivelul " euglena verde"...
5
10
Ati vazut ca o mananca bazdacu ,trebuia data la buhai ,,asa sa dus singura la scarpinat.
3
4
Altcineva este de vina. Dam vina pe anturaj. Dar oare tu, ca parinte, ce masuri ai luat. In primul rand este obligatia noastra, ca parinti, sa avem grija de ei, apoi a autoritatilor
17
1
Cred ca dna cu parcul e bagata cu niscaiva rapitori si cere ceva bani -----altfel ar fi dus-o la politie nu acasa !
10
3
Cacatul de sub mine precis este educat de o mama curva si un tata murat in alcool. O fata ca si un baiat la aceasta varsta poate fi usor influentat de anturaj . Toti am fost tineri si stim cat de usor se impresioneaza cineva de varste fragede,mai ales ca azi scarile de valori sunt rasturnate si in randul celor maturi. E nevoie de intelegere,tact si multa grija ca tinerii sa nu o ia razna. Uite,altfel devin ca si cacatul de sub mine.
20
11
Degeaba a fost cuminte pana la 12 ani daca la 13 s.a activat gena de curva naiva de la cineva din familie
22
16

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272