REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Minore RĂPITE și puse să se PROSTITUEZE, inclusiv la Constanța!

Minore RĂPITE și puse să se PROSTITUEZE, inclusiv la Constanța!

Replica API 14 noiembrie 2018 | 00:02 547

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat 5 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi recrutat sau răpit minore, în scopul practicării prostituției. Fetele activau în stradă, inclusiv la Constanța.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, la data de 13 noiembrie a.c., sub coordonarea procurorilor DIICOT – Galați, au desfășurat 5 percheziții, pe raza județelor Brăila și Dâmbovița, la domiciliile și locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism. Din cercetări a reieșit că, în perioada mai 2017 – noiembrie 2018, doi bărbați, de 26 și 27 de ani, ar fi recrutat, prin metoda ,,loverboy”, transportat, adăpostit și primit trei minore, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, pe care, prin răpire, în cazul uneia dintre acestea, prin constrângere fizică și morală, prin inducere și menținere în eroare, profitând de imposibilitatea de a se apăra și de a-și exprima voința, le-ar fi exploatat, obligându-le la practicarea prostituției. Activitatea s-ar fi desfășurat la stradă, pe raza județelor Galați, Brăila și Constanța și în diverse apartamente închiriate, suma de peste 100.000 de lei obținută în acest mod fiind însușită şi folosită, în totalitate, de cei doi şi membrii familiilor lor. De asemenea, pe parcursul lunii octombrie 2018, cei doi ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o persoană majoră, pe raza localității Baldovinești din judeţul Brăila. În urma perchezițiilor, au fost ridicate două autoturisme susceptibile a fi fost achiziționate din sumele de bani obținute prin exploatarea victimelor traficului de minori. Cei doi bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri au fost prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe tine nu te intereseaza cu ce acte au fost scoase din tara acele fete.Asa ca admira turnulete si mertzane.
1
0
in ziare vad ca foarte multe retele au fost destructurate de politia romana . si ce crezi ca daca nu eram in ue aceste retele nu erau destructurate . Te mai intreb ceva Ion Clamparu unu dintre cei mai mari proxenati romani din Spania de ce a fost lasat de autoritatile spaniole timp de cel putin 10 ani sa controleze prostitutia la madrid si in statiunile de la Mediterana . Europa in afara de sclavi romani la munca are si mare nevoie de scalve sexuale ,subiect Tabu deoarece de multe ori se folosesc si lideri de la Bruxell de ele chiar si fostul presedinte al FMI . serch google .
5
4
Hai sictir! Cum n-are treaba?!!! Din anii 90 si pana in 2007 ai auzit tu de retele destructurate,talamba???? Habar nu ai cate femei au au fost adunate in acei ani din satele Romaniei,pramatie!!!
4
3
Pesti la ct si cernavida galati braila si i psd
4
0
ORASUL CERNAVODA.IN ORASUL NOSTRU SUNT MII DE PROXENETI, PESTI SI CIORTANI SUSTINUTI DE MILITIE,PARCHETUL CONSTANTA.LA NOI PROSTITUTIA A AJUNS LA COTE ALARMANTE.SE DA MUIE PE STRADA,SE REGULEAZA PE STRADA.NU AM VAZUT UN POLITIST IN ULTIMII ANI PE STRADA.II POTI VEDEA PE POLITISTII DIN CERNAVODA BETI MORTI IN CARCIUMI.
6
0
Poate ma-ta te-a facut din placere, cele mai multe fete sunt amagite si apoi obligate. Esti peste sau politai?
3
6
Puse pe dracu,o fac din placere!
2
6
Si in Constanta e plin de pesti, probabil cotizeaza pe la pulitai de nu ii deranjeaza cineva.
12
0
nu are nici o treba ca daca nu eram in UE miscau ai nostri vreo deget . Ca fapt divers Romania Si Bulgaria si Bulgaria sunt cele mai mari expaortatoare de sclave sexuale din Europa . Mai multe arestari se fac in Romania decat Europa . In domeniul asta politia din alte state este mai corupta ca cea de la noi
8
0
Daca nu eram in UE credeti ca miscau politzoii cumva? Miscau din penis ptr ca s-ar fi folosit si ei de ,,marfa,,noua. Daca s-ar respecta prevederile UE nicio retea nu apuca sa traficheze persoane.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212