REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
13.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

MINORI 'disciplinaţi' de patron cu bătaia?! Clienţii unei terase, relatare REVOLTĂTOARE!

MINORI 'disciplinaţi' de patron cu bătaia?! Clienţii unei terase, relatare REVOLTĂTOARE!

Replica API 18 august 2018 | 13:40 1583

Vara este o oportunitate tocmai bună pentru tineri, pentru a câștiga un ban în plus, mai ales ca în timpului anului sunt preocupați cu studiul. Cei mai mulți ajung pe litoral, crezând că aici vor avea ocazia să strângă bănuții de care au nevoie. Însă, din păcate, sunt patroni care profită de lipsa lor de experiență și de inocența lor și, fără nici o jenă și remușcare, îi tratează mai ceva ca pe niște sclavi. Acesta este cazul unor tineri care s-au angajat la restaurantul Debarcader din stațiunea Eforie Nord - cel puţin aşa susţine o clientă a localului!

"Azi am fost să servim prânzul în primul restaurant care ne-a ieșit în cale... drăguța locația... nu vă spun ce am mâncat sau cât ne-a costat... nu asta e important. Important și strigător la cer este ce se întâmplă acolo... am doi băieți, dar nu i-aș lasă niciodată sa muncească pe litoral și va spun și de ce", a scris clienta, nrmulțumită. "Sunt foarte revoltată. Erau copii, băieți și fete care, în loc să se bucure de frumusețea adolescentei, muncesc... Nu e un lucru rău, bravo lor, bravo lor pentru puterea de care dau dovada, pentru zâmbetul pe care și-l poartă pe chip având în vedere condițiile în care muncesc" a continuat femeia. Aceasta a relatat felul în care patronul s-a purtat cu bieții copii, având, totodată, și mărturiile acestora. "Amenințați de un patron burtos care se plimba și striga la ei cu o curea în mana...,, dacă nu debarasezi pana ma întorc sa vezi ce te ard". Am rămas stupefiați... ne-a rămas mâncarea în gât. Am luat atitudine împreună cu cumnatul meu pentru ca nu ni s-a părut uman ce se întâmplă. Cumnatul meu l-a întrebat pe domnul patron dacă e de vânzare cureaua și i s-a răspuns,, fără curea nu se face treaba și ca dacă e nevoie o și foloseste", afișând un rânjet pe față. Eu am stat de vorbă cu copiii care lucrau acolo și mi-au confirmat ca domnul patron nici nu le da banii la timp, asta însemnând 1500 de lei pe luna și chiar folosește cureaua... nu doar la intimidare și nici nu le dă voie sa plece, să nu mai muncească la el. Ma întreb dacă domnul patron are copii și dacă i s-ar părea ok să abuzeze cineva fizic și psihic de copiii lui", a precizat clienta restaurantului Debarcader.

De precizat că patronul nu a putut fi contactat pentru a spune dacă situaţia este reală.

Update: Patronul localului nu recunoaște nimic din cele postate de clientă, susținând că totul a fost o glumă.

Precizăm că, între timp, clienta a constatat că postarea i-a fost ștearsă de pe facebook.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta sa umplut de toti unsurosi si zoiosi ,machidoni, mai nou au aparut si machidoni albi, ca pana acum deobicei zareai machidoni brunetii, patronul asta din imagine merita dezbracat, si f in cur si inn gura, eu in locul lor daca eram ii infigeam un briceag in picior. cel mai bine era sa se desfinteze toate terasele . si sa fie doar auto serviri bici baruri si restaurantele din cadrul hotelurilor . dar Fara patroni machidonii si fara patronii romanii
0
0
Aia sunt minori care dau in cap la lume si cerseste in intersecti bataie altfel aia nu inteleg
0
1
poate totusi se autosesizeaza institutiile statului si-i face o vizita acestui individ, poate il cauta si la acte, contracte s.a.Tinerii trebuie sa invete sa nu mai accepte asa ceva, sa ii faca inclusiv plangere la politie
2
1
are moaca de militian la pensie
2
2
Maya esti proasta rau sa-ti moara ma-ta
0
2
nu a putut fi contactat adica nu a raspuns la telefon ptr a spune un punct de vedere. ce e atat de greu de priceput Maya? asta e problema? sau problema e ca tinerii, la fel ca si noi, suntem nevoiti sa suportam sefi cu aere de stapani de sclavi?! sincer...asta e problema ta?!
2
4
Si ma intreb si eu ...asa retoric...cum adica nu a putut fi contactat? S.a obosit cineva sa se duca la Eforie, l.a sunat cineva? Sau un subiect de scandal face rating oricum...oilor nu le trebuie prea multe explicatii,nu? Rusine sa va fie tovarasi.
5
8
Mai citeste inca o data arrlticolul!!! Ca sa o scurtez: In Japonia, neputoare mica ce esti, nu sunt batuti copii si sau angajatii minori ca sa isi faca sau daca nu fac treaba cum trebuie...!!! Neste diferente, neputoare mica ce esti, manca-te-ar cancerul sa te manance pe interior!!!
6
4
Oare asta inseamna jurnalism? Sa scrii cu ghilimele ce spune o clienta frustrata careia probabil nu I.a convenit cine stie ce si acum arunca cu noroi fara sa gandeasca? Deontologic ar fi sa verificati ce spune.ti inainte sa distrugeti oameni nevinovati.
9
9
ma limbricule tu ce natie de om esti,,sugator de popopopoli.
3
5
Moldovenii si Oltenii ca asta din imagine ati spurcat locul . Ti ai dreaq de betivi ignoranti hoti si koorve
5
0
Controale si la sc.adu.srl e gay
3
1
Horica imi linge mie coaiele si pula, aia face.
8
2
Ce articol e asta? Cum adica nu a putut fi contactat? Asa puteti scrie orice despre oricine, ca asa a zis o clienta.
8
2
machidonii si moldovenii au venit sa spurce locul,ar trebui batuti la coaie cu parama uda ca sa se dezvete de asa nelegiuri
12
5
Sa va duceti la Golful Pescarilor sa vedeti cum sunt umiliti si tinuti peste program de catre primarul Cirjaliu din Agigea!incearca sa ne tina la munca si sa ne ameninte ca nu ne da banii si ne arata el
17
1
In Tabara Navodari , Terasa "La Mami" are un betivan de patron , o chitra care s-a imbogatit de pe urma angajatilor copii , pe care nu-i plateste si cand mai sunt cateva zile de sezon , le cauta motive ca sa-i concedieze ! Si terasa e plina de clienti de dimineata pana seara ! I.T.M. -ul sa se autosesizeze si sa mearga in control !
21
2
Si tie iti da curele?
3
3
Acest asa zis patron
8
0
Il faceam sa regrete toata viata comportamentul lui animalic . Cand eram copil asa aveam eu un sef moldovean care se credea zbir . FUTUI IN GURA PE TOTI CACATI CARE INCA NU AU FOST PUSI LA PUNCT .
14
1
putina parpaleala nu i ar strica , foc , foc la debarcader intr o noapte , jegosul
13
5
VA FELICIT CA LE DATI SALARIILE LA MUNCITORI...POATE CU ACEASTA OCAZIE VEDE ARTICOLUL BORFASUL NUMARUL 1 AL ROMANIEI PE NUME LAZIA DORIN CARE NU A ACHITAT SALARIILE DE UN AN DE ZILE LA SALARIATI.FIRMA IN SPETA SE NUMESTE SC ARGOS SA CERNAVODA.SALARIATII LE DORESTE MOARTEA INTREGII FAMILII LAZIA
14
1
Pai asa il cheama pe burtos, Turbatu. Horica de lanopc, de ce nu te duci si pe lanel sa faci la mistoo un control ? Pai nu poti ca sunteti in aceeasi curte , va-n gura de sclaveti. De ce nu merge nimeni sa verifice cata marfa ia la negru? Daca si chiorul ala de sclav al lui s-a inbogatit ce mai zici de el?
18
2
Sanepid,ITM,OPC,pompieri,protectia copilului toti pe el si luati-i incasarile de pe tot sezonul!
20
4
Batut si el cu pixul la buzunar de institutiile abilitate ITM !
23
2
nu mai e ce a fost odata , a juns o lada de gunoi ,...fratilor ocoliti acest local zis debarcader ..
21
1
Suntem o tara de putori!!! Japonezi muncesc din clasa a 2 a, la noi daca pui in elev sa mature in clasa....se face revolutie cu tot neamu lui!!!
21
12
ce fata de dobitoc cu o burta de rahat care ia inundat creierul
28
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272