rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 25 februarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

MINORI SĂLTAȚI de POLIȚIȘTI din curtea ȘCOLII 29 din Constanța și DUȘI la SECȚIE

Opt minori au fost ridicați de poliție în urma unei sesizări făcute. Mai exact, aceștia ar fi tulburat ordinea și liniștea publică a locatarilor din zona școlii 29 din municipiul Constanța, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 20.20, conform informațiilor oferite de reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiști din cadrul Secției 2 au legitimat un grup de 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, care se aflau în curtea instituției de învățământ, încălcând normele legale de acces.

Cei 8 tineri au fost duși la secție, unde au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei, fiecare, conform art. 2, punct 13 din Legea 61/1991 R.

Totodată, polițiștii le-au reamintit acestora despre responsabilitatea privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a se proteja pe ei înșiși, dar și pe toți cei din jurul lor. Precizam faptul că astfel de acțiuni de verificare vor continua și în perioada următoare.

Părinții sunt revoltați

Părintele unuia din copii a ținut să facă public cazul și să anunțe că vor contesta amenzile în instanță. Postarea a ajuns, mai apoi, pe mai toate grupurile de socializare fiind distribuită de zeci de oameni. „Las aici o dovadă a neputinței unor polițiști de a discerne o faptă săvârșită cu rea credință de o faptă nevinovata a unor copii.

În jurul orei 20 câțiva copii de clasa a-9-a stăteau liniștiti de vorba în incinta școlii 29 fără a deranja pe nimeni. Pe timpul zilei au jucat baschet sau fotbal tot în curtea școlii 29. La ora 20 au sosit câțiva polițiști de la secția 2 care prinseseră toți infractorii din cartier și au ridicat cu mașinile de poliție cam 10 copii, ducându-i la secția 2. M-a sunat copilul că e la poliție și nu știe de ce că nu a făcut absolut nimic rău. Merg la poliție să-l iau și acum începe partea interesantă. Mă legitimez cu CI meu și al copilului iar polițiștii nu se uită pe buletine. Întreb de ce au luat copilul din curtea școlii și l-au dus la secție. Un domn polițist pe nume Rutea îmi spune ca nu avea voie în curtea școlii conform legii 61. Adică dacă nu e elev în școala respectivă nu are voie să se joace și nici să stea în curtea școlii. Bun zic, dar de ce nu se pun panouri pe gardul școlii pentru a avertiza copii că nu au voie în curte să se joace (răspuns... pauză). Întreb de ce nu se încuie poarta școlii și nu există pază care să nu lase copii înăuntru dacă e așa grav să te joci in curtea școlii. (răspuns polițist: am amendat școala cu 5000 lei).

După ce am stat până la 1:30 prin curtea secției 2 Poliție Constanta iese copilul cu un pv de 250 RON însoțit de domnul Rutea mândru că a rezolvat un caz greu.

Bă nene sunteți noaptea minții. Nu asigurați terenuri de joacă decente pentru copii, nu asigurați pază și închiderea terenurilor de joacă din incinta școlilor dacă chiar e problema așa mare că se joaca niște copii. Nu în ultimul rând toți copii luați cu duba sunt numai olimpici și învață la licee de renume începând cu: Ovidius, Traian, Eminescu, Calinescu. Niciun copil nu a avut vreodată probleme cu legea sau să fi primit vreodată o amendă și toți provin din familii bune.

Felicitări domnilor polițiști în uniformă care, tineri fiind au empatizat cu copiii cât i-au ținut închiși în secție. O să contestăm amenzile date la judecătorie și sperăm să avem parte de un judecător rațional. Asta e România, tara în care ne împiedicam de probleme inventate și nu rezolvăm adevăratele probleme” a spus un părinte.

UPDATE:

„Pentru unitatea de învățământ precizăm faptul că, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate 4 sesizări scrise și 5 telefonice, dintre care 3 prin apel 112, cu privire la faptul că se tulbură ordinea și liniștea publică a locuitorilor.

Astfel, în cursul zilei de 2 octombrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un grup de 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, care se aflau în curtea instituției de învățământ, încălcând normele legale de acces.

Polițiștiștii au procedat la înștiințarea tinerilor în cauză despre faptul că vor fi conduși la sediul poliției în vederea legitimării și luării măsurilor legale.

Aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei, fiecare, pentru pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în incinta instituției de învățământ, fără a avea acordul școlii pentru folosirea terenului de sport după terminarea cursurilor.

Totodată, polițiștii le-au reamintit acestora despre responsabilitatea privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a se proteja pe ei înșiși, dar și pe toți cei din jurul lor.

De asemena, conducerea I.P.J. Constanța a dispus verificari, prin structura de control intern, cu privire la modul în care au acționat polițiștii” au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

D.B.

duminică, 4 octombrie 20209989
Comentarii

16parintii prosti ai acestora:(5 oct 09:52)
Cu totii stim ca pe langa jocu ala cu mingea raman ambalaje, tigari, sticle de suc si sa nu zic ca toti copiii se nasc cu boxa portabila in mana? cn se plange de actiunea politiei clar nu stie cat se asculta trap cu injuraturi la boxe portabile de la copii sub 16 ani. De ce trebuie o institutie publica sa ofere acces extra pentru activitati care nu tin de ea? Adica eu daca am 30 de ani si vin cu 5 darlai cu mn sa jucam ceva se uita lumea urat dar daca eram copii ar fi fost ok? Si nu mai criticati voi batranii deranjati de zgomote si alte alea pentru ca si parintii vostri pot fi in locu lor
63Vlad(5 oct 00:22)
Pentru totipensionarii vadoresc la toti saluaticovid si samuritimai repede. Tara asta de aia se duce pe apasambetei ca joaca niste copii fotbal . Ce ar dori sa faca in orasul asta infect . Cat pentru politisti cred ca mai au de saltat niste interlopi nu copii la sectie.
26gica(4 oct 22:57)
S-a creat o tragedie dintr-un lucru banal si normal.
11Pt 19:36(4 oct 22:09)
Sa-mi bag poola in lumina ma-tii! Aia erau in curtea scolii nu pe strada!
21Gigi(4 oct 19:39)
Politia in Constanta trebuie verificata!
32Da baaaaaa!(4 oct 19:36)
DA! De iluminat public ai auzit? Sau te-a faultat fagadau si pe strada ta nu exista asa ceva! Boule!
27Baaaaaa!(4 oct 19:13)
Joci basket si fotbal la 20:20?! Asa pe orbeste?! La ora aia e intuneric de cel putin o ora! Si nu cred ca are nicturna scoala aia!
41Incorectitudinea politica(4 oct 18:34)
S-a dat lege trebuie executati in chinuri toti comunistosecuristiisi aia bosorogi de la pcr si astia noi de la usr ! Trebuie sa o respectati la virgula ca e lege nu? Si da scoala e institutie dar terenul e domeniu PUBLIC adica al nostru al tuturor. Iar copii aia n-au jucat acolo moca, parintii platesc luna de luna fondul clasei si fundul profesorilor comnunistoizi spagari, cadouri la profesoare, excursii la suprapret etc
54Da da da(4 oct 17:31)
De tigani si borfasi nu se ia nimeni de la sectia 2. Dar na, astia erau mai cu bun simt. Si daca fac galagie care e problema? La fel vociferati si la galagia facuta de tigani? Toata lumea e cu nasul pe sus. Sunt copii, e normal sa bata mingea si sa se joace. Jucati voi baschet sau fotbal fara sa tipati.
39Parinti(4 oct 15:42)
Pe Solidaritatii acum doua saptamani s-a montat un gardulet in jurul spatiului verde ca niste minori sub 10 ani incurajati de parinti l-au vandalizat deja. Cand li s-a facut observatie, replica a fost ca de ce se ia lumea de copiii lor. Imi pare rau dar nu-i pot numi parinti pe acesti adulti. Oricine poate sa aiba copii dar sa-i cresti cum trebuie precum un parinte iti trebuie educatie, principii si valori in spiritul respectului fata de lege, clar ca nu e cazul aici.
617bine(4 oct 15:10)
Felictari pentru rezulatele la olimpiadele de matematica ,chimie etc dar nu vad legatura cu nerespectarea unor reguli de comportament in societate.Parintii poate a trebui sa vada pe unde umbla copii seara chiar daca sunt olimpici. Am vazut o gramada de familii bune care au probleme grave cu odraslele
312nume(4 oct 14:11)
da...ce sa spun s- a ofuscat parintele ciumetelui minor,care e de "familie buna",care de la 13-14 ani bea si fumeaza de fata cu patintii,nu mai zic de vocabular,bun simt inexistent,nici daca ar vrea sa aiba n-are cum ptr ca nu l-a educat nimeni,parintii lui.....au fost ocupati cu altele,dar i-au permis multe!stie parintele cam ce se intimpla la petrecerile sau intilnirile unor astfel de "olimpici"?nu mai comentati aiureli,puneti mina si respectati legile in vigoare si terminati cu cocalarismul!de aia avem o gramada de derbedei si curve!
79Xman(4 oct 14:03)
intrebarea mea este,cum au putut conduce la sediul politiei minori a caror parinti nu au fost de fata si daca au fost si incatusati asa cum prevede procedura in cazul conducerii la sediul politiei? Care sunt cazurile de conducere la sediu,cumva nu s-a putut stabili identitatea sau prezentau vreo stare de agresibitate sau erau subiectul unei infractiuni? Ok,ii sanctionezi la locul constatarii faptei si atat,toate celelalte masuri cu scop coercitiv sunt abuzive in acest caz si vinovat se face cel care a dispus lucrul acesta nicidecum politistul care a executat
811Mark(4 oct 12:39)
Necunoasterea legii, nu te scapa de aplicarea ei. Mai multe postere informative oricum sunt binevenite, Directorul acelei scoli trebuie amendat pt incababilitate de a administra! Majoritatea scolilor arata ca niste penitenciare....
49Gelu(4 oct 12:34)
Trebuue sa faca si politia ceva. Cu interlopii nu le merge asa ca...
612Sml(4 oct 12:22)
Scolile sunt institutii publice accesul dupa orele de curs este interzis .Galagia pe care o fac copii in curtea scolilor dupa orele de curs , sambata , duminica este insuportabila.Amenda data parintilor este deplin justificata.Scola nu este un maidan un loc de adunare a gastilor de cantier.Ar trebui verificari ale politiei la toate scolile unele nu au imprejmuiri sunt adevarate maidane fara stapan.
93Doru(4 oct 10:04)
Din moment ce copii nu au loc de munca si sunt sub tutela parintilor,este complet cretina amendarea lor. Sa plateasca din banii de covrigi si Pepsi? Parinti da,ei trebuie sa fie chemati la sectie si admonestati,pentru copii fiind necesara eventual includerea intr-un program de reabilitare,insa in Romania nu avem asa ceva nici in puscarii. Parintii care isi educa copii ca pe salbatici cocalari,ei insisi fiind cu educatia praf ar trebui sa fie pedepsiti,insa de cine,de niste militieni la randul lor vai si amar?
1110aplicati legile(4 oct 01:38)
ca afara,..informati copilul,dati un avertisment,...apoi amenda... Meletenii tot meleteni,ar amenda-o si pe ma'sa,..ei nu gandesc....executa ordinul shefului,..
1125Observator(3 oct 21:29)
De ce nu afisati pe gardul scolii legisul ca sa vada si tatal retardului de familie buna ce spune legea 61 si cea a bunului simt...
3128Eugen(3 oct 19:56)
Toti cei care comentati impotriva copiilor chiar nu aveti minte! Asta vara cand toate cluburile erau pline nu comentati dar de o gasca de copii de 12-14 ani aveti tupeul sa va luati. Sa va fie rusine! Duceti va in portul tomis la terase sa vedeti si acum cum este plin de lume care stau cate 10 la masa. Sunteti smekeri ca va luati de niste copii si vreti sa fie amendati. Frustatilor!!!!
1621gica(3 oct 19:18)
Sa traiasca politia romana, toti analfabetii cretinii si scursura societatii.
86Atata ii duce capul...(3 oct 19:11)
Asa am platit eu o amenda pt ca un politai pe nume Danut Maxim a vrut el sa-mi dea o amenda fara motiv acum 2 ani desi ma avertizase verbal si mi-a spus ca nu-mi va da amenda. Trmite subordonatul cu u n proces verbal indescifrabil....Iar la seful de la sectia 2 politie Constanta de la cea vreme a trebuit sa stau sa astept jumate de zi ...
1116adica(3 oct 18:43)
Sa inteleg ca daca merg in curtea scolii seara dupa terminarea cursurilor si bat mingea pot sa fiu amendat?
218CTA(3 oct 17:26)
DACA ERAU TIGANI ERA TOTUL OK, VENITI PE LA GARA, KAUFLAND, SA VEDETI CE PETRECE PE VREME DE COVID SUNT
742Scolar(3 oct 17:05)
Bai nene, daca ar face sport macar, dar ei se strang sa sparga seminte, sa bea suc, probabil, si sa faca panarama
214Bogdan(3 oct 16:44)
Din zona unei scolii 29... Minunat..
1650Vrem liniste!(3 oct 16:43)
Parintele habar n-are ce vorbeste. Scrie in lege ca nu ai voie? Atunci conformeaza-te! Nu e nevoie sa iti puna nimeni afis, e o chestie de bun simt. Ne-am saturat de ciutani prost crescuti care injura ca la usa cortului si baga manele la difuzorul portabil pana in zorii diminetii. Daca politia nu ii amendeaza usturator ne facem singuri dreptate!!!
2335Dan(3 oct 16:22)
Constat cu tristete ca majoritatea celor care au comentat mai jos au un soi de retard.... Cred ca sunt cei care au niste copii perfecti, care nu ies afara si nu se despart de tableta.... Si, retarzilor, nu toti adolescentii injura, fac mizerie si scuipa seminte.... Sunt multi care sunt ok, dar nu ai vostri, asta e clar!
540Constantin(3 oct 16:13)
De muntii de coji de seminte, de ambalaje si de sticlele de bere ramase in urma gastilor, nici nu mai vorbim ... tot cei 7 ani de acasa sunt de vina. Scoala e 0 barat la capitolul educatie civica.
1129Pt olimpici!(3 oct 15:56)
Vrem sa fie legea pt toti! Cand gresesti platestu! Nu conteaza cine esti sau ce faci! Din pacate trebuiau si parintii sanctionati pt nesupraveghere pt ca de... La scoala folosim masti... Si in curtea unei scoli unde nu tb sa te gasesti stai in grupuri de 8-10 persoane, fara masti, fara sa te joci pentru ca nu sunt porti pt footbal sau inele pt panouri la baschet. In schimb dimineata copilasii de la clasa pregatitoare se pot juca cu prezervativele pe care lasa persoanele care nu au ce cauta in curtea acelei scoli. Rusine parintelui! Dar de... premiantul lui tata isi permite sa incalce o lege!
743ANAL-fabetu(3 oct 15:43)
pt.parinti la copii astia amendati si nu numai.se vede de la o posta ce frumos ia-ti educat:manele, cocalarisme,tel.mobil numai pe prostii,injuraturi,yoc respect,smecherasi,alcool,sex de la 12-13-14 ani,scandalagii,celebrul bullying...,e ,nu chiar toti doar 85% din viitorul luminos al tarii.
715fani(3 oct 15:35)
Toata problema este la "olimpici" ,sa le iasa din cap sa fie mai buni .Tara are nevoie de prostovani care sa voteze dupa ce spun TV.urili...Credeti ca mai ramaneau in politie daca faceau porcaria asta pe vremea impuscatului ?
832Dragi co comentatori(3 oct 15:28)
Copiii ca si adultii au dreptul , pardon obligatia, sa respecte legislatia in vigoare. Faptul ca esti elev al unei scoli nu inseamna ca esti si proprietarul ei.Iar domnii politisti au obligatia de a santiona incalcarea prevederilor legale Restul sunt doar...pareri si impresii.
2523Claudiu(3 oct 15:13)
E dreptul lor sa joace orice sport doresc ei in curtea scolii, la fel cum am facut si noi acum 10, 20, 30, 40 de ani, retarzii din primaria Constanta habar nu au ca e obligatia lor sa asigure pt tineri locuri sau terenuri GRATIS pt practicarea sporturilor comune, gen: fotbal, basket, handball etc. Practicarea oricarui sport este benefica pt orice grupa de varsta.
67Sorin(3 oct 15:03)
Era si militianu ala de Zorila prostul satului? Ala s-a nascut prost si acum se joaca
124sadasd(3 oct 14:51)
replica incalca GDPR
729Ptr ministru invatamantul(3 oct 14:39)
Rog dati oug ptr reintoarceri bataii in scoli.Sa ii bata pe aceste zdrente de copii care au scapat din controlul parintilor de cacat.Sa ii bata pana se caca pe ei.
239...cei 7 ani de acasa(3 oct 14:38)
...gasti de cate 6-7 adolscenti...probabil elevi ai Scolii generale nr.3...stau pe scarile blocului BM11 din Faleza N...iar limbajul folosit de acestia te lasa fara cuvinte...in afara de zbieretele si tipetele aferente...totul este asezonat cu gesturi obscene ...faza urmatoare este impartirea pachetului de tigari...oare acesti elevi nu sunt contolati...nimeni nu-i intreaba unde sunt ...de ce nu au ajuns acasa dupa terminarea cursurilor....si asta se intampla aproape zilnic...
1533constanteanu(3 oct 14:20)
Zat cu toti parintii de kk! Dau o educatie de 2 bani! Sa si tina copii acasa! Parintii noastri au trait 4 ani de razboi si nu s au mai plans ca nu s au jucat fotbal sau baschet in curtea scolii! Este pandemie! Sa stea acasa sa nu mai raspandeasca virusul "Domnii copii" cu o educatie de kk!
332jrx(3 oct 14:07)
In Piata Grivitei, pe Mihaileanu. Acolo esti fieful tiganilor, nu-i deranjeaza nimeni. Idiotul ala de Fagadau sau a cui o fi fost decizia sa inchida Mihaileanu pe tronsonul Cuza Voda - Str. Grivitei a facut o treaba fenomenala. Se joaca rummy, table, fotbal, se vand tigari. Pana dimineata. Si cum am zis mai sus, nu-i deranjeaza nimeni. Se mai opreste cate un militian sa-si ia onorul.
1017Hahaha(3 oct 13:53)
Replica de c a c a t parinte arogant si p r o s t esti de c a c a t
1058Gjkffs(3 oct 13:41)
Copiii astia nu mai au nicio educatie, niciun bun simt, vorbesc urat, injura, iti raspund obraznic. Ce sa te mire ca parintii le iau apararea, cand si parintii sunt niste degradati si nesimtiti.
817lucas(3 oct 13:40)
Daca era o inmormantare de bombardieri... Asa, sa zica merci copii ca nu s-a folosit armamentul din dotare.
230Mick(3 oct 13:40)
Gasti intregi umbla si prin zona Salvare-str.Topolog!Dau muzica tare la telefoane,vorbesc urat,sunt constienti de ceea ce fac,nu sunt din zona,vin acolo pt.!a scapa de sub ochii parintilorPe strazi vezi grupuri de cate 10-12 adolescenti,stau foarte apropiati,dar facem scoala online ,vezi Doamne sa nu vina in contact copiii!Terenurile private,unele chiar in curtea scolilor,alte dureri,fel de fel de fustrati care folosesc organele geniale in limbaj,pe post de semn de punctuatie!
930Gogu(3 oct 13:36)
ne meritam soarta dupa 30 de ani de mazare si fagadau.nu terenuri de sport,militieni locali si nationali corupti.babule sa ne sugi pulile la toti.
229Coco(3 oct 13:29)
Politia sa treaca mai des si in zona fantanii stadion Farul, si parcarea blocurilor din zona. O gasca de tineri rromi care probabil locuiesc in piata chiliei, fac scandal si mizerie in fiecare seara, pana noaptea tarziu. Si asa se intampla vara de vara. De asemenea vin masini la magazinul nonstop cu muzica la maxim, opresc cum ii taie capul etc. Unde este Politia? Suguranta si incredere?! Lozinci.
122Cartier Far(3 oct 13:24)
Si aici e o gasca de tigani care joaca fotbal in mijlocul parcului si urla cat ii tine gura. Paznicul un mosulica n-are curaj sa le zica nimic.
2532xoae(3 oct 13:08)
Dar unde sunt terenurile de sport pt copiii...Acum 20 de ani jucam tot in curtea scolii si legea din 91 era tot in force. Unde plm vreti sa se joace copiii. Sunt multi obezi si fara stamina deh curtea scolii e inchisa.Deschide ti curtea terenurile de sport pt noile generati. Cat pt doritori de liniste e destula la cimitir !!!!@
1026Scoala 23(3 oct 13:01)
La scoala 23 se joaca fotbal in nocturna pana la miezul noptii. Multa galagie, cateodata si injuraturi. Curtea scolii este plina de masini. Oare verifica cineva cine plateste factura pt nocturna si cine trebuie sa nu permita ca masinile sa nu fie parcate in scoala?
1834Cucoana(3 oct 12:49)
De ce sa incuie poarta scolii? Informeazate si tu ca sa ii spui copilului ce are de facut si ce nu. Vreti trai ca afara dar nu respectati legile. Exista lege care iti zice ca nu ai voie,nu te duci. Vrei sa-ti scrie in frunte tie? Macar lasa tupeul si taci din gura nu mai contesta nimic ca nu ai dreptate
mai mult...Replica
24 feb 18:04ReplicaAccident rutier GRAV în Valu lui Traian: Victima, în COMĂ

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 24 februarie, în Valu lui Traian, acolo...3335

25 feb 15:13ReplicaScandal: PNL nu votează Regulamentul parcărilor propus de Vergil Chiţac3406
25 feb 14:00ReplicaSTROE FELIX: Constanța este în pragul unei REVOLTE, din cauza regulamentului PARCĂRILOR2442
25 feb 00:01ReplicaEXTREMISTUL István Beke, condamnat pentru TERORISM, NU poate fi ELIBERAT

Istvan Beke, extremistul maghiar condamnat definitiv în 2018 la 5 ani de închisoare pentru terorism, nu poate fi...1782

25 feb 13:03ReplicaNU poți sta mai mult de TREI ore cu mașina PARCATĂ în centrul Constanței!9771
25 feb 23:29ReplicaVideo! La un pas de a fi CĂLCAT pe TRECEREA de PIETONI1226
25 feb 00:03ReplicaLocurile de parcare improvizate, pe trotuare sau spații verzi, vor fi DESFIINȚATE

Adio locuri de parcare pe trotuare sau pe spațiile verzi! Vineri, Consiliul Local Municipal va aproba, sau nu,...2089

25 feb 00:00ReplicaMIHAI VÎLCU, viitorul SUBPREFECT al CONSTANȚEI2772
25 feb 23:00ReplicaGUNOAIELE au ÎNGHIŢIT zona PESCĂRIE675
25 feb 00:11ReplicaConstănțenii așteaptă să vină PRIMĂRIA să le IZOLEZE APARTAMENTELE

Constănțenii nu duc lipsă de imaginație atunci când vine vorba despre pretenții. Mai nou, după ce au cerut...1389

25 feb 23:02ReplicaMontarea REFUGIILOR din staţiile CT BUS, în STAND BY867
25 feb 23:02ReplicaTRAFICANT DE DROGURI din Tulcea, CONDAMNAT la 5 ANI DE ÎNCHISOARE734
Vremea
10.8°9.5° - 10.8° joi, 25 februarie 2021
ConstanțaUmiditate: 71%
Vânt: 2.01 m/s
Presiune: 1033 milibari

Loto
6/4930243121042
5/40252613111424
joker12221826314
Horoscop
mai mult...SPSportRT
25 feb 00:23SportAtalanta - Real Madrid 0-1. Spaniolii se impun pe final, deși au jucat 73 de minute cu om în plus

Real Madrid s-a impus cu greu în fața Atalantei, la Bergamo, în prima manșă a optimilor UEFA Champions League....375

25 feb 00:00SportManchester City, cu un pas în sferturi după 2-0 cu M'Gladbach. Trupa lui Guardiola are 19 victorii consecutive

Manchester City a devenit favorită la calificarea în sferturile UEFA Champions League după 2-0 cu Borussia...286

25 feb 00:00SportTottenham, prima echipă calificată în optimi

Returul 16-imilor Europa League a debutat miercuri, cu meciul Tottenham - Wolfsberger 4-0. Englezii s-au calificat în...319

25 feb 00:00SportSimona Halep, de 5,5 la primul Grand Slam al anului: ”A cedat prea ușor!”

Simona Halep (29 de ani) a fost eliminată în sferturile de finală ale Australian Open, de Serena Williams, și a...463

Local
25 feb 21:46LocalCOVID-19: 66 de NOI CAZURI de INFECTARE la Constanţa, 3337 la nivelul ţării

Pe teritoriul României, până astăzi, 24 februarie, au fost confirmate 788.048 de cazuri de persoane infectate cu...690

25 feb 21:47LocalIncidenţa cazurilor de COVID, în Constanța, în ușoară scădere

Incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus continuă să scadă. Potrivit datelor furnizate de către...978

25 feb 21:47LocalPrimăria va REABILITA 10 locuri de joacă

676

25 feb 00:05LocalINCREDIBIL! Pavilionul A al Spitalului Mangalia, VÂNDUT pe INTERNET

Pavilionul A al Spitalului Mangalia, unde funcționează mai multe secții medicale, este vândut pe internet....2813

25 feb 00:05LocalCând NĂSTURAȘ se VREA BOMBĂ: SCANDALURI și MITĂ la POLIȚIȘTI! Video

Năsturaș Panțu, dar care își zice Marvis Bombă, a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a încercat să...2472

25 feb 21:46LocalPrimăria Constanța continuă reabilitarea zonei de acces către Oficiul Poștal Nr. 9

Echipele SC Confort Urban SRL continuă lucrările edilitare pe strada Mircea cel Bătrân iar rezultatele sunt din ce...962

25 feb 21:45LocalBEŢI şi DROGAŢI, pe drumurile din Constanţa

Polițiști din cadrul Secției 5 au identificat, la data de 23 februarie a.c., în jurul orei 21.00, un bărbat, de 26...738

25 feb 21:45LocalCONDAMNAT pentru conducere fără permis

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au...582

25 feb 00:06LocalVIDEO! Accident GRAV la ieșire din Castelu. Mai multe persoane, RĂNITE

5650

Politică
25 feb 22:11PoliticăFlorin Cîțu l-a demis pe șeful Achizițiilor Publice din cauza companiilor chineze

Premierul României, Florin Cîțu, a decis să-l demită pe șefului Achizițiilor Publice, Eugen Cojoacă, la doar o...823

25 feb 22:09PoliticăFlorin Cîțu respinge riscul ca agricultorii să nu primească despăgubiri de secetă

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri la Palatul Victoria că nici anul trecut nu s-au prevăzut în bugetul de...499

25 feb 22:11PoliticăMinisterul Educaţiei NU INTERZICE oferirea de flori şi mărţişoare în şcoli

485

Interviuri
9 feb 00:07InterviuriCîrjaliu, primarul din AGIGEA: Ciobanu de la USR-PLUS, un MINCINOS care a FUGIT din Ucraina! Video

La mai bine de patru luni de la alegerile locale, la Agigea lucrurile par să nu funcționeze normal. A existat doar o...3889

6 feb 00:09InterviuriSorin MIHAI, șeful Inspectoratului ȘCOLAR: Suntem PREGĂTIȚI pentru începerea ȘCOLILOR! Video

Sorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a acordat un interviu cotidianului Replica de...2757

29 ian 00:13InterviuriNicoleta PLOSCARU: Dacă aș fi fost CANDIDATUL PNL sau al USR, aș fi câștigat PRIMĂRIA!

2793

28 ian 00:21InterviuriTOFOLEAN, managerul Spitalului Județean: Ne TREBUIE neapărat o CLĂDIRE cu 500 de paturi. VIDEO

Ioan Tiberiu Tofolean a revenit în funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, el...7182

22 ian 00:32InterviuriVIDEO! Proiectele lui George MĂNDILĂ: Constanța va RENAȘTE, se va REÎNTOARCE cu FAȚA la MARE!

George Măndilă este unul dintre consilierii cabinetului primarului Vergil Chițac, și are grijă de buna funcționare...5033

19 ian 00:04InterviuriVergil CHIȚAC: Foarte mulți ȘMECHERI din orașul ăsta s-au ÎMBOGĂȚIT din afaceri cu statul. Video

10224

Monden
25 feb 00:00MondenOana Roman și Vica Blochina nu mai sunt prietene. Chiar fosta iubită a lui Victor Pițurcă a recunoscut

Oana Roman și Vica Blochina nu mai sunt prietene. Cea care a recunoscut în mod public a fost chiar fosta iubită a lui...404

25 feb 00:00MondenRadu Ștefan Bănică a pus munca pe primul loc, dar nu a scăpat de Poliție

Ștefan Bănică Jr. are toate motivele să fie mândru! Fiul lui cel mare îi calcă pe urme, astfel că, la fel ca...476

25 feb 00:00MondenDana Rogoz și soțul, model la capitolul parenting. Chiar dacă au ieșit să se relaxeze, vedeta nu-și scapă mezina din ochi

340

Mapamond
25 feb 00:00MapamondAccident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. Imagini filmate de un alt șofer

Imagini incredibile surprinse pe o autostradă din SUA. Un șofer s-a trezit în fața unui pericol venit din cer: un...356

25 feb 00:00MapamondUn masacru cu 800 de morți ar fi avut loc în biserica din Etiopia unde s-ar afla Chivotul Legământului

Aproximativ 800 de oameni ar fi fost uciși într-un masacru care a avut loc la o biserică creștină din Axum,...409

25 feb 00:00MapamondCrește îngrijorarea la nivel mondial în privința unui sit nuclear pe care Iranul nu l-a declarat

285

25 feb 00:00MapamondUE schimbă strategia împotriva schimbărilor climatice: „Se pierd 12 miliarde de euro”

Uniunea Europeană a adoptat o nouă strategie pentru adaptarea la schimbările climatice. Comisia a adoptat, miercuri,...293

25 feb 00:00MapamondUrsula von der Leyen: „Aş face vaccinul AstraZeneca fără să mă gândesc de două ori”

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că şi-ar face bucuroasă vaccinul AstraZeneca...308

25 feb 00:00MapamondÎn Rusia au apărut și câinii verzi, după ce o haită cu blana albastră a îngrijorat un oraș întreg

349

Sănătate
25 feb 17:51SănătateFDA dă UNDĂ VERDE vaccinului Johnson & Johnson, în calea spre APROBARE: Pare sigur și eficient

Vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de Johnson & Johnson pare sigur și eficient în studii, declară reprezentanții...355

25 feb 00:00SănătateMedLife anunță noi concluzii în primul studiu privind imunizarea post-vaccin

Sistemul Medical MedLife continuă demersul de cercetare referitor la dezvoltarea răspunsului imun al organismului în...319

25 feb 00:00SănătateAcuzații GRAVE la Spitalul penitenciar Jilava: EXPERIMENTE pe pacienții cu coronavirus

301

25 feb 00:00SănătateBila leneșă: 5 ceaiuri de încercat

Bila, cunoscută și drept fiere, nu este un organ în sine, ci un lichid galben-verziu, secretat de ficat și depozitat...348

25 feb 00:00SănătateDermatita de contact la henna: simptome și tratament

Henna pură, naturală, nu provoacă alergii, însă henna neagră folosită pentru tatuajele temporare poate declanșa...279

25 feb 00:00SănătateVasculita: ce este si cum se tratează?

Vasculita înseamnă inflamația vaselor de sânge. Sistemul imunitar atacă vasele de sânge sănătoase, ducând la...286

25 feb 00:00SănătatePLANURILE UE privind vaccinarea în masă se PRĂBUȘESC: AstraZeneca va LIVRA doar jumătate din dozele promise

Gigantul farmaceutic AstraZeneca a anunţat că nu va putea să producă în Uniunea Europeană decât jumătate dintre...300

25 feb 00:00SănătateCe pot face românii care au pierdut dovada vaccinării?

Românii care au pierdut adeverința prin care pot dovedi faptul că s-au vaccinat nu pot descărca alta din platformă,...331

25 feb 00:00SănătateCum se pune diagnosticul corect al tumefacțiilor cervico-faciale

268

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT