REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MINORUL care a EVADAT acum 10 ani din SECȚIA de POLIȚIE a DEVENIT TÂLHAR cu EXPERIENȚĂ

MINORUL care a EVADAT acum 10 ani din SECȚIA de POLIȚIE a DEVENIT TÂLHAR cu EXPERIENȚĂ

Replica API 7 septembrie 2021 | 00:16 3690

Ali Akî a fost reținut și este cercetat pentru că ar fi deposedat o femeie, prin smulgere, de lanțul pe care aceasta îl purta la gât. În cursul zilei de 5 septembrie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar luni, 6 septembrie, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul, acum în vârstă de 25 de ani, este cunoscut pentru o ”faptă de vitejie” comisă acum 10 ani. Mai exact, la acea vreme, minor fiind, a reușit să fugă de sub escorta poliției, chiar dacă era încătușat. Între timp acesta a avut de executat o pedeapsă pentru tâlhărie calificată, fiind eliberat de curând.

Au fugit din sediul Poliției

Pe vremea când doar ce își primise buletinul, Ali Akî, împreună cu Elvis Mustafa, au reuşit performanţa de a profita de o clipă de neatenţie a poliţiştilor și apoi au rupt-o la fugă printre maşini, încătuşaţi, după ce au scăpat din sediul Poliţiei, sărind printr-un gemuleţ. La acea vreme, oamenii legii au precizat că cei doi minori nu erau nici arestaţi şi nici reţinuţi, ci au fost conduşi la sediu pentru verificări, fiind găsiţi pe străzile Constanţei la o oră cam nepotrivită pentru ei, dat find că aveau în jur de 14 ani. De precizat că, în dimineaţa în care cei doi au dat bir cu fugiţii, au fost câţiva şoferi care au declarat că erau cât pe ce să-i ia pe capotă pe amândoi, fiind încătuşaţi unul de celălalt.

Condamnat pentru tâlhărie calificată

Viața în libertate nu prea i-a fost pe plac lui Ali Akî, în anul 2018 fiind condamnat pentru tâlhărie calificată. Bărbatul a fost acuzat că a lovit și tâlhărit o persoană cu care jucase barbut înainte. Prejudiciul victimei de atunci fusese de 10 lei și un telefon Alcatel. Cu toate că a petrecut 3 ani după gratii, se pare că aerul tare din libertate l-a făcut să comită o altă faptă reprobabilă care probabil că îl va readuce la viața între patru pereți.

Citește și Minorii care au fugit încătuşaţi din Secţia 4 de Poliţie sunt de negăsit

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iohanis nu se inmulteste cand o mierleste scapam de neamul lui dar cioarele borate se inmultesc ca paduchii
2
1
Dorule, comentariul tau e din seria -a furat gaini si a primit 3 ani, iar Nastase a furat o tara si a primit 1- ? Daca da, cei ca tine care compatimesc hotii merita sa ramana fara chiloti pe ei. Si da, astia sunt pericol public.
4
0
uau. Pericol national. Johanis este pericolul national
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468