REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Minorul din Constanţa, dat dispărut de tată, A FOST DEPISTAT LA BRAŞOV

Minorul din Constanţa, dat dispărut de tată, A FOST DEPISTAT LA BRAŞOV

Replica API 19 septembrie 2015 | 00:06 475

Băiatul dat dispărut de tată a fost găsit la Braşov! Reamintim că un bărbat din Constanţa a alertat Poliţia, susţinând că minorul Vlad Andrei, în vârstă de 10 ani, ar fi fost răpit de mama lui, care ar avea probleme psihice şi nu mai poate da de urma lor.

„Fratele meu, Ciprian Logofătu, în urma divorţului are încredinţarea copilului,Vlad Andrei, prin hotărâre judecătorească. Însă, săptămâna trecută, mama copilului, Cornelia Vasile (Logofătu) a luat copilul şi nu mai putem da de urma lor. În prezent, cazul este anchetat şi de Poliţia Constanţa”, a declarat, pentru „Replica”, unchiul copilului.

Iată însă că minorul a fost depistat la Braşov. Iată mesajul postat de Ciprian Logofătu pe Facebook: Vlad si mama lui au fost gasiti in Brasov iar Politia Brasov stie unde sunt exact dar nu vrea sa-mi spuna locatia. Ei considera ca si-au indeplinit misiunea, i-au gasit, sunt bine si atat. Nu conteaza ca ea are probleme psihice, ca pune in primejdie viata copilului, ca baiatul meu nu merge inca la scoala, ca ea ca si mama nu are venituri si nu poate sa se intretina nici pe ea nici pe Vlad iar pe de alta parte baiatului meu i s-a stabilit de catre instanta locuinta la mine. Azi dimineata am depus la Parchetul Constanta plangere penala impotriva fostei mele sotii, pentru rapire, retinere abuziva si neasigurarea frecventei scolare a elevului in invatamantul obligatoriu. Din cate am inteles e un proces lung , de durata care se poate intinde si pe un an de zile. Deci fac un apel la toti brasovenii care il vad pe Vlad sau pe aceasta femeie sa ma anunte direct si nu Politia. Numarul meu de telefon este: 0773369112. Va rog distribuiti din nou aceasta postare mai ales brasovenilor”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272