REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

MINORUL din Mangalia, bătut cu bestialitate, a MURIT

MINORUL din Mangalia, bătut cu bestialitate, a MURIT

Replica API 12 martie 2020 | 16:06 22566

Andrei Ivan, minorul bătut cu bestialitate de către un băiat de vârsta lui, a pierdut lupta cu moartea. Din păcate, copilul a murit în cursul zilei de joi, 12 martie.

Foto: agresorul

Familia lui demarase procedurile pentru ca fiul lor să fie transferat la un spital din Cluj.

Vă reamintim faptul că un băiat de 14 ani, din Mangalia, se zbătea între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut pe stradă, de un tânăr de 15 ani, practicant al sporturilor de contact. Cei doi s-ar fi certat cu o zi în urmă, pe Facebook, însă nu se ştie exact pentru ce. Cunoştinţe ale celor doi spun că la mijloc ar fi o fată, însă alte persoane precizează că ar fi fost vorba despre jigniri adresate reciproc, între cei doi adolescenţi.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca daca eram mama copilului, il asteptam pe nenorocit sa iasa din casa si ii bagam cutitul in burta. Oricum nu mai ai viata ca parinte sa patesti asa ceva. mergi la puscarie da sa sufere si ma-sa . Ce nenorocire.
4
0
La puscarie cat mai repede dar trimis la munca silnica nene nu la pension cum sunt acum puscariile caldurica mancare pastile si tot asa
3
0
Condoleante familiei...
4
3
batate dumnezeu de nenorocit,cum teas bate eu in cuie cacatule
4
1
Pe viata sa mearga la poarta alba , un gunoi care a facut sport iti pui mintea cu un copil si il omori...
7
1
Acest copil criminal, este rodul unor parintii ignoranti pana la prostie. Oricum, le doresc sa il vada odrasla fetita la Poarta Alba. Dar stim bine ca Dumnezeu nu bate cu parul! Ai luat viata unui semen, criminalule, pentru ce? Sa demonstrezi ce? Cat esti de bestie?
28
0
Daca ar fi o lege "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" probabil acest babuin ar fi fost retinut in a ridica mana sa loveasca. Din pacate coruptia ucide
34
3
Scapa ieftin lovituri cauzatoare de moarte maxim 10 ani si dupa e libet condoleante familiei
16
2
Pacat... Atat de tanar... In acest moment pentru Andrei nu se mai poate face nimic, nimic nu IL va readuce la viata, dar pentru cei vinovati se pot face multe. Incepand cu nenorocitul care l a batut. De la el au plecat toate. Dureros... Trist.... Odihneste te in pace!
27
5
Indiferent care ar fi fost divergentele existente intre cei doi, moartea acestui copil e o tragedie si ar trebui sa se ia masuri stricte cu privire la privarea libertatii acelui cacat de "om"..
22
3
Ai batut un copil, mai mic ca tine ca sa dovedesti ce? ca esti un langos in rasa si dumnezeii ma-tii ca te-as agata in cuie milogule. Sincere condoleante familiei, drum bun spre rai suflet curat!
30
1
Nu practica sport de contact. Practica golanaeala si atat.
44
0
bagati in pirnaie criminalul.Dar repede!
36
2
Nu sunt cuvinte de catalogat un astfel de individ care a schilodit un copil fara sansa de a supravetui.Cata putere sa aiba parintii sa faca fata unei astfel de situatie.Sunt oameni si ei, cu suferinte, cu limite.Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei!Sper ca judecata sa fie dreapta.
37
2
pai ala care l-a batut are 15 ani, daca e sub 18 nu merge la inchisoare, cred ca o sa fie incadrat la lovituri cauzatoare de moarte si scapa.......... ca in instanta o sa se apere ca el nu l-a batut cu intentia de a-l omori, adica nu a vrut sa-l omoare
23
3
din pacate,totul s-a pierdut..acest copilas.ANDREI, a plecat cu ingerii la ceruri...dar golanul care i-a luat viata,va fi liber ca pasarea cerului.si nimeni in aceasta viata, nu-l va deranja..stimata justitie din aceasta tara,nu-i va face niciun rau...vom trai si...vom vedea...amintiti-va de tov. HUIDU,,,care a luat viata la trei oameni nevinovati...este bine...mersi si face mistocareala la t.v. asta-i ROMANIA...doresc sa ma apostrofati,daca n-am dreptate...sincere condoleante familiei...niciodata copilul ANDREI.nu se va mai intoarce...
41
4
Dumnezeu sa l ierte, pacat mare ,nu era decat un copil .
48
0
La puscarie sa zaci jegule si tu si ai tai si cei ca tine sa nu mai vedeti lumina zilei. Parazitii societatii ,mortii mami voastre de jeguri la ZBARNAAAA CU VOII
37
3
Dumnezeu sa il ierte pe saracul copil mort si familiei sa ii dea puterea sa faca fata acestor momente groaznice. Cat despre asasin sper ca justitia sa isi faca treaba mult mai bine ca pana acum.
36
2
Puscarie pe viata asa e cel mai corect.
36
0
Urata situatie. Sper ca judecatorii sa nu faca economie la anii de detentie.
53
1
Propun sa plateasca cu varf si indesat alaturi de criminal si parintii acestuia care sunt respobsabili de educatia plodului lor in toti acesti 15 ani. Nu exista cuvinte pentru asa ceva...
40
0
se intampla cand intr-o tara Justitia incape pe mana unor neica-nimeni si unor neaveniti, care nu vad decat interesul lor si a la grupului din care fac parte. Din cauza asta ucigasul a omorat, pentru ca stie ca pedepsele sunt mici. Pacat de tanarul acela ca este o victima colaterala a sistemului bolnav si avid de putere.
36
3
Astia trebuie spanzurati in piata mare
36
2
VREAU SA STIU SI EU CE DIFERENTA E INTRE UN VIRUS SI ACEL JEG CU TOATA FAMILIA LUI - UN JEG NU POATE RASARI DECAT DIN ALTE JEGURI - LA FEL CUM NE LUPTAM SA ELIMINAM VIRUSII CARE FAC NUMAI RAU ASA TREBUIE ELIMINAT SI ACEST JEG DIN SOCIETATE !!!! INCHISOARE PE VIATA SAU MOARTE NU MAI ARE CE SA CAUTE IN SOCIETATE !!!! BAGAT LA CARCERA URGENT NU SA STEA ACASA LA TELEVIZOR JEGUL NAIBII !!!!!
54
3
Suntem in U.E si din pacate pedeapsa cu moartea este interzisa,dar dati -l ma pe criminal Rusilor pt.ca gasesc aia un loc in Siberia sau pe la Cercul Polar si acolo sa il munceasca pana moare,mai sunt crime dar sa fii omorat in bataie este groaznic,este ca si cum ai fi torturat pana mori.
52
3
Doamne,cred ca si eu l-as strange de gat pe cel ce mi-a omorat copilul....oricum,parintii aia,au pierdut tot in viata!
53
1
Patrule pe strazi dupa modelul Garzii Civice Maghiare votati cine trebuie in iunie lasati Parisii Cinzecile si ospatarii
27
4
Taica-su sa ii ia gatul ucigasului! Moarte pentru moarte!
62
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272