REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Minune după Paște! 75 de lei ajunge cazarea pe litoralul... pentru toți!

Minune după Paște! 75 de lei ajunge cazarea pe litoralul... pentru toți!

Victor ROTARU 9 mai 2024 | 00:00 1564

„Litoralul pentru toți” a pornit ca o inițiativă a Asociației Litoral - Delta Dunării, dedicată în special persoanelor care nu își permit un sejur la malul mării în plin sezon estival. Anul acesta, ca în fiecare an, de altfel, programul a debutat imediat după minivacanța de 1 Mai, iar tarifele încep de la 75 de lei de persoană pentru o noapte de cazare în Eforie.

Minune dupa Paste! 75 de lei ajunge cazarea pe litoralul... pentru toti!

Ca în fiecare an, după minivacanța de 1 Mai, a pornit și programul „Litoralul pentru toți”, un program ce presupune tarife de cazare ceva mai reduse față de sezonul estival propriu-zis, programul preconizând a se încheia în jurul datei de 1 iulie. Anul acesta, cel mai mic preț este de 75 de lei pentru o noapte de cazare la un hotel de 3 stele din Eforie Nord, prețurile fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Minune dupa Paste! 75 de lei ajunge cazarea pe litoralul... pentru toti!Cel mai mic tarif din programul „Litoralul pentru toți”

Contactată de către reporterii Replica, Corina Martin, președinte de onoare al Asociației Patronale RESTO, a transmis faptul că programul „Litoralul pentru toți” și-a modificat statutul față de anii anteriori: „Este un program lansat de Asociația Litoral - Delta Dunării, condusă de ANAT, Patronatul Agențiilor de Turiști, deci agențiile și hotelierii de pe litoral lansau acel program. Pe vremea aceea tariful era unic, la 3 stele un singur tarif, la 4 stele un singur tarif. Nu mai este cazul de mai mulți ani, de când nu mai există Asociația Litoral - Delta Dunării, iar acum fiecare hotelier lansează ce tarife gândește. Nu a mai existat un program în sine. Mai puțin vorbim despre acest program pentru că până la urmă sunt și ofertele hotelierilor de pe litoral, oferte cu care ei încearcă să atragă turiști după deschiderea de 1 mai. Este o piață liberă, fiecare hotelier își gândește propria politică de management și chiar nu mai intervenim în niciun fel.

Litoralul pentru toți a prins foarte bine

În continuare, Corina Martin a adăugat faptul că programul „Litoralul pentru toți” a prins foarte bine, mulți turiști români beneficiind de acesta: „Este un program care și-a păstrat numele pe care noi, Asociația Litoral - Delta Dunării l-am dat: «Litoralul pentru toți», un program care pentru marketing și pentru promovare a prins foarte bine, toți turiștii români și acum își amintesc de litoralul pentru toți și atunci prinde bine ca hotelier să ai aceste oferte, și de aici încolo fiecare, în funcție de tarifele pe care și le stabilește, va atrage mai mulți sau mai puțin turiști. Programul în general ține până încep vacanțele, până se termină cu examenele, când știm bine că pe litoral atunci se deschide sezonul.

Minune dupa Paste! 75 de lei ajunge cazarea pe litoralul... pentru toti!Corina Martin

Corina Martin: Va fi o vară bună, fără îndoială

Legat de desfășurarea sezonului estival din anul 2024, Corina Martin a transmis faptul că acesta va merge foarte bine având în vedere numărul turiștilor care au ajuns pe litoral în minivacanța de 1 Mai și Paște: „Va fi o vară bună, fără îndoială, nu avem probleme. Am avut ceva mai puțini turiști față de anul trecut pentru că atunci a fost și «Beach, please!» și știm foarte bine că doar acel festival a ridicat foarte mult numărul de turiști care era de obicei de 1 Mai. Ne mai având acest eveniment, am rămas cu celelalte evenimente, a decurs bine testul deschiderii de sezon, pentru că dacă nu era ploaie, aveam chiar și mai mulți turiști. Nu avem motive de îngrijorare, ne așteptăm la o vară foarte bună. Tarifele pe extern au crescut foarte mult, tarifele biletelor de avion pe destinații externe sunt din ce în ce mai mari. Destinații precum Antalya sau Dubai s-au scumpit foarte mult, un city-break la Roma sau la Barcelona a devenit mult mai scump decât de obicei, așadar România va ieși în câștig.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Litoralul pentru tonti. Da, trebuie sa fii tont sa vii pe litoralul nostru, avand atat de multe ale oportunitati la preturi mult mai mici si conditii mult mai bune.
7
1
ASA ESTE...VA FI O VARA BUNA...7 NOPTI CAZARE LA SEIMENII-MICI... SA VA PAPE TANTARII..PARCA LA SEIMENI NU POTI STA??
6
0
Corfu ,perioada 6-13 iunie 2024 vei plati 181 euro, respectiv zborul dus-intors din Bucuresti si cazare 7 nopti la Joy Hotel.
4
0
Vacanta de 7 nopti in Dubai, 288 euro! (zbor dus-intors + cazare)
3
1
7 nopti de vara in Skiathos, 206 euro! (zbor + cazare)
4
1
Vacanta in Grecia, la pret bun! Insula Kos, 268 euro! (zbor + cazare 7 nopti)
4
0
Santorini in plina vara! 7 nopti, 390 euro! (zbor dus-intors + cazare)
5
0
si Mamaia este un fel de cartier Ferentari. Bloace si urda.
13
0
Anul acesta un an frumos prețuri mai mari ca la Monaco Plaja plină cu pescăruș și hoteluri goale ca acuș Turiștii vor vizita n-au mai nimic orașul spart ca la Slănic Începe vara pe prețuri de ciordeală pentru marea bubuială plaja goală
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515