REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mio Caffe aduce gustul autentic de Espresso italian la Constanţa

Mio Caffe aduce gustul autentic de Espresso italian la Constanţa

Replica API 24 februarie 2014 | 00:00 667

Aroma ESSSE

Aroma ESSSE

Mio Caffe (Cafeneaua Mio) este unicul loc din oraş care oferă constănţenilor posibilitatea de a savura o cafea sută la sută italiană. Aici, iubitorii cafelei îşi găsesc energia de care au nevoie zilnic într-o singură ceaşcă. Localul este situat pe bulevardul Tomis nr. 101, vizavi de Sala Sporturilor.

Un nou început şi un gust al Espresso-ului autentic italian în Constanţa, doar la Mio Caffe! Fostul Filicori s-a relansat sub un nou brand, Mio Caffe, locul unde iubitorii cafelei de o calitate superioară se pot relaxa într-o atmosferă plăcută. La Mio Caffe predomină cafeaua ESSSE, un brand foarte cunoscut şi apreciat în Bologna, Italia. Reprezentanţii cafenelei îşi întâmpină clienţii cu produse unice pe piaţă, de o calitate înaltă. "Espresso italian este o combinaţie între arabica şi robusta. Avem un produs nou, Optimum, care înseamnă jumătate de cofeină. Este un amestec care păstrează acelaşi gust al expresului, amestecată cu cafea fără cofeină. E ceva unic pe piaţa cafelei. Pe lângă asta, avem şi un nou tip de sortiment de ceai", a declarat Dumitru Darlaiane, managerul Cafenelei Mio. "Această cafea nu este populară în România pentru că este un brand nou pe piaţa românească. Conceptul de cafenea s-a schimbat, un pic, lumea a devenit mai cunoscătoare, mai exigentă. Atâta timp cât respecţi serviciile de bază: servicii bune, calitatea gustului bună, lumea asta apreciază. Clientela apreciază calitatea. Iar noi asta oferim", a conchis managerul localului.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272