REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Mira, amendată pe ”străzile din București”

Mira, amendată pe ”străzile din București”

Replica API 4 octombrie 2021 | 22:27 864

Cine a spus vreodată că vedetele reușesc să scape de amendă în trafic!? Ei bine, nu e și cazul Mirei, căci în ciuda zâmbetelor oferite polițistului, cunoscuta cântăreță n-a scăpat cu una cu două. Artista a ajuns la restaurant, dar a devenit bună de plată, scrie spynews.ro

Dacă până mai acum cânta despre ”străzile din București”, iată că acum chiar străzile din București o fac pe Mira să scoată bani din buzunare, asta deoarece o parcare interzisă i-a adus o amendă frumușică pe care o are de plătit.

Paparazzii Spynews.ro au surprins întregul moment, asta după ce Mira a coborât din mașina sa și s-a îndreptat direct spre un restaurant. Energică ca de fiecare dată, artista a coborât din autoturismul său pe care l-a parcat pe trotuar, după care a verificat portierele și a plecat în local, acolo unde prietenele sale o așteptau.

Fetele au stat la o vorbă, au mâncat ceva bun și au depănat amintiri și povești, asta până când un organ al poliției a ieșit la treabă să-și facă datoria.

Acesta a luat ”la puricat” mașinile parcate neregulementar, iar cea a Mirei a fost una dintre ele. Polițistul a început să scrie un proces verbal pentru amendă, după care a mers și l-a lipit pe parbrizbul mașinii Mirei.

În doar câteve secunde a apărut și cântăreața, care a privit cum polițistul îi lipește amenda pe mașină. Imediat artista a mers și a luat procesul verbal și aproape că a alergat după organul de poliție.

Mai cu un zâmbet, mai cu o privire, artista a încercat să-l facă pe polițist să o ierte și să nu o amendeze, însă în ciuda eforturilor sale acesta i-a explicat că nu poate să facă asta.

Resemnată deja cu o amendă, Mira a mers înapoi spre mașină, a lipit amenda iar pe parbriz, i-a făcut o poză, dar n-a plecat spre casă. Cântăreața nu a uitat de ce a venit, astfel că a plecat tastând pe telefon către restaurant, acolo unde prietenele sale o așteptau.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cunoscuta cintareata poate la ea pe scara blocului.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272